Technische kenmerken

Weergeven 2.0 inch
Beeldscherm resolutie 240 x 320 pixel
intern geheugen 8 MB
cameraresolutie 2 megapixel
accucapaciteit 2570 mAh
ontwerp ingots mobiele
huisvesting eigenschap waterdicht, stofdicht, schokbestendig
huisvesting materiaal kunststof
gewicht 200 gram
afmetingen 130 x 60 x 22 mm
multi touch niet beschikbaar
Wi-Fi niet beschikbaar
beschikbaar Bluetooth
VoIP niet beschikbaar
functie Met uitzetbaar geheugen tot 16 GB

voordelen

  • zeer robuuste verwerking van de mobiele
  • met verschillende sensoren
  • is stof- en waterdicht
  • eenvoudige bediening van de mobiele
  • met uitgebreide accessoires

nadelen

  • toetsen een beetje klein
voor een krachtige mobiele, uiteindelijk werd het de EasySMX IP67 outdoor mobiele. U kunt dit bekijken wat ervaring die ik met deze mobiele telefoon gemaakt heb zien.

Aankoop redenen voor de EasySMX Outdoor Mobile Mobile

was als voor buitengebruik, heel belangrijk voor mij wanneer het kopen van een mobiele telefoon verschillende punten is. Voor een, die het moest zijn zeer robuuste processen. Dit omvat ook een stof- en water-resistance. De nieuwe telefoon moet natuurlijk een comfort bieden. Dienovereenkomstig, het moet niet te zwaar en te groot en heb ook vele functies, met name een camera. Vol met deze voorwaarden, ik heb gekeken naar de verschillende aanbiedingen voor mij en gekozen voor de EasySMX IP67 buiten mobiel. Met dit handige ook de uitbreiding van de ruimte en veel verstelmogelijkheden van overtuigd naast verwerking, volledig me.

Technische gegevens EasySMX IP67 outdoor mobiele

EasySMX IP67 Outdoor mobiele is gemaakt zeer robuust onder andere van de materiƫle plastic. Het is met een GSM SIM band gemonteerd. Het scherm als uw mobiele telefoon een formaat van 2 inch en scherm resolutie van 240 x 320 pixels heeft. Voor de werking van de mobiele telefoon vereist dit natuurlijk energie, voor dit doel die is uitgerust met een lithium-Inonen-polymer-batterij. De voorzieningen van het systeem voor mobiele telefoons, dus de ROM en ook de RAM 8 MB per is. De bestaande ruimte kan worden uitgebreid met een micro SD tot 16 GB. De EasySMX Outdoor mobiele telefoon is uitgerust met vele functies. Met inbegrip van een camera, maar ook een agenda, een alarm kan worden ingesteld, een radio en een bestandsbeheer is een van deze functies. Engels, Frans en Spaans kan ook worden ingesteld voor mobiele telefoons naast Duits, de talen. 2.1 zorgt voor een snelle gegevensoverdracht op de mobiele Bluetooth. Het is uitgerust met diverse sensoren, namelijk een lichtsensor, een accelerometer, een zwaartekracht-sensor en een sensor van de nabijheid. Via de verwerking is de mobiele telefoon dat zowel stof, evenals waterbestendig. Kleur is de mobiele telefoon in een zwart / grijs ontwerp gestopt. Het komt op een formaat 13 x 6 x 2,2 cm en komt op 399 gram.

Levering naar de mobiele

EasySMX IP67 buiten mobile komt met verschillende accessoires. Deze accessoire bevat een batterij, een USB-kabel en een gratis adapter. Hoe u uw mobiele telefoon kunt, je kunt zien in een user's Guide, is dit ook opgenomen.

Werking van de EasySMX

in het algemeen de EasySMX IP67 kunnen zeer eenvoudig te bedienen buiten mobiele. Alle instellingen of controle van de camera in de telefoon, met behulp van een paar knoppen. Het menu voor het besturingselement van de individuele functies is gemakkelijk aan opstelling. Maar ik voel me zelfs een beetje storend de controle door middel van de knoppen. Voor de knoppen op de telefoon zijn niet erg groot en de tweede, enigszins vuil tussen de sleutels kan worden gevangen. Ik heb om deze twee sneden bij het gebruik van de telefoon van Sony. Over het algemeen ben ik erg blij, dus de telefoon is vanwege haar afmetingen van de Verenigde Naties d het gewicht van slechts 399 gram, er ook geen stress. Als gevolg van de vorm en de krassen op de kant, is de telefoon van de EasySMX zeer goed en vooral veilig in de mobiele telefoon. Dit is ook het geval als men zelfs handen natte heeft of de mobiele telefoon is nat geworden. In dit verband ook is de krapte gewezen.

Conclusie

Zeer solide EasySMX IP67 Outdoor mobiele wordt verwerkt. Het is uitgerust met een 2-inch scherm. Zijn energie krijgt de telefoon via een mobiele telefoon, het wordt gekenmerkt door een hoge en lange houdbaarheid. Als gevolg van de verwerking van de mobiele telefoon, dit is zeer goed voor buitengebruik, is dat zowel stof, evenals waterbestendig. Zo kunt u de telefoon zelfs in de regen of vocht goed. Het is uitgerust met talrijke sensoren die uiteindelijk invloed op de user experience hebben zullen. In het algemeen, de werking van de telefoon van EasySMX is zeer eenvoudig. De afzonderlijke instellingen en functies kunnen een menu binnen een paar seconden Selecteer en start. Dit is ook de diversiteit van de functies gewezen, het varieert van een camera via radio tot Bluetooth. Door de compacte afmetingen en het lichte gewicht is mobiele EasySMX een zeer goed in de hand. Er worden uitstrijkjes voor mobiele telefoons alleen voor de sleutels. Deze belemmeren de behandeling een beetje klein. Ook kan vuil verstrikt raken tussen de knoppen, wat is niet zo groot natuurlijk gewoon voor een telefoon voor het buitenleven. Dit zijn de enige uitstrijkjes dat ik het gebruik van de EasySMX IP67 outdoor mobiele kon bepalen. Mijn testresultaat naar de cel valt over het algemeen zeer goed. De swabs zijn een beetje irritant, kunt u live maar zonder beperkingen op de functies en het gebruik. Ik zou het kopen opnieuw op elk gewenst moment, en kan daarom alleen maar aanbevelen het.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below