Tekniska egenskaper

Stekhäll ø 44 cm
form runt
beläggning matlagning ytan emalj
inhägnad material stål
vikt 7,9 kg
Grill typ Vattenkokare Grill
golvmatta tillgängliga
ventilation slidegateventilen tillgängliga
termometrar tillgängliga
aska fack tillgängliga
funktionen tvådelade bollen tillåter den nedersta halvklotet med fördelen att värmen inte så något uppåt till fly kan

Fördelar

  • termometer i locket
  • emaljerad matlagning Grill
  • direkt och indirekt grillning yta
  • rostfria ben

nackdelar

  • robusthet lämnar något att önska
inte är bara på sommaren på Tepro Baytown vattenkokare Grill ett absolut belysa i trädgården eller på terrassen. Trots allt inspirerar vattenkokaren Grill med lock, även på lite regniga dagar grillen kan kastas och ingen måste ge upp den saftig steken samt läckra korven. Däri vattenkokaren Grill av tillverkaren Tepro's i värdet för pengar är extremt bekväm och kan övertyga med en bra prissatta slående omedelbart. Under som måste påpekas, att vattenkokaren Grill med lock och handtag medföljer för att öppna locket när som helst utan att tveka. Det gör grillen till en riktig läckerhet, men grillen har mycket mer av dessa fördelar.

Tepro Baytown vattenkokare Grill - läckra grillrätter är här inga problem

syrsor skulle gå bara på sommaren, säger de flesta. Med varumärket Tepro Grill som ser emellertid olikt. Tack omslaget tillsammans med termometern är det möjligt att grilla året runt på terrassen och i trädgården eller på tillåtna offentliga platser. I synnerhet är av de två bifoga rullarna på shāng sfärens Grill av Tepro ändå inga problem att navigera grillen från A till B. Genom att använda lock termometern kan ses, på vilken temperatur för närvarande grillas för att hålla möjligt sätt möjligt tillagning av såväl kött som grönsaker i ögat. Detta förhindrar att ständigt höjer locket och dyrbar värme kan fly. Fördelarna är att det endast på den Tepro Baytown att upptäcka bollen galler och talar tydligt för detta.

Direkt och indirekt grillning är garanterad med Tepro bollen Grill

en emaljerad matlagning Grill är varumärke grillad till sidan och dra nytta av en stor och ca 44 cm i diameter-stor grillning yta. Här, kött och grönsaker har gott om utrymme och kan grillas direkt. Där träkol innehavaren av bollen gallret Tepro Bay Townsend samtidigt tillåter att även indirekt grillning med vattenkokaren Grill är inte för kort. Barbecue fans kommer att älska dessa fördelar, att säkerställa korrekta tillagningstiden särskilt för revben, drog fläsk eller biff. I efterhand är att en enkel hantering är vattenkokare grillen till den sidan som paras ihop med en enkel rengöring och vård även efter grillen nöje renligheten så snabbt igen.

Halstra med kvalitet till rimliga priser på grillen i bollen av Tepro

utöver de två plasthjul med hjulet GJP under grillen läckerheter Tepro Bay Townsend bollen gallret med en emaljerad grill rack, vilket talar för kvalitet. Under tiden har det blivit uppenbart att ett verkligt värde för pengar här till sidan, eftersom inköpspriset för bollen gallret inte är verkligen dyr. Rutnätet förkromad golv är en annan höjdpunkt på populära märket grill att övertyga med kvalitet och de rostfria ben perfekt runda av detta intryck. Följande fördelar är därför på Tepro ball Grill Baytown att hålla och ge en positiv rekommendation av inköp och måste nämnas här. -Google chrome-pläterade golv grid - emaljerad grill rack - två plasthjul med navkapslar under grillen - direkt och indirekt grillning yta - cover med grill och lock termometer - tre plast handtag - rostfritt stål ben - brand Pan - aska samlande behållare detta Fördelarna är verkligen sant höjdpunkter på Tepro ball Grill Baytown och måste bäras i åtanke, för sommar, vinter, höst- och vårtermin läckra och hög kvalitet att ägna grill nöjet. Renligheten är tack vare brand pan och aska avfallsbehållare igen stöds, men även emaljerad matlagning grillen rengörs enkelt. Detta slutför fördelarna i korthet och rekommenderar den prestigefyllda boll gallret helt ensam.

Tekniska funktioner i bollen grillar av Tepro "Baytown" ett ögonkast

på hela vattenkokare Grill av Tepro har måtten 50 x 47 x 96 cm, för användning på en total arbetshöjd på 75 cm. Under som verkligen är kapaciteten av bollen galler med 1,5 KG träkol från dåliga föräldrar och naturligtvis bör vara, noterade för att kunna se snabbt att för hela familjen och plats på grillen för allt läder är scharr vänner. Det finns ingen anledning att de bräkande med bäst vilja och med en fraktvikt av 9, 8KG är grillen tack vare två hjul ändå som alltför svårt att ringa.

Slutsats

Hög kvalitet Tepro bollen Grill Baytown övertygad på alla nivåer med kvalitet till rättvisa villkor. Det är slående att både sättet är det såväl direkt som indirekt Grill roligt och snabb rengöring garanteras efter grill nöjet. Inte för att glömmas bort är att grillen lätt transport från A till B, eftersom två hjul på vattenkokaren Grill finns. Framgår detta tillfälle och de ovan nämnda fördelar som denna vattenkokare Grill i någon trädgård bör saknar för att mata snart den läckra korven och de läckra kött från en lysande kolgrill, eftersom det är Tepro bollen Grill Baytown.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below