Technische kenmerken

Gewicht 1,2 kg
Afmetingen (H × Ø) 24 x 16 cm
volume 1,70 Liter
vermogen 2200 watt
materiaal van de behuizing acrylglas
met geïntegreerde snoer opslag beschikbaar
waterniveau-indicator beschikbaar
ingebouwde kalkaanslag filter beschikbaar
met LED-verlichting beschikbaar
oververhitting bescherming beschikbaar
handmatig afsluiten beschikbaar
verwijderbare anti-kalkaanslag filter beschikbaar
automatisch beschikbaar
touch technologie beschikbaar
speciale binnenverlichting, 360 ° aansluiting, OneTouch lock

voordelen

  • 2200 watt
  • 1.7 liter
  • geschikt voor links- en rechtshandige
  • geïsoleerd handvat
  • draadloze gebruiken
  • zeer chique ontwerp met LED-verlichting

nadelen

  • geen temperatuur preselectie
  • geen functie houden-warm
  • geen Temperatuurdisplay

Wat moet weten over het Arendo glas ketel

waterkoker zijn praktisch en handig keukengerei. U vervangt de klassieke thee waterkoker of de pot op het fornuis en helpen om energie te besparen. Het water door middel van een spiraal is verwarmd en gebracht aan de kook in de ketel Arendo. Het is geschikt voor de bereiding van oplosbare koffie of thee, instant soepen en melk babyvoeding. Betriebenwird Faye Kettle met macht, met het verbruik zo laag te classificeren. De tank van dit apparaat is gemaakt van stevig en duurzaam glas, in tegenstelling tot bij andere apparaten. Om te beschermen tegen brandwonden van de gebruiker, bestaan deksel en handvat van de ketel uit speciale kunststof, die niet de hitte voeren doet. Dit model beschikt over een automatische uitschakeling functie die actief wordt zodra het water kookt. Het waterreservoir van de waterkoker Arendo is voorzien van een maateenheid voor de oriëntatie. Dus, kan alleen het bedrag worden verwarmd, die eigenlijk nodig is. Dit voorkomt dat water blijft en helpt bij het besparen van water dus.

Arendo huishoudelijke en elektronische producten

Het bedrijf Arendo is gestationeerd in Japan, en produceert technische artikelen voor consumenten over de hele wereld. Dankzij de gunstige ligging van de productie is een mogelijke prijs goedkope apparaten op goede de fabrikant zeer goed technisch niveau vast te stellen waarom Arendo producten vaak een alternatief voor de dure Duitse merken vertegenwoordigt. Dus kan geld worden opgeslagen voor de consument.

Ontwerp en de behandeling van het glas Arendo waterkoker WBA 360

Dit apparaat overtuigt door een tijdloos mooie verschijning met zijn mix van glas en roestvast staal. Dus de Arendo waterkoker WBA360 voor elke keuken, of rustieke of moderne gehouden past. De watercontainer is volledig gemaakt van stevig en duurzaam glas. De base, evenals het Configuratiescherm zijn gemakkelijk te schoon roestvrij staal. Handvat en een deksel zijn gemaakt van neutrale zwart plastic, warmtegeleiding is sterk verminderd en zo brandwonden van de gebruiker kunnen worden vermeden. De ketel is uitgerust met een led interieur verlichting wat ziet er niet alleen nobele maar zeker maakt ook de afstandsbediening in de donkere avond-uren. Arendo waterkoker is eenvoudig. Water krijgt vers uit de kraan in de gewenste hoeveelheid in de watercontainer. Dit wordt gebruikt op de stand, met inbegrip van de contactpunten. Het fornuis is ingeschakeld via de bedieningsknop, drukschakelaar, roestvrij staal. De koepel lampje automatisch naar nu. Het water in de tank begint onmiddellijk, om omhoog te verwarmen. Het water kookt al na een korte tijd, en de ketel, evenals de binnenverlichting schakelt zichzelf automatisch. Het lichaam van de glazen van de tank is zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Technische gegevens en het onderhoud van Arendo glazen waterkoker WBA 360 met de massa's, 24.4 x 23.4 cm x 18,8 cm deze waterkoker is een compacte keuken apparaat die zeer stevig is en niet makkelijk te verstoord dreigt. De capaciteit van het waterreservoir is 1,7 liter, dus genoeg voor een grote pot thee of meer dan acht kopjes koffie. De robuuste body van watertank is uitgerust met een maattabel met drie graad divisies. De prestaties van de ketel is 2200 watt, zodat het water na 1,49 minuten kookt. Dit is een goede prestatie. De consumptie van Arendo glazen waterkoker is spaarstand 0.06 kW/h. Niet alleen macht kan dus met dit apparaat, maar ook water opslaan. De ketel is uitgerust met een filter van kalkaanslag, die de kalk uit het water behoudt. Dit filter moet worden periodiek uitgevoerd en gereinigd onder stromend water. Het filter in een waterbad met Cirtonensäure kan worden gespoeld uit einlegegt en vervolgens sterk met een sterke collectie van kalk. De container voor glas, alsmede de stand, en die het servicegebied kunt worden is gemakkelijk met warm water, afwasmiddel, uitgerust met iets worden schoongemaakt. Bij sterke verontreiniging van de container voor glas is Oh hier dat sommige citroenzuur kunnen worden toegevoegd aan het schoonmaak water. Het is te merken dat geen schoonmaak water nooit gedronken moet worden. Alle delen moeten altijd met de hand worden gereinigd en zijn geschikt voor de vaatwasser.

De veiligheid van Arendo waterkoker met glazen container

Deze unit is zeer veilig is om te worden ingedeeld als. Vooral gezinnen met kinderen kunnen profiteren. Selecteren van het materiaal van de handgreep en het deksel, die een gunstige viel op plastic, wordt het risico van een brandwond tijdens gebruik sterk geminimaliseerd. Het apparaat schakelt automatisch uit wanneer de temperatuur van het water. Dit is een belangrijke beschermingsmechanisme dat ook helpt om te voorkomen dat broeien. De lengte van de stroomkabel is voldoende en kinderen is niet gevaarlijk, want er is geen risico van verwurging. Dit feit maakt het apparaat ook naar een veilige huishoudelijke helpers.

De prijs / prestatie-verhouding van de waterkoker Arendo

Met haar indrukwekkende prestaties en de werking van de spaarstand is dit apparaat in de waarde voor je geld goed te evalueren met. Met een prijs van 32,06 euro is de ketel tegen een redelijke prijs in de aankoop tot 36.85 euro. De levensduur is ongeveer twee jaar, bij normaal gebruik, wat rechtvaardigt de prijs.

Conclusie

De prijs-waarschuwing controleert of de prijs een bepaalde limiet heeft bereikt of hieronder voor het artikel. Te bereiken van de grens, of hieronder een E-mail met het bijbehorende bericht wordt verzonden. Deze service is kosteloos. Hun e-mailadres

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below