Technische kenmerken

Nominal power 50 Watt
principle Active
System 1-way
area home theater
housing property bass reflex
width 350 mm
height 163 mm
depth 350 mm
weight 8.5 kg
number woofer 1
woofer 160 mm
frequency response 35-160 Hz
sound power 100 Watt
impedance 8 Ohm
amplifier type digital
floor spot available
Directe uitstralen niet beschikbaar
Specificiteit zeer compacte

Voordelen

  • het Downfire-ontwerp, de subwoofer kan worden geplaatst met name flexibele
  • Geavanceerde YST (Yamaha actieve servotechniek)
  • ingangen: 1 x RCA, 1 x aansluitingssysteem

nadelen

  • sommige hoge stroomverbruik
een subwoofer eerst en vooral moet, geluid maakt een gedetailleerde en gestructureerde bas en goede aanvulling op het geluidsbeeld. Apparaten die op de markt vandaag, heet passieve of actieve subwoofer.

Levering en verpakking

op zoek naar een model dat is, de prijs aan de onderkant een ontmoetingen II subwoofer neer afvuren 050 geavanceerde YST bij het doen van wat onderzoek op het Internet snel de Yamaha YST FSW. Het apparaat is een rack rang subwoofer, die is het verkrijgen van 100 W 16 cm diepe kleur in de kleur zwart bij een online retailer. Hieruit volgt een reeks tests van de Yamaha YST FSW 050 geavanceerde subwoofer YST II, de sterke punten van individuele prestaties en verzwakken om te verlichten. Bij het openen van de verpakking eerst en vooral falls is nog steeds de verpakking is de subwoofer wordt bewaard in de. De verpakking ziet er zeer elegante en geeft de indruk van een hoge kwaliteit aan de klant bij het uitpakken direct. De eerste visuele indruk is dienovereenkomstig. De Yamaha YST FSW 050 geavanceerde YST II subwoofer neer afvuren, (rek-compatibele subwoofer, 100 W, 16 cm woofer) is een plat apparaat. Waar er veel van de geïntegreerde technologie.

Design en kenmerken

van de subwoofer kan visueel meer dan worden gezien. Een eenvoudige slank ontwerp die trekken vooral fans van de typische Yamaha ontwerpen ziet met een hoge kwaliteit. Is de aard van het kleine vakje - zoals iemands Yamaha muziekproducten gebruikt van kwalitatief hoogstaande kunst. Kunt kijken niet in het minst vanwege zijn hoge kwaliteit een kabinet van Yamaha subwoofer op elke plaats, of op de grond of op speciaal ontworpen oppervlakken worden geplaatst. De woofer is een zogenaamde 16 kegel. Dit levert een nette prestatie en verzekerde plaats in de rating van de beste subwoofer kan worden bereikt wanneer verschillende tests de tweede. Het frequentiebereik van de Yamaha YST FSW 050 geavanceerde subwoofer YST II is 35 Hz tot 160 Hz. Zijn capaciteit vertegenwoordigd door de waarde van 100 watt RMS, vertegenwoordigt het op hetzelfde moment de maximale belasting.

Comfort & handling

op de uitgebreide geluid test van de Yamaha YST FSW 050 geavanceerde YST II subwoofer neer afvuren (Racktauglicher subwoofer, 100 W, 16 cm woofer) eerste opvallend van de optimale verbinding met andere apparaten. Een praktische macht en ook van de schakelaar die kan worden geactiveerd door gewoon te drukken op een knop, evenals een regelbaar volume behoren tot de besturingselementen van de Yamaha YST FSW 050 geavanceerde YST II subwoofer neer afvuren. Het is echter dat sommige andere instellingen die beschikbaar voor sommige producten hier zijn ontbreken. Yamaha heeft geweigerd de werking terwijl de instellingsdetails, maar dit is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Bouw, verbinding en opstarten plaatsend laat gaan zo snel verwerken.

Geluidskwaliteit

het goede resultaat te verwachten was verkeerd ingeschat uiteindelijk erger dan dat product een enige test alot geplaatst. Nochtans, kan de Yamaha YST FSW 050 YST II geavanceerde subwoofer naar beneden (Racktauglicher subwoofer, 100 W, 16 cm woofer) bakken al om te beginnen dank u prachtige Voreinste de instellingen van een echt goede geluidskwaliteit. Het geluidsbeeld is als volgt: de bass distribueren schoon op de kamer, en niet verloren gaan. Terwijl de bas van de luisteraar aan komt, is niet alleen zorgen voor een optimale luisterervaring, maar de bass kan voelen in de waarste zin van het woord.

Diensten

als vragen of probleem naar de subwoofer, is er een hotline van de fabrikant door Yamaha die kan worden gecontacteerd via telefoon. Klanten kunnen hun vragen bespreken via een formulier op de website, en vervolgens personeel helpen maken. Er zijn twee manieren dat de klant een defect apparaat terug kan benaderen. Het apparaat kan dan ofwel rechtstreeks van de fabrikant worden verzonden, of het moet een distributeur kunnen vinden die dan zelf onderzoekt het apparaat of als noodzakelijk wordt verzonden.

Conclusie

Aangezien Yamaha een grote producent is, van een complete service op het gebied van de klant is voor het aanbieden van kwaliteit waarde voor geld en klantenservice voltooid nog. Na grondige evaluatie was de geluidskwaliteit goed of zeer goed. Voor iets beter dan voor muziek voor films. Alleen een breed scala van opties instellen kon het beïnvloeden van de verscheidenheid van goede winst in vergelijking met test winnaar producten iets bleker. De prijs is echter meer dan goed met een prijs van 96,00 euro eistungs verhouding.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below