Tekniska egenskaper

Bladlängd 16 cm
Blade material stål
vikt 135 g
Totallängd 28,4 cm
grepp konsistens halkfri
tillgängliga blade anti lim belagt
hög precision slipning
funktion för höger- och vänsterhänta

Fördelar

 • säker hantering
 • mycket bra Bladlängd 16 cm
 • lätta vikt 135 g
 • säkert sjunka skär
 • passar träd kapning och träbiten
 • högkvalitativa slät - skärytan
 • material rostfritt
 • chrome snittytan av bladet
 • ergonomiskt handtag

nackdelar

 • lilla anmärkningsvärda problem med lövträd
 • annars är att upptäcka någon betydande nackdelar för folding saw
fällbara såg tillverkaren FELCO heter 600 dök upp i en realistisk test används mycket bra. Hopfällbara sågar tenderar att inte alltid erbjuda vad tillverkarna lovar sig själv, denna modell men detta var bättre och som särskiljer detta såg till beskärning utrustning och säkert arbete.

Bra tekniska data när FELCO 600 klassiska fällbara såg

det kommer upp med en vikbar såg snittet på och att det är väl i hand. Detta såg testet uppfyller båda dessa krav mycket väl och som praktisk prestanda återspeglas i testet mycket skarp här såg. Testet var fullspäckad med aktiviteter såsom en kvast stil eller mindre grenar att klippa rent och den har dessa uppgifter bra såg med en längd på ca 16 cm och en vikt 135 gram mycket lätt gjort. Hon såg var mycket bra i handen på testet och tillverkarna har trodde verkligen ergonomiskt, så att kunden är nöjd i slutet. Skärytan smidigt utformad för att överföra eventuella infektioner i trä på snittet. Den hopfällbara mekanismen visade även i praktisk användning, och därmed i testet som mycket fördelaktigt. Bladet är enkelt låst och sedan fastnat på det långa handtaget.

FELCO visar med denna produkt förträfflighet

en enkel Klappsähe kan också vara mycket hög kvalitet och visar med detta billiga och solid såg FELCO. Hopfällbara sågar är populärt med människor som gillar att skära ut träden i viktiga platser. Snittet ska läka snabbt och här nedskärningarna är så bra att detta mål uppfylls också säker. Det praktiska provet visar tydligt och här trädgårdsmästaren, handymanen eller alla får skogen på vägen såg han exakt för hans arbete behov. Även är transport av denna såg säker som varje detalj av denna väl bearbetade modell. Detta återspeglades i testet som mycket positiv.

The FELCO 600 folding såg en Masters av deras handel

mycket ausgeogenen Totallängd 16 cm kan vara mycket bra nedskärningar, som minst testet visade. Det bör vara rekommenderade sågen, som kan användas särskilt för anslutning av alla typer av vedartade växter. Bara på frågan Eken såg detta något hade sina problem, det vill säga, men inget extraordinärt, eftersom detta trä det har i sig och det praktiska provet visade också att.

Friska cut är en viktig förutsättning

för att garantera friska skär allt trä och som uppnått detta folding saw, eftersom det ger de bästa förutsättningarna att göra så. De krävs rena nedskärningarna uppnås via ovan nämnda bra skärytan och mönstret av tänder. I testet, inga avvikelser från normen uppstod här och snittet med denna såg är lätt och mycket säker. Bra bladet är ett speciellt härdade och förkromat stål. Varje blad är polerade för hand och infogas i motsvarande handtaget. Det visade i den test materiellt testa och detta innebär också att dessa såg länge behåller sin skärpa. Denna såg visade realistiska används är verkligen och du bör också komma ihåg att varumärket.

Slutsats

Den FELCO folding saw har visat sina styrkor i testet och visar att träffade hon alla sina uppgifter på ett säkert sätt. Således kan sammanfatta som hittade Det är en mycket säker, enkel och bra hopfällbar såg som passar verkligen för alla. Oavsett var de används såg detta det, övertygad av prestanda och aldrig besviken. Resultaten från testet verkligen en mycket positiv bild som någon som kan animera här på detta rimligt pris att slutföra köpeskillingen. Detta folding saw är värt sina pengar och slutsats och resultatet av testet kan endast ge positiva aspekter. Sammantaget allt här är balanserat, bra kvalitet återspeglas i varje detalj och som verkligen gör denna såg bra.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

 1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below