Tekniska egenskaper

Uteffekt 100 watt
kanaler 1
effekter amp modeling, chorus, delay, Rotary, Flanger, reverb, reverb, Phaser
högtalare 1 x 12"
vikt 16,3 kg
mått (HxBxD) 45,1 x 52,1 x 27,3 cm
Equalizer 3-Band EQ
fotreglage tillgängliga
FX Loop tillgängliga
högtalare ut inte tillgängliga
batteri inte tillgängliga
hörlurar anslutning tillgänglig
Aux ingång tillgänglig
speciella modellering combo, 17 Amp modeller

fördelar

  • power: 100 Watt
  • impedans: 8 ohm
  • 100 förinstallerade förinställningar
  • 18 olika förstärkarmodeller

nackdelar

  • display är inte kvalitet
av Mustang III V2 modellering gitarr combo har en effekt på 100 w och en impedans på 8 ohm. Det är en mycket robust och kompakt enhet. Den tillverkades i hög kvalitet och erbjuder sina tjänster i korrekt användning många år. Förstärkaren kan vara hans relativt lätta vikt 15 kg accepteras överallt.

Egenskaper för fender Mustang III V2

av fender Mustang II är V2 med en Celestion G12T-100 högtalare monterade. Med honom finns en kanal med över 100 förinställningar. Många musiker välja denna modell, eftersom det är lätt att använda. Helt enkelt viss kontroll serveras att finjustera. Volym, diskant, bas, reverb, master eller vinst kan ställas in individuellt. Du kan använda mjuk nyckel knappen för amp urval.

Gott om anslutningsmöjligheter

fender gitarr förstärkaren är utrustad med en högtalare-emulerade USB-utgång och en dubbel fotpedal. Det är särskilt fördelaktigt som redan ingår i Downloadlizensen med inköp av förstärkaren. För detta, naturligtvis, krävs tillgång till Internet. Ableton Live Lite 8 fender Edition direkt tillgängliga. Den är kompatibel med USB Recordingoutput Mustang och AmpliTube fender LE Edition med fender FUSEeditor / bibliotekarie programvara för PC och Mac. Eftersom förstärkaren utan problem kan kombineras med PC, finns det många fördelar. Många Mustang variantsna skilja sig åt i antalet (mono-stereo) eller kraften i de installerade högtalarna och antalet simulerade effekter, förstärkare och mikrofoner. Med denna Fender gitarrförstärkare är medföljande gitarrister runt med effekter.

En hög kvalitet förstärkare

från fender förväntas också gjordes denna modell på en hög nivå. Lädret är ren. Alla reglage och knappar erbjuder hög förarkomfort. Särskilt olika förstärkaren är viktigt i valet av förstärkare tecken många musiker. Detta fender erbjuder modell även lika med 18 amp. Förstärkaren ger ett bra ljud och föredras av många gitarrister. Modellen amp är förstärkaren kunna simulera en mängd kombination av markutrustning effekt, förstärkare, rack effekter och mikrofoner. Eftersom effekt enheter och förstärkare erbjuder mer inställningen utrustning, kan obegränsad nya ljud bilder för elgitarr ställas in. Dessa ljud kan lagras naturligt och permanent används. Vid behov kan du hämta olika ljud bilder. Som standard finns redan 100 förinställningar, med ännu mer information om fender gemenskapen kan erhållas.

Många inställningar är möjliga

svart förstärkaren kan användas för föreställningar, prover och i studion. Han är utrustad med ett robust handtag högst upp, vilket gör det lätt att transportera. Många stomp - modulering, reverb eller Delayeffekte kan användas. Övergripande effekter är 9 sätt att fördröja: försening, stereo Mono Echo filter, Mono Echo filter, Ping Pong dröjsmål, duckar dröjsmål, vanlig fördröjning, omvänd dröjsmål, stereo tejp dröjsmål och tape delay. Den enda nackdelen med den förstärkta RS är att displayen inte var hög kvalitet utrustat. Dessutom är endast en liten spärr som är tillgängliga för anslutning av hörlur. Annars erbjuder förstärkaren allt du behöver för en perfekt ljud. Han är mycket kraftfull och med varje kul.

Enkel uppspelning av låtar

Amlitube fender är en något bantad version av amplituden. En nedladdning och registrering krävs för detta system. Av amplitud, kan den egna gitarren direkt från ljudgränssnittet kombineras med PC. Här, kan Mustang användas som en vanlig högtalare. Med Ableton Live, kan låtar spelas helt. De enskilda instrument registreras enkelt på olika spår. Amplituden är en förnyad spela en är inte nödvändigt. Systemet upptäcker ingångssignalen och kombinerade det med nyskapade ljudet. Detta ger en stor fördel.

Slutsats

Fender har fört med modell till ett bra pris på marknaden en hög kvalitet gitarrförstärkare Mustang III V2. Förstärkaren har en vikt på 15 kg och kan användas för studioinspelningar eller föreställningar. Med sina kompakta mått (62 x 62 x 37,5 cm) kan han accepteras överallt. Förstärkaren kan justeras med många knappar och reglage. Han har ett bra ljud och kan anslutas till en PC eller Mac utan större ansträngning. Därför är programvara Ableton Live Lite 8 fender utgåva tillgänglig. Programvaran är för inköp av förstärkaren inklusive precis som en praktisk fotpedal. Med denna förstärkare, Fender utvecklat en enhet som individuellt på grund av dess många effekter som kan användas.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below