Technische kenmerken

Verwarmingsvermogen van maximaal 2.000 watt
verwarming niveau 1000 watt-2000 Watt
aantal stadia verwarming 2
bedrijfsspanning 230 V
montage muur montage, vloer gemonteerde toestel
gewicht 6,6 kg
rollen beschikbaar
thermostaat beschikbaar
antivries functie beschikbaar
plons water bescherming beschikbaar
functie met anti-tip beugel

Voordelen

  • snelle verwarming van prestaties
  • te bouten alleen stand voeten met wielen
  • geen geur in de Erstinbetriebenahme

DIS voordelen

nadelen
  • sommige hoge prijs
voor mijn hobby-atelier voor het koude seizoen, dat ik was op zoek naar een elektrische kachel. Na het vergelijken van mijn aankoop beslissing in het voordeel van de DeLonghi HMP 2000 gedaald tot elektrische kachels. Hier ziet u de ervaring die ik had met de elektrische kachel, het verslag van deze ervaring.

Besluit DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel kopen

een krachtige verwarming prestaties, een vakmanschap, veiligheidsuitrusting niet te duur. Op basis van deze factoren, heb ik een vergelijking van straalkachels gedaan. Mijn keuze is gevallen op de DeLonghi HMP 2000 deze straalkachels. Naast de reeds genoemde factoren, heeft me ook de mogelijkheid een muur met dit model overtuigd.

Behandeling van de DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel

metaal is dat de behuizing voor de DeLonghi HMP 2000 vervaardigd straalkachels. Hij wordt aangedreven door 220 volt via een aansluitkabel. De verwarming kan aangepast worden in twee fasen, een 750 en 1500 watt. Instellingen die de prestaties van de verwarming kan worden overgedragen van de thermostaat. De elektrische kachel is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, maar ook een vorst bescherming functie behoort tot het onder een overspanningsbeveiliging, en uiteindelijk een anti-Kipper. De elektrische kachel is uitgerust met vier rollen, die zorgt voor gemakkelijk transport. De DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel is verkrijgbaar in de afmetingen van de grootte van 68,6 x 25,4 x 55,9 cm, met een gewicht van 7 kg. De elektrische kachel is volledig ingericht in een tint van zwart. De elektrische kachel wordt geleverd met een montagekit.

Vergadering van de DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel

de DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel kan op twee manieren worden gebruikt. Dus, kunt u de elektrische kachel bedienen als een apparaat, maar de montage ook permanent hen. Dus u kunt het installeren van de elektrische kachel op de muur, voor dit doel, ook is een wandmontage kit opgenomen zoals vermeld. Over het algemeen kan de elektrische kachel van de bestaande set zeer snel gemonteerd worden.

Bediening en werken van de DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel

of zij opereert de DeLonghi HMP 2000 elektrische kachels, gratis permanente of gemonteerd op de muur, in beide gevallen, hij heeft een groot voordeel, hij niet veel neemt weg plaats. Met de bestaande verbinding beperkt kabel wanneer de elektrische kachel niet vrij zo ernstig is ook zijn site. Door de bestaande faciliteiten met rollen kun je heel goed de elektrische kachel. Het heeft geen problemen in de werking van de elektrische kachel. U kunt de warmteafgifte met een handvat om Durchd de thermostaat aanpassen. Ik ben erg blij met de verwarmingscapaciteit, krijg je ook een groot gebied snel warm. Vuil en stof kunnen goed schoon de straalkachels als gevolg van de verwerking ervan, ook omdat je op alle punten krijgen kunt.

Tekort in de DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel

algemene ik ben zeer tevreden met de DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel. Slechts in één punt, overtuigd met de elektrische kachel helemaal: op het operationele niveau. Het staat de straalkachels uitvoeren op het hoogste niveau, het gaat hier om een soms sterke hum. Deze geluiden kunnen vrij op tijd verstoren.

Conclusie

Stevige handvatten van metaal, de DeLonghi HMP is 2000 elektrische kachel. Aangedreven door 220 volt en een vermogen van 1500 watt die dit is. U kunt twee fasen van de verwarming een thermostaat instellen. Naast de 1500 watt, zijn nog steeds 750 watt. De thermostaat is een veiligheidsthermostaat, Het beschermt tegen oververhitting. De elektrische kachel met een vorst bescherming functie is ook beschikbaar. U kunt bedienen het vrijstaande elektrische kachels, maar ook op de muur. Hiervoor is een montagekit inbegrepen. In het algemeen, de elektrische kachel wegneemt ruimte voor de installatie. De warmteafgifte is zeer goede DeLonghi HMP 2000 elektrische kachel. Op een gegeven moment die de elektrische kachel niet in geslaagd om me te overtuigen, heeft dit invloed op het volume in de werking. Net als de elektrische kachel uitgevoerd op het hoogste niveau, is er een brom, die kan heel vervelend zijn.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below