Technische kenmerken

Scherm afmeting 5.5 inch
Beeldscherm resolutie 1280 x 720 pixel
weergavetype LCD-IPS
OS Android 6.0 Marshmallow
cameraresolutie 8 megapixel
voorcamera resolutie 2 megapixel
batterijcapaciteit 3000 mAh
vermogen Snelladen functie
processorfabrikant ARM Cortex
CPU kloksnelheid 1,3 GHz
draadloze snelheid van maximaal 150 Mbit/s
SIM-kaart Micro SIM-
kaart Micro SD
gewicht 182 g
Type processor ARM Cortex A53
max geheugen 128 GB
weergegeven materiaal geen informatie
processorcores 4
multitouch beschikbaar
versnellingsmeter beschikbaar
met vingerafdruk beschikbaar
Wi-Fi functie beschikbaar
VoIP beschikbaar
Kratzfester scherm beschikbaar
functie optie voor geheugenuitbreiding met micro SD

voordelen

  • veel geheugen
  • kan goed worden gebruikt
  • zeer goedkope
  • grote schermen

Nadelen

  • camera niet voldoende
een nieuwe smartphone is verbonden met vele nog met vele hindernissen. Elk nieuw apparaat natuurlijk specifieke eisen voor de nieuwe eigenaar. De meeste willen een apparaat dat is niet alleen snel, maar zo snel mogelijk op het scherm kan toveren inhoud vanaf het netwerk. Nu is er een moderne tijd waar een nieuwe telefoon kan voldoen aan al deze eisen en voor niet veel geld moet worden besteed. Dit nieuwe apparaat kan hier worden gevonden. De Smartphone heeft duidelijk zijn voordelen en is een voor de of brengen anderen ook elke dag een nieuwe. De Smartphone THL T9 Pro volstaat niet alleen voor amateurs of zelfs jonge mensen goed, maar zelfs voor volwassenen. De Smartphone moet voldoen aan vele criteria natuurlijk, welke gebruikers alleen zullen verwachten, maar dit is hier eenvoudiger dan ooit. Een dergelijke Smartphone ziet er aanvankelijk al eens echt goed en met sommige steun zelfs vrij uitdagend kan zijn. Veel kan duren. Welke voordelen te komen, is gemakkelijk te vertellen door gewoon de voordelen van het apparaat en de eigenschappen meer nauw onderzocht.

De eigenschappen van het apparaat

er aanvankelijk is een Smartphone die kan bogen op een 5,5 inch display. Het apparaat is absoluut geschikt voor alle netwerken, en het kan worden bediend met elke simkaart van alle Duitse exploitanten. De gebruiker kan invoegen een simkaart hierin thats niet netwerk gebonden. Dientengevolge, is het apparaat perfect. Het display ondersteunt HD-beelden. Zulks zit volmaakt, wanneer om films van het Internet te bekijken. De Toon van het instrument is absoluut nodig. Deze Smartphone laat geen wensen onvervuld. Op de rug krijgt de gebruiker een goede camera die foto's tot 8 megapixels nemen kunt. De voorcamera volledig geschikt is met 2 megapixels en werkt ook goed. Ook is dit Smartphone kunnen opslaan van de vingerafdruk van de gebruiker. Dit kan ook het apparaat tegen toegang door onbevoegden beschermen. De gebruiker kan verheugen over een van de nieuwste Android software. Hier krijgt hij de Android versie 6.0. De processor in het apparaat is een quad-core. Als gevolg hiervan kan kunt u alle toepassingen razendsnel en met het apparaat openen, het worden waargenomen zeer snel bekijken van allerlei dingen. De eenheid werkt zeer goed om apps op te slaan en deze vervolgens snel worden geopend. Het is allemaal echt, zoals vermeld in het prospectus en het is niets te verbergen. Hierdoor kan dat elke gebruiker op een zeer snelle apparaat tegemoet kan zien.

