Technische kenmerken

Max koppel 500 nm
max idle rpm 2600 RPM
 1-snelheid Gear
koppel niveaus 1
gewicht 4 kg
gereedschap houder 1/2 inch vierkante man
schroef diameter 16 mm
geluidsdrukniveau niet opgegeven
kabellengte niet opgegeven
energievoorziening niet-gespecificeerde
rechts / links rotatie beschikbaar
elektrische effect moersleutel beschikbaar
lucht effect moersleutel beschikbaar
speciale met digitaal display / levering: koolborstels

voordelen

  • geïntegreerde batterij met lithium-ion
  • geschikt voor losdraaien en aanscherping van de
  • stabiele verwerking
  • afhandelen

nadelen

  • stijver schakelaar
  • gewicht
Mauk 1050 W effect moersleutel is een geweldig apparaat dat wordt aanbevolen met name voor thuisgebruik. Als iemand moet altijd de band met de hand, retourneren dan wil hij snel na een dergelijk apparaat rondkijken en kopen dit. De moersleutel effect is veilig en werkt zeer goed. Hij ligt perfect in de hand. Er zijn echter ook nadelen, die later zal worden genoemd. Omdat het apparaat gehoorbescherming wellicht. De sleutel van invloed is groot en teveel. Hij kan er zeker van en een goede dienstverlening op het werk. De gebruiker zal zeker tevreden zijn met lange levensduur. Dit wordt ook gegeven.

De eigenschappen van

het koppel van de schroevendraaier is groot en kan worden geregeld. Deze functies zal toestaan is niet alleen snel, maar ook gewoon losraken de schroeven op de velgen. De verscherping is helemaal geen probleem. Het is belangrijk dat dit werk altijd zorgvuldig wordt gemaakt. Net zo iedereen kunt ervan uitgaan dat de wielmoeren altijd zijn goed gekleed en zelfs om te zitten. Het koppel is ook verstelbaar en het werk aanzienlijk zal vergemakkelijken. Hier kan de gebruiker kiezen tussen waarden van 100NM en 350NM. Dit wordt bereikt in 10 stappen. Er is zelfs een beeldscherm op de schroevendraaier. omdat iedereen lezen kan, wat koppel is gewoon om het gebruik van de schroevendraaier. Volledige vermogen is het koppel bij 2600 rpm op het moment. Dit is zeer goed, als er veel kracht nodig is. Zelfs stevige verroeste moeren kunnen zo veel gemakkelijker worden opgelost. In de loop van een winter, of zelfs in de zomer kan het gebeuren dat de noten stevig zitten. Vervolgens duurt het echt veel macht om op te lossen van deze noten. Het is noodzakelijk dat zeer veel kracht wordt toegepast, en dit is ook het is vertaald. Mauk 1050 W effect moersleutel zal het oplossen van deze problemen snel en is dus zeker het beste geadviseerd. De behandeling is echt goed. De schroevendraaier past goed in de hand en is slechts 4 kg. Dus, het is zeer makkelijk te gebruiken en een nieuwe eigenaar kunt genieten van de macht. Draairichting kan heel gemakkelijk worden geregeld. Dit werkt via schakelaar die in beide richtingen wijzen kan. Vervolgens kan het werk beginnen en gaan.

De nadelen

veel mensen maken zeer hoge verwachtingen van een dergelijk apparaat. Dus, het is niet verwonderlijk, als ze teleurgesteld zijn als de eenheid niet aan kunnen ze voldoen. Mauk 1050 W effect moersleutel is groot en is ook bevredigend werk. Echter vindt u enkele zwakke punten. Mauk 1050 W effect moersleutel is erg luid en dat is een groot probleem voor de meeste gebruikers. Omdat dit tot problemen met de hoorzitting leiden kan ook die zijn zeker niet bedoeld. De kwaliteit van de onderdelen kan ook hier te wensen links laat. Het geval wellicht een gebrek, dat beïnvloedt maar niet de werking van het apparaat. De moersleutel effect is nog steeds betrouwbaar. Aan het begin, kan het ook gebeuren dat zeer veel na plastic geur. Maar het weerspiegelt ook en dan kan niet langer invloed op het werk. De schroevendraaier is betrouwbaar en ook wat het is. Omdat alleen als de koper ook tevreden met het geselecteerde apparaat, dit kan zijn werk Nou doen t. Het moet worden berecht, welke koppel is altijd het juiste ding voor het losdraaien van wielmoeren. Als ze niet opgelost, dan niets anders omhoog hoe dan ook als de workshop van het vertrouwen om te zoeken. De gebruiker kan dit geweldige werk doen en zal zeker ook.

Conclusie

Met de Mauk 1050 W effect moersleutel werk sneller is om te doen en deze zullen dan ook veel gemakkelijker. Werken met een moersleutel effect is sneller en gemakkelijker met de hand en ook veel leuker. Zoveel kan nu worden bereikt en de gebruiker kan zeker wens niets anders. Deze tool is groot en zal dat ook blijven. De schroevendraaier is veilig en altijd eruit veel. Hij is perfect en kan gemakkelijk worden aangepast. Met deze schroevendraaier, zal het werk gemakkelijker met de hand gaan. De gebruiker kan alleen ten goede komen en zal ook.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below