Technische kenmerken

3D LCD technologie van het blind
Lens type LCD lens
Bildwiederholungs frequentie 144 Hz
werkende tijd 30 uren van
transmissie type infrarood
Afmetingen (BxHxD) geen informatie
gewicht 32 gram
resolutie 1080 p
materiaal kunststof
glazen vorm ovaal
Batterijtype geen gegevens
energieverbruik geen gegevens
glazen grootte niet opgegeven
oplaadbare beschikbaar
met gezichtsvermogen niet beschikbaar
batterij beschikbaar
functie 100% DLP Flash cover, zeer helder glazen en dus een zeer helder beeld

voordelen

 • regenboogeffect
 • riem opvouwbare en flexibele
 • Flash dekking van 100% synchronisatie
 • kras-bestand deklaag
 • absoluut stil

nadelen

 • omkeren knop kan niet
 • alleen geschikt voor 3D projector

Wat moet weten over de 3D bril blauwe hemel

voor een unieke ervaring

de 3D bril BLUE HEAVEN uit het huis van VIDIMENSIO van overtuigd in de 6de generatie door een eersteklas afwerking van de gepatenteerde Ontwerpen en een breed scala aan apparatuur. Voor degenen die een 3D projector hebben, zijn deze bril een kosteneffectief alternatief voor dure merknaam zonnebril. Het is compatibel met alle standaard 3 DLP-projectors, ondersteunt alle types van Flash en met geavanceerde LCD sluiter technologie biedt de helderste resolutie op de markt. De uitgevoerde regenboogeffect in combinatie met de dekking van de synchronisatie zorgt voor duidelijke ongerepte foto's en een onbezorgd kijkplezier. Dit uitstekende high-tech-product gaat direct van de ontwikkelaar, zodat de best mogelijke productie kan worden gewaarborgd. Glazen o.a. is geschikt voor de volgende projectoren:
 • Optoma HD131x
 • HD25
 • BENQ w1070
 • W 1080ST
 • W750
 • mw519
 • Acer H7532BD
 • H6510BD
 • H7531D
 • maar ook alle HD klaar en volledige HD video projector

functionaliteit maakt perfect gelukkig

groot LCD lenzen voorzien in een ononderbroken perifere visie - zelfs lenzenvloeistof dragers. De signaalontvanger 178 graden ook kan een ghostingfreies uiterlijk vanuit vrijwel elke hoek en vertegenwoordigt plus een echte. De verbinding tussen de brillen en de ontvanger is zeer snel en neemt minder dan een seconde. De automatische aanpassing van de R/L in combinatie met de Zeroflicker-technologie bieden een geweldige visuele ervaring die volledig opleidingscyclus met synchronisatiefouten verlies of afbeelding. Een hoog gebruiksgemak wordt gewaarborgd door de automatische functies. Met de auto stand-by, de auto-run en de auto uit functies, is dit hoge niveau van gebruiksvriendelijkheid verbonden, dus dat zal worden gespaard de initialisatie ergerend zijn aan de activiteiten van de gebruiker of afsluiten. De 3D bril punten absoluut stil en daarom verstoort de audiovisuele beleving thuis op geen enkele manier. Een oplaadbare Höchstleistungsakku beveiligt de stroomvoorziening binnen de bril. Dit is op te laden via een USB-poort en heeft een snel opladen-functie. Dus, vervanging van de batterij is niet nodig.

Uitstekende afwerking voor langdurige duurzaamheid

De 3D bril BLUE HEAVEN door VIDIMENSIO overtuigt met een krasbestendige coating en beveiligt aan de levensduur van het artikel van high-tech. De haakjes zijn buigzaam en flexibel, de glazen hebben een voldoende omvang, waarom zij ook bij uitstek voor spektakel dragers geschikt is. De bril zit uiterst lichtgewicht, comfortabel kan worden en het stelt een luchtige cinema-ervaring voor jong en oud. Het is raadzaam dat kinderen de geavanceerde bril alleen onder toezicht gebruikt. Het is over het algemeen niet geschikt onder de leeftijd van 6 jaar. Bovendien, voorkomt het lichte gewicht snelle vermoeidheid van de ogen. Een comfortabele stoel op de neus wordt gewaarborgd door de rubber en de verwisselbare neus stuk. Het deel van de neus kan au & sz Lig; erdem zal worden verwijderd en gereinigd. De prestaties van de bril met een goede resolutie en een superieur contrast onder de indruk niet alleen in donkere kamers. Een inzetbaar als nodige UV-filter ervoor voor een optimaal kijkplezier zelfs bij daglicht zorgen kunt.

Technische specificaties

Met een gewicht van 32 gram gecondenseerd ze technische Know-How in een afgesloten ruimte exclusieve brillen van fabrikant VIDIMENSIO en zorgt voor een uitstekend comfort voor uren. De high-tech bril biedt een fraai contrast van 1200 tot 1 en is het gebruik van een frequentie van 96 tot en met 144 Hertz. Ook kunnen bij 200 Hertz klaar apparaten overtuigen van de hoge buitengewone visie. Een 100% witte en rode hete betrekking op altijd garanties een superieure ervaring. De techniek artikel betaalt slechts 2 uur en vervolgens tot 30 uur bediend kan worden. Het kan ook worden gebruikt afhankelijk van het gebruik patroon wekenlang zonder in rekening worden gebracht. Tijdens het opladen, zal een rode LED lamp door hun uitsterven aangeven, wanneer de 3D bril volledig is opgeladen.

Het toepassingsgebied van het aanbod

Naast de 3D bevat scope bril ook een USB-kabel van de kosten ten laste. In een handige tas van bril of als alternatief in een blauwe hoes kan de 3D bril BLUE HEAVEN veilig opgeborgen en beschermd tegen stoten en krassen. De meegeleverde Microfiber doek is een zachte reiniging van het glas of de behuizing en zal bijdragen tot de levensduur van het product van de technologie. Dit wordt ook geleverd met een Duitse handleiding, zijn alle belangrijke informatie te lezen. Probleemoplossing, technische ondersteuning is snel en onbureaucratische beantwoordt.

Conclusie

De 3D brillen blauwe hemel door VIDIMENSIO kan bogen op een eersteklas verwerking en hoge gebruiksvriendelijkheid. Het is goedkoop in vergelijking met concurrerende producten. Op hetzelfde moment zonder afbreuk te doen aan de technische apparatuur. De technologie van zonnebril up to date en laat niets te wensen overlaat. Altijd past zich aan de Shutterfrequenz van de projector en is eenvoudig te gebruiken en verbruiker vriendschappelijk. Voor een ononderbroken filmervaring thuis zonder flikkering is het ideaal. 3D-Liebhaber kunt toegang zonder aarzeling naar de VIDIMESIO bril en elimineren de noodzaak voor een mogelijk bezoek. Deze visie, PC, PlayStation 4, 3D BluRay speler - garandeert een vrijwel perfecte ervaring. Vóór de aankoop van zorg moet worden genomen, dat ze niet werken in combinatie met LCD en LCOS D-ILA projectoren en 3D monitoren. Wanneer BluRay spelers moeten ook worden genomen over de verenigbaarheid van de projector. Dit betekent dat de 3D-frame-verpakking-indeling kan worden afgespeeld. Beamer die domineren alleen het frame sequential (HDMI 1.4A), kan alleen in combinatie met een PC en de nVidia 3D vision systeem 3D plezier bieden.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

 1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below