Technische kenmerken

Uitgangsvermogen 2 x 85 Watt
versterker type transistor
per kanaal 85 Watt
uitgangsimpedantie 8 ohm
nummer audio RCA-ingangen 6 audio RCA-ingangen
nummer audio cinch uitgangen 2 audio RCA-uitgangen
extra connectors Subwooferuitgang met MM phono-ingang, Hoofdtelefoonuitgang, optische ingang, coaxiale ingang
operationele vermogen 160 Watt
huisvesting eigenschap aluminium
Bi-Amping beschikbaar
met afstandsbediening beschikbaar
niet beschikbaar
/bass / treble besturingselementen beschikbaar
speciale verbinding voor YBA-11 Bluetooth draadloze adapter

voordelen

  • heeft vele ingangen en uitgangen
  • veelzijdige
  • zo mooi kijkje vergulde details,
  • eenvoudige bediening

nadelen

  • duur van de prijs
van Yamaha A S501 HiFi-versterker heeft Vergulde luidspreker aansluitingen en RCA - (phono CD) en coaxiale aansluitingen en is ingericht in een strak design - vollsymetrisch bij de ingang naar de uitgang.

Uitgangen / ingangen

een breed gebruikersfunctie vooral wordt gewaarborgd door de digitale audio-ingangen voor de TV en de Blu-ray-speler. Het apparaat heeft ook een draadloze adapter van Bluetooth van de YBA-11. De Yamaha A S501 HiFi-versterker heeft een optische en een coaxiale digitale ingang. Dit is de optische ingang voor de TV-geluid en coaxiale ingang voor de Toon van de Blu-ray-speler. Het signaal is digitaal consequent doen. Een zuivere, dynamische geluid van alle bronnen is op deze manier gewaarborgd. Dit betekent dat de Yamaha A S501 HiFi-versterker is zeer veelzijdig. Zowel thuis in uw eigen vier muren, die hij kan ook worden gebruikt als in de commerciële gebruiken.

Levering – behalve de versterker gaat anders nog steeds geleverd met?

Zwart ook een afstandsbediening en 2 AA-batterijen is opgenomen in de kleur naast deze Yamaha A-S501 geïntegreerde stereoversterker met D/A converters. De afstandsbediening is niet ingewikkeld. Het is eenvoudig en vooral duidelijk ten aanzien van de controle-knoppen. Veel consumenten kijken vandaag eigenlijk op de levering, dat is wat anders dan het feitelijke apparaat zelf door de aanbieder kosteloos beschikbaar zal zijn.

Afmetingen en het ontwerp van de versterker

heeft de eenheid in een dimensie van 43.5 x 38,7 x 15,1 cm en een gewicht van 10 kg. Het ontwerp van de Yamaha A S501 HiFi-versterker is typisch Japans - heel compact en creëren tijdloze gehouden door het ontwerp. Al jarenlang kunt vertrouwen geschieden zelfs dit apparaat. Het formulier is over het algemeen afgeronde en tijdloos om deze reden en past in elke stijl van leven. Dankzij de vergulde details brengt deze versterker van Yamaha een vleugje luxe. De vergulde details op deze versterker past gewoon om veel andere apparaten die zijn nog steeds zo dicht bij een versterker. Door zijn kleine afmetingen in ieder geval, de Yamaha A-S501 stereo Vollverstärk kunnen worden geplaatst in de buurt van andere elektrische apparaten in de woonkamer of hobbyruimte. De productie zou

uitstekende signaal reproductie

van de Japanse fabrikant Yamaha door dit apparaat alleen kwalitatief hoogwaardige componenten gebruikt. De reproductie van een uitstekend signaal is dus gegarandeerd zelfs onder zeer moeilijke en veeleisende voorwaarden. Het apparaat heeft een macht transformator en blok condensatoren. De kwalitatief hoogwaardige luidspreker Relais die beschikt over een directe signaal pad zijn ook medeverantwoordelijk voor het geluid van hoge kwaliteit. Het apparaat beschikt ook over een nieuwe analoge luidheid. Dit is gekoppeld aan de voorkant. Een elektronische volumeregeling wordt gebruikt voor zeer hoge geluidskwaliteit. Het effect volume kan worden ingesteld door om het even welk. De gezonde g kenregelung wordt gescheiden van het evenwicht tussen lage en hoge tonen voor de rest. Op deze manier is het mogelijk om te horen van het volledige toonbereik. Als gevolg daarvan is hij natuurlijk bijna gehoorverlies tussen lage en hoge frequenties, zelfs bij lage volumes evenwichtig. Dat is het geluid van de TV-apparaat is zo groot als de Blue ray speler en de DVD-speler of een eventuele andere verbonden apparaat.

conclusie

de Yamaha A S501 HiFi-versterker is een allrounder in de versterkers. De merknaam van Yamaha stimuleert zeker ook te koop. Het product heeft een hele reeks functies en een mooi design met vergulde details. De werking van deze versterker wordt gedaan via een easy-to-use-afstandsbediening. Yamaha is een merk dat u kunt vertrouwen. Hoewel dit merk voor velen vooral voor motorfietsen, zodat ze enkele echt goede producten op de markt in de afgelopen jaren gebracht. En een van deze producten is enkel de Yamaha A S501 HiFi-versterker.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below