Technische kenmerken

Luidsprekersysteem 6.1 (virtuele)
onderdelen geluid dek
transmissie type draadloze
analoge Audio (RCA)
ingang HDMI, coaxiaal (SPDIF), optische (Toslink)
audiofuncties interne subwoofer
locatie onder het plat TV
Afmetingen (BxHxD) 730 x 110 x 410 mm
gewicht Soundbar 11,7 kg
stroomverbruik ingebruikzijn 32 Watt
met afstandsbediening beschikbaar
niet beschikbaar Draadloze Subwoofer
automatische niet beschikbaar
automatische beschikbaar
Bluetooth Funktübertragung beschikbaar
bass reflex-systeem beschikbaar
functie Bluetooth met NFC en aptX-codec voor hoogwaardige draadloze verbinding met een Smartphone of Tablet

voordelen

  • praktische
  • gebruiksgemak
  • robuuste
  • geluidskwaliteit

nadelen

  • prijs intens
  • geen display
  • heel weinig externe
die lange winternachten downloaden terug naar een, die de hele familie kijkt naar een mooie film. Dit natuurlijk zeer veel waarde wordt genomen die passen bij de besturing voor geluid, akoestiek en beeldkwaliteit. Juist om deze reden was de Cinebase sound bar aan de duivels op de markt gebracht. Deze sound bar is zo uniek omdat alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt. Ook zorgde dat alle details perfect in harmonie zijn. Deze sound bar aan kan alle consumenten in verrukking.

Zitje - gemakkelijk gemaakt

door zijn tijdloos design en de neutrale zwarte kleur de duivel Cinebase sound bar is een perfecte plek in elke woonkamer. De enige vereiste is dat een macht bron in de omgeving. Met de kleine afmetingen van het product, is die neerkomen op 730 x 410 x 107 mm, een plaats snel gevonden. Het kabinet heeft te verduren van alleen een totaalgewicht van 11,7 kg op de lange termijn. Door het feit dat de huidige stijl erg modern is, vindt de consument zeker een plaats.

Ingebruiknemings - een kinder spelen

alle consumenten die hebben gekozen voor deze sound bar aan, maak je geen zorgen over de installatie. Dat wil zeggen, verbindt de consument Cinebase sound bar aan de duivel met de krachtbron. Bijvoorbeeld, is de TV met een HDMI-kabel dan aangesloten op de sound bar aan en klaar. De Soundbar zelf wordt vervolgens geactiveerd via de afstandsbediening. Dat zijn alle functies meest gemarkeerd, is de bediening eenvoudig en ongecompliceerd.

Perfect gekozen Leveringsomvang –

een consument die laat zich sturen de sound bar aan uit de hel zou blij zijn wanneer de postbode ringen. Dit komt omdat niet alleen de sound bar bevindt zich in het pakket. Bovendien krijgt de consument de bijbehorende afstandsbediening, een handleiding en het netsnoer. Zo kan beginnen onmiddellijk na de levering van de installatie.

Faciliteiten - awesome

de technische uitrusting kan niet beter. Dit is omdat de sound bar aan met verschillende audio-uitgangen wordt geleverd. Dit omvat een optische en een analoge HDMI-uitgang. Bovendien, heeft het apparaat drie surround-programma's. Daarnaast heeft de sound bar aan een Bluetooth met aptX en NFC. Dit is de mogelijkheid om controle van de sound bar aan met een Smartphone. Ook heeft de sound bar uit de hel Dolby Digital, DTS en de functie van een PL II. De DPS zal ervoor zorgen dat het geluid de ervaring is. Het hoogtepunt op deze sound bar is de 3D-technologie. Dit garandeert een absolute reproductie van geluid- en beeldgegevens. Zelfs in een minder nauwkeurige positionering liggen de geluid gebeurtenissen precies. Bovendien is de Soundbar bevat de beste afspeelfuncties, zelfs als de consument niet de perfecte luisterpositie. Om het optimale effect van de sound bar, zijn zes luidsprekers geïntegreerd. De prestaties van de zes luidsprekers is samen 80 watt. Het werkingsprincipe van de Soun de Frontsurround is dbar. De consument van de duivel Cinebase sound bar kan ook genieten van een woofer. Dit is 13 centimeter. Dus overgebracht optimaal zelf bass. Bovendien, zijn zeven digitaal vermogen versterker kanalen geïntegreerd in de sound bar aan. Via de afstandsbediening kan de consument drie sound modi gebruiken zonder wat geprogrammeerd moet worden. Deze worden namelijk vooraf geconfigureerd. De Soundbar wordt aangedreven door een 6.1-klasse D-versterker. Dit werkt met een capaciteit van 280 watt. Het apparaat is in de stand-by modus, 0,4 watt worden verbruikt. De sound bar aan is dus ook niet energie varkens. Om energieverbruik te reduceren tot nul, druk de consument alleen - / uit-knop. Dit ligt aan de achterzijde van het apparaat. De knoppen zijn gemakkelijk te bereiken.

-Om optimale

beveiliging van de consument moet ook zorgen. De daartoe behoort omdat het apparaat vóór de aankoop door de TÜV zal worden onderzocht. Daarnaast zijn alle randen van kraters en afgerond. Dus de consument kan breken zijn geen splinters. Zelfs als een apparaat met tot 60 kg op de sound bar aan wordt gegeven, zal niet dit breken in stukken. De medium-density hardboard, MDF, hebben een afkorting voor een fout. Zij bieden een uiterst duurzaam oppervlak.

Conclusie

De conclusie van de Cinebase sound bar aan duivel is duidelijk omschreven. Het feit dat het dagelijks kan worden gebruikt, slechts een aanbeveling kopen kan worden uitgesproken. Zelfs met dagelijks gebruik mogen consumenten niet verwachten dat vervorming of slechte kwaliteit. De consument vindt niet zelfs sporen van gebruik. De sound bar aan uit de hel is een perfect alternatief voor een home cinema-systeem. Tot nu toe bent alle consumenten tevreden met het gebruik van de sound bar aan tot honderd procent.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below