Technische kenmerken

Geluidsmodus stereo
frequentiebereik 10-24.000 Hz
gewicht 120 g
geschikt voor Mp3-speler
Afmetingen (BxHxD) 24,5 x 19,5 x 4,5 cm
Plug 3.5 mm
kabeltype dubbelzijdige
kabellengte 1,2 m
materiaal oorkussens kunstleren
maximale laadvermogen in mW 1000 mW
impedantie 24 Ohm
hanger vormige hoofdband
SPL 102 dB
verstelbare hoofdband beschikbaar
vergulde aansluitingen beschikbaar
Wireless niet beschikbaar
roterende oorkussens beschikbaar
Volumeregeling niet beschikbaar
niet beschikbaar ruisonderdrukking
geïntegreerde volumeregeling niet beschikbaar
speciale inklapmechanisme

voordelen

  • zeer goede afscherming
  • gemakkelijk te stouwen
  • lichtgewicht

nadelen

  • lastig kabelgeleiding

De Sony MDRZX300B op ear-koptelefoon in de video

Wat doe je ü daarover moet weten over ear-koptelefoon

met de Sony MDRZX300B op oor koptelefoon is het noodzakelijk is zeker niet verbergen. Hier is de prijs, die waarschijnlijk verschijnen naast het punt eenmaal de aankoop besluit en veel gemakkelijker. De koptelefoon is zoals de naam al, op de oren aangeeft en dit zal de perfecte geluidservaring binnenstebuiten. Deze hoofdtelefoon hebben vele voordelen zijn maar op basis van de prijs waarschijnlijk met een laag inkomen precies de juiste gebruiksvoorwerp. Maar moet niet verbergen de koptelefoon, want ze veel meer voordelen hebben dan op het eerste gezicht duidelijk zijn.

De verpakking

die besteld de koptelefoon zelf, zal deze in het vak van een hoge kwaliteit, typische Sony krijgen geleverd. Uitpakken zal dus zeker niet hard vallen. Kan worden gebruikt ook door andere mensen die alleen maar willen hebben een leuk tijdverdrijf, de hoofdtelefoons worden gedeclareerd als DJ bandjes hoofdtelefoon; Deze koptelefoon zijn perfect en zullen goed. De oren zijn verzegeld goed, dat dus ook de verpakking is niet ook veelbelovend, wat ze niet kan houden. De koptelefoon zelf zijn meer gedetailleerd beschreven in de volgende paragraaf.

Veel muziek smaken worden ondersteund

op de Sony MDRZX300B op ear-koptelefoon is het eerst en vooral op reputatie. Dat dit niet is betaald met deze koptelefoon, opvallend als je kijkt naar de prijs. De hoofdtelefoon zijn heel stijlvol en zullen de perfecte metgezel voor de bus, of zelfs in de auto. De hoofdtelefoon zijn niet langer nodig, dan de oorkussens kunnen gemakkelijk worden gedraaid. Het resultaat is een klein apparaat dat kan handig zijn om op te slaan. In toevoeging er maar ook het feit dat de hoofdtelefoon voor een lage prijs zeer robuust zijn. Zwart is de kleur van de koptelefoon. De gebruiker heeft een comfortabele riem die kan worden aangepast. Dat gebeurt hier niet met een metalen frame, maar door Plaktoetsen. Talrijke dure koptelefoon hebben ook deze functie. De hoofdtelefoon kunnen perfect en zal niet druk. Een druk het weliswaar aanwezig, maar dit is niet te groot. De druk is ook nodig om verbinding met het oor van de oorkussens en dus ook geen geluid van het milieu aan de minnaars van de muziek zal komen.

