Tekniska egenskaper

Högtalarkonfiguration 5.1
effekt per kanal 100 watt
uteffekt 5 x 100 Watt
högtalaranslutning tryck klämmor
preamp utgångar subwoofer x 1
vikt 7,8 kg
mått 32,8 x 43,5 x 16 cm
strömförbrukning drift Ja
3D-ready tillgängliga
USB-gränssnittet finns
inte tillgängliga guldpläterade kontakter
LipSync tillgängliga
med fjärrkontroll tillgängliga
speciella alla HDMI-anslutningar stöder de nya 4/60-Hz TV-video visar

fördelar

  • användarvänlighet
  • robust
  • flexibla
  • många HDMI portar

nackdelar

  • nr USB-ingång
  • peisgünstiger
långa kvällarna i vintertid att titta på filmer eller bekvämt att lyssna på musik. Som ljudet av en TV eller DVD-spelare inte är alltid den mest idealiska, är möjligheten att förfina detta. Det lyckas bäst med en mottagare. Detta är också anledningen till att få en Onkyo TX-SR343 AV-receivern har ordentligt fast på marknaden. Skulden i högkvalitativa material och finjustering av detaljer har. Med denna receiver, konsumenten erfarenhet en upplevelse som inte ska vara sämre. Dessutom att mottagaren från proffs och amatörer är lika lätt att använda. För att göra mottagaren till Onkyo TX-SR343 AV

webbplats - lätt att hitta

är inga större försiktighetsåtgärder nödvändiga. Detta är en som, eftersom enheten har att erbjuda låga produktdimensioner. För att demonstrera detta i siffror, enheten mäter 32,8 x 43,5 x 16 cm. Denna plats är oftast gratis. Däremot, väger totala mottagaren bara åtta kilo. Konsumenten måste således anbringa ingen extra stabilisering till skåpet. Eftersom många faciliteter är mycket modern i denna dag och ålder, har mottagaren en tidlös design och en neutral svart färg av Onkyo. Enheten till varje stil passar alltså. Alla konsumenter

ingår - mycket väl sätta ihop

mottagarna har beställt upp Onkyo TX-SR343 av-receiver, spänning fram till ankomsten av enheten. Hela paketet är att skylla för detta. Inkluderat är inte endast mottagaren. Dessutom är en handbok och en fjärrkontroll i detta. Detta säkerställer att konsumenterna kan omedelbart börja med installationen. Men se upp, finns inga batterier för fjärrkontrollen.

Idrifttagning - perfekt till master

driftsättning av Onkyo TX-SR343 AV-receivern är helt okomplicerad. Det betyder konsumenter packa upp enheten och ger detta. Ansluta de konsument-enheterna, som exempelvis DVD-spelare, tryck på knappen power. Få ut ljud perfekt för, om nödvändigt, små inställningar kan krävas. Mottagaren kräver naturligtvis en lämplig strömkälla. För en kommersiell utlopp tillräckligt. På baksidan av enheten är just räknat upp, vad pluggar är bästa placerade. Hjälp utvisas genom etiketter och märkningar.

Geniala vårda

utrustningen av Onkyo TX-SR343 AV-receivern är mästerlig. Detta beror på att enheten har fyra HDMI-ingångar. Det finns så många HDMI-ingångar annars mycket sällan på en enhet. Detta är ansluten med en ultra-HD-utgång. Det bästa med den HDMI-Eingägen är att de alla stöder de nya 4/60-Hz TV-video visar. Dessutom dominerar dessa kopieringsskyddet HDCP 2.2. Detta skydd är av Streaminganbietern eller programföretag används för ultra-HD-innehåll av nästa generation. Således, konsumenter i framtiden kan perfekt spela sin 4K-Blu-strålar. Mottagaren från Onkyo har dessutom förmågan att power USB-enheter. Således, mottagaren kan sedan signalen från, till exempel video streaming prenumerationstjänster att reproducera. Ytterligare utrustad enheten med en Bluetooth streaming funktion. Konsumenten får således ett ljud, som kan bli bättre. Förstärkningen kan justeras mycket exakt in i minsta detalj. Med dessa funktioner, mottagaren men inte nöjda där. Detta innebär att Onkyo TX-SR343 AV-receivern är också utrustad med en Burr-Brown-DA-omvandlare. Detta säkerställer att musiken spelas av konsumenten med ren energi. Eftersom många konsumenter har gamla VHS-band, är mottagaren för att göra det att konvertera analoga videokällor. Kräver bara en enda HDMI-kabel. Höjdpunkten är dock brett förstärkning tekniken. Det vill säga förstärkaren ger hög effekt och därmed bättre högtalare kontroll. Tjänster fungerar mottagaren med en effekt på 100 watt.

Användbarhet - en barnlek

alla knappar på mottagaren kan vara drivs helt enkelt och lättillgängligt. Det spelar ingen roll om händerna svettas, är små eller stora. I grund och botten, mottagaren kan beskrivas som en av bästa. Volymen det finns även risk för att grannarna på planen kallas.

Slutsats

Endast en slutsats kan antas till Onkyo TX-SR343 AV-receivern, detta måste vara en köp rekommendation. Detta beror på att mottagaren varje dag för att bevisa sin tjänst. Dessutom att konsumenten lämnar inga spår av användning, men han har 24 timmar 365 dagar. Dessutom får konsumenten en garanti på två år. Alla har ett utmärkt värde för pengarna på mottagaren. Konsumenter som redan använder enheten, är hundra procent nöjd.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below