De look en feel

die ooit een Smartphone in de hand had, weet precies wat te doen is einzuri aan het apparaat nachten. Ook de installatie van apps is helemaal geen probleem en gaan door uit te rusten. Natuurlijk voor een dergelijk apparaat is ook verantwoordelijk voor het openen van vele programma's en eigen. Gebruikers kunnen genieten van een witte apparaat, die een blauwe rand heeft. Alle toepassingen zal gemakkelijk kunnen worden bediend via het touchscreen en gemakkelijk te openen. De koper van deze Smartphone krijgt een kwalitatief hoogwaardig apparaat. Het uiterlijk is echt geweldig en ook het gevoel is gewoon perfect. Sneller ingang is mogelijk en het apparaat is niet goedkoop. Het merendeel van de kopers die het apparaat hebt gekocht, zijn helemaal tevreden. Hoewel wordt vaak bekritiseerd over de resolutie van de camera, maar dat zal niet blijven om gewicht dalen. Omdat deze resolutie voldoende voor normale foto's is. De camera kan gemakkelijk, net als alle andere apps op het apparaat worden gebruikt. Dit apparaat brengt ook een handleiding, die gemakkelijk te begrijpen is. De SIM-kaart plaatsen is geen enkel probleem en kan worden gedaan eenvoudig en snel mogelijk.

Het geheugen en meer

krijgt degenen die kiezen voor het apparaat, een kleine manusje van alles op het gebied van smartphones. De toepassingen kunnen snel worden geopend. Dit apparaat is voorzien van 16 GB, wat is echt enorm. Dat is niet voldoende om te slaan verschillende films, maar voor het grootste deel van de apps die vandaag worden gebruikt, die is nog steeds perfect geschikt. De gebruiker kan ook toevoegen met een SD-kaart-opslag. Dit kan zijn zoals maximaal 128 GB. HD foto's zijn echt goed gedefinieerde opmaaktalen hierbij en de meeste kopers ook waarderen dat. Dit is een goed argument om het apparaat te bepalen. Natuurlijk, er is ook Bluetooth en vele andere toepassingen, zoals over de FM-radio en GPS.

Het instellen van het thuisnetwerk

gaat nu, op het apparaat te installeren voor het thuisnetwerk. Ook is geen speciale kennis vereist. Gebruikers kunnen Tik gemakkelijk hun eigen Wi-Fi signaal pictogram duwen en dan hij kan ook al aan de slag met surfen. Natuurlijk, moet zelfs de sleutel van tevoren worden ingevoerd. Het juiste wachtwoord is vereist om deze sleutel. De gebruiker moet ervoor dat hij de juiste sleutel invoert, en dan meestal ook de instelknop van de inrichting eenvoudig is. Nu hij kan surfen dus thuis op het Internet en gewoon kijken naar alles. En dit alleen met een dergelijke kleine smartphone. De eenheid maakt stemming en plezier. Het is makkelijk te gebruiken. Iedereen kan het kijken van films zo, dat zijn beschikbaar op het Internet. Zelfs muziek kan worden beluisterd. Wie wil zijn rust, kunt de smartphone in hoofdtelefoons nu aansluiten. Dus, is het nu mogelijk om het apparaat te gebruiken en om te weten het snel beter.

De bestelling en de levering

nu wil een of de andere kan ook weten hoe snel de Smartphone ooit komt. De koper moet niet wachten en het apparaat bij u thuis krijgen. Hij kan rekenen op snelle levering, zoverre zelfs apparaten uit voorraad beschikbaar zijn. Na de levering, moet de kaart worden ingevoegd. Maar zelfs zonder de kaart, het apparaat naar het thuis netwerk kan worden aangesloten. Het netwerk kan gemakkelijk worden aangepast. De instelling op de Duitse taal kan zo snel mogelijk gebeuren. Dit apparaat voldoet aan de meeste eisen van de gebruiker, en dit kan zeker genoeg krijgen van surfen. Verbruiker annuleerteken merk dit zeker een goede koop. Zowel de levering als de aankoop blijken te zijn zeer eenvoudig en gaat snel. Elk zal dus een dergelijk apparaat hebben. Het is een goed en betrouwbaar apparaat. Ook heeft de accu een lange houdbaarheid, die dagelijks leven gemakkelijker voor velen maakt.

Conclusie

Die is op zoek naar een goedkope Smartphone, die voldoet aan de meeste claims, wil al snel niet meer zonder dit. De Smartphone is geweldig en ziet er goed uit. Het is makkelijk te gebruiken en is ook voldoen aan de meeste eisen. De gebruiker kan en zal niet langer willen geven aan dit apparaat. Hij kan beginnen veel en grote vreugde hier zal hebben. Alleen met deze Smartphone kun je mij een groot genoegen. Het is betrouwbaar en werkt goed. Het is een Smartphone die even geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. En omdat het zo goedkoop is, ook geen koper ergert zich.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below