De afmetingen van de hoofdtelefoon

in tegenstelling tot veel andere hoofdtelefoons dit zijn vrij gemakkelijk. Je weegt slechts 120 gram op 24,5 x 19,5 x 4,5 cm groot. De hoofdtelefoon zijn voorzien van een vergulde mini stereo jack plug en de gebruiker moet een batterij voor de werking. Deze kunnen worden gebruikt, maar gewoon in de hoofdtelefoon en is vereist voor het betere geluid. De kabel heeft een goede lengte van 1.2 m.

grote koptelefoon tegen een eerlijke prijs

DJ's, die graag en veel wilt selecteren van muzieknummers en kan zich bedwelmt hier door de muziek op de mixer zijn waarschijnlijk goed met dit. De muziek van deze hoofdtelefoon is opwindend en duurt de luisteraar in een andere wereld. De hoofdtelefoon heeft een normale impedantie en zal het ook daarom heel populair. Het feit dat de schelpen zeer goed zijn, is hier heel goed, omdat het buiten het milieu. De goede ervaring met deze hoofdtelefoon is perfect geschikt en het één of twee uur sneller zal passeren door het gebruik van hoofdtelefoons. De hoofdtelefoon beloven veel en kunnen het zeker houden. De gebruiker zal hier niet veilig worden teleurgesteld.

Het beste ding over de koptelefoon!

De kabel is perfect en dikker dan de normale kabel. De gebruiker heeft ook veel goeds. Het geluid is volledig adequaat voor normale toepassingen en een beetje tijdverdrijf. Wie verwacht meer hier maar zich eerder moeten baseren op andere koptelefoon. Deze koptelefoon is ook verstelbaar. Wie heeft een goede Musikapp op de Smartphone, kunt een beetje, om een nog betere geluidservaring aanpassen. De hoofdtelefoon kunnen worden aangepast door dit een beetje beter functioneren en de gebruiker heeft de mogelijkheid om de invloed van individuele notities. Met deze hoofdtelefoon, is de eenvoudige smaak in muziek in ieder geval tevreden. Prijs, de hoofdtelefoons zijn natuurlijk onverslaanbaar en die moet aanzienlijk vergemakkelijken de aankoop beslissing. De koper is een plezier doen met deze hoofdtelefoon zorgen en alles goed doen. De hoofdtelefoon zijn altijd perfect en ook zal passen. Want als dat niet het geval, kan enkel in de bar worden ingesteld en de hoofdtelefoon zijn dus nog eenvoudiger. Het is misschien een goede aankoopbeslissing voor de persoon die dit wenst van eenvoudige maar toch krachtige hoofdtelefoon die veel aan kan voldoen.

Sluiting

met koptelefoon als deze eenvoudiger en de dag kunnen spannend zijn. De gevoelens op het moment van aankoop en zelfs bij het dragen zijn heel gemengd. Het is hier niet te makkelijk te maken van een beslissing. De hoofdtelefoon kunnen in ieder geval worden aanbevolen voor jonge mensen die graag willen horen niet veel muziek van hoge kwaliteit. Deze hoofdtelefoons zijn altijd goed als een tijdverdrijf in de bus of trein. Maar alles wat gaat, moet worden uitgerust met professionele hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon zijn altijd perfect en zal ook de gebruiker plezieren. Ze zijn licht en handig en gemakkelijk kunnen worden verborgen in een normale zak. De stekker past in ieder geval heel goed en zullen ook graag. Deze koptelefoon, zal de gebruiker zeker tevreden als hij kleine eisen maakt zijn. Het is hier ook mogelijk verschillende instellingen te maken. Met deze koptelefoon is muziek natuurlijk geschikt voor menselijke consumptie en de waterput. Wie wil meer doch verwachte meer, is zeer goed bereikbaar met dit. De koptelefoon is vrij stabiel in elke geval maar en ze blijft dat goed voor enige tijd. Dus, een soort van beloning kan plaatsvinden. U zal bieden veel vreugde en zeker ook graag de nieuwe eigenaar. De hoofdtelefoon vereist een batterij, dit moeten van tevoren worden gekocht. Hier zult niet te veel eisen tevreden zijn volledig met de eigen keuze. Ze zijn allemaal vrij goed in alle koptelefoon, die ook zijn blij en plezier kunnen geven.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below