Technische kenmerken

Vermogen 120 Watt
beginsel actieve
systeem 1-weg
gebied huistheater
huisvesting eigenschap basreflex
breedte 275 mm
hoogte 507 mm
diepte 411 mm
gewicht 11,6 kg
aantal inch woofer 1
inch woofer 250 mm
frequentiebereik 25-200 Hz
uitvoer geen informatie
impedantie van 4 Ohm
digitale versterker type
vloer plek beschikbaar
Directe straalt kabinet niet beschikbaar
bijzonderheid verstelbare uitgangsniveau

voordelen

  • Regelbare kantelfrequentie (50-200 Hz)
  • fase schakelen (normaal of omgekeerde)
  • met hoogglanzende voorpaneel

nadelen

  • zonder geïntegreerde geheugenkaartlezer
zijn vandaag actieve subwoofer bijna uitsluitend actieve hulpmiddelen. Deze speciale apparaten, de eindversterker is al geïntegreerd. Zo kan een betere laagfrequente gegenereerd worden fundamentele verschillen, Downfire-subwoofer en een directe stralende subwoofer zijn onderscheiden. Zodat het geluid optimaal kan worden ontworpen is maar juist gepositioneerd is voorwaarde de subwoofer. De Onkyo-208 / B van de actieve subwoofer van de bass-reflex (120 Watt) is dat een prijs van 125 euro en de eenheid is, bijvoorbeeld, de 4e product gebracht in de test van de site Expertentesten.de. kan besteld worden bij verschillende online handelaren in de kleur zwart.

Design en natuur

vallende ontwerp van de Onkyo SKW-208/B van de actieve subwoofer van de bass-reflex onmiddellijk in het oog. na de opening een van de eerste en daarop volgende uittreksel uit de originele doos houdt u de Onkyo SKW-208/B van de actieve subwoofer van de bass-reflex (120 Watt) in de handen. De scores van het ontwerp reeds op het eerste gezicht. Een hoogglans voorzijde van een rechthoekig apparaat dat totale ontwerp zich dankzij een stabiele huisvesting en een edelman onderscheidt gepresenteerd een Onkyo hier. Speciale gemarkeerd door het ontwerp zijn de voeten, omdat ze worden geïnstalleerd in een speciale vorm. Onkyo is ook bekend als een fabrikant van glaswerk in zijn zeer gedetailleerde ontworpen en verwerkt. Het geluid kan verspreid over de hele vloer dankzij het innovatieve ontwerp goed en in alle richtingen verspreiden. Gepleit dat de grond te veel energie absorbeert. Om te leven in een oud gebouw in welke vloer de grond vormen, moet de subwoofer worden geplaatst beter op een stabiel bankje. Een materiaal die dit gezegend zou graniet. Met de hulp van een compensatie-gaatje aan de voorzijde, wil Onkyo verdere versterking van de bas. De textuur kan daarom worden omschreven met een bijzonder bedwelmende kwaliteit. Het gewicht van 14 kg rang eens. De Onkyo-208 / active bass-reflex subwoofer B is daarom ook een enorme licht van gewicht.

Comfort & behandeling

na onderzoek van het apparaat kunt u zich concentreren op de behandeling van de Onkyo SKW-208/B van de actieve subwoofer van de bass-reflex. Enttuppt aansluiten met de meegeleverde kabel is makkelijk als denkbare. volgende voorbereidende stap echter opvallend dat de opties beperkt zijn. U kunt echter de Onkyo SKW-208/B van de actieve subwoofer van de bass-reflex in diverse gebieden van de uitgangspositie.

Geluidskwaliteit

de geluidskwaliteit van zowel de films en de muziekluisteraars al overtuigd, maar de nadruk ligt in eerste instantie op een goede en een slechte eigenschap. De ingebouwde functie auto-stand is door een extra met de Onkyo krijg brownie punten. Deze techniek is blijkbaar nog steeds niet zeer volwassen omdat het apparaat wanneer niet in gebruik automatisch bochten af, wat betekenen zou om te klagen dat als een film wordt weergegeven door een rustige scène optreedt, anders er het apparaat op dit punt bochten. alleen dat wanneer het apparaat is ingeschakeld een gedempte geluiddit moet nog steeds worden herzien door de fabrikant. Er zijn hier geen negatieve kwaliteiten te vinden anders. & nbs p;

Klantenservice van de fabrikant

Het bedrijf Onkyo is dat een garantie omvat de 24 maanden die de consument op de subwoofer Onkyo SKW-208/B van de actieve subwoofer van de bass-reflex. Een service-hotline voor vragen naar welk apparaat klanten staat liever de telefonisch contact om te helpen opkomende vragen rond en uren van de dag. Om het te maken neemt beantwoordt de vraag technisch goed opgeleid personeel op deze voor een maximum van 48 uur. Als het probleem nog onbekend tot is dan, de klantenservice is alles de haar macht gerelateerde, dit op te lossen zo spoedig mogelijk.

Conclusie

de sluiting voor de Onkyo SKW-208/B van de actieve subwoofer van de bass-reflex blijkt goed verrassend, kon een enorme voldoening worden waargenomen op het gebied van geluid en werking. Alleen de functie van automatische stand-by heeft ontwikkeld een storend geluid. De fabrikant moet nog steeds worden herzien door deze functie. Geniet van muziek, dit detail is volstrekt onmerkbaar in de achtergrond. Wanneer de stoel van de films maar het lawaai als een last kan worden waargenomen. Voor films, kan nogal andere apparatuur worden aanbevolen. Met een meer dan goede prijs-kwaliteit is verhouding ook iets voor de kleine beurs. Met name het hoogwaardige ontwerp en de goede en stabiele wijze van dammen zijn hoogtepunten van de Onkyo SKW-208/B van de actieve subwoofer van de bass-reflex (120 watt).

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below