Tekniska egenskaper

Produkttyp Gartengarnitur
Geeignet für 4 Personen
Material Holz, Metall
Set-Größe 4-teilig
antal en Stühlen 3
antal en Tischen 1
Gewicht Keine Angaben
Maße Tisch 78 x 120 x 75 cm
Maße Stuhl (L x B x H) 38 x 38 x 44 cm
Wetterfest tillgängliga
UV beständig tillgängliga
Frostbeständig inte tillgängliga
Pflegeleicht tillgängliga
Stapelbar tillgängliga
Klappbar inte tillgängliga.
Specialitet stapelbar och en bra stål-timmerkonstruktion

fördelar

  • kompakt Instoppbart
  • mycket lätt ställa in
  • genomarbetade design
  • bra hantering

nackdelar

  • dyra
ett bra trädgårdsmöbler set ska se exakt. Detta har utformats särskilt för utomhusbruk. Att det är en verklig del av designmöbler för terrassen eller trädgården, har antagligen inte behöver nämnas. Denna uppsättning är rik och innehåller flera stycken. Användaren kommer att vilja snart älskar detta set och inte längre avstå. Som är bra och ser autentiska. Det är också ett riktigt robust intryck. Användaren är kan snart göra upp detta set och är också att inte längre göra utan. Som föds ur en exklusiv kollektion och kommer att förbättra någon trädgård med en speciell touch. De producerades av en designer som heter Jan Kurtz och detta har gjort riktiga tankar här. Eftersom de inte är bara finnas. Det kan lagras mycket väl, när den inte längre behövs. Även kommer att de material som har använts, övertyga köparen. Eftersom den har skapats för människor som gillar det ordentligt. Den har ingen svängar eller andra former, som dras från många köpare alltid hänsyn. Här är de raka linjerna som alltid kommer att vara i förgrunden. Detta är perfekt och gör allt bättre. Uppsättningen är alltid rik och är också säker på saknas på någon terrass.

Material

uppsättningen är så etablerat, att det är robust och mycket slitstark. Alltså kan köparen titta fram här på en mycket stabil uppsättning. Det är alltid en höjdpunkt. Den bekvämlighet faktorn ensam lämnar här till önskemål. Uppsättningen är naturligtvis också orubblig. Förutom detta set finns det också saker som är också bra. Om du gillar det ganska enkelt, bör beställa även matchande kuddar till. Med dessa är det en stor kväll på möbler. När natten är borta, kan den placeras enkelt. Detta är praktiskt och blir stor, alltför. Med detta set är varje terrass ett verkligt blickfång, som kan ge mycket glädje snart. Uppsättningen är bra och också tillräcklig för varje användare. Det är alltid mycket glädje, bra att ha allt. Sittplatser kan helt enkelt skjutas under bordet om de inte längre behövs. Detta är mycket bra och uppskattas av de flesta köpare. Eftersom en sådan uppsättning används ofta endast vid vissa tillfällen. Om det regnar då, blöt hela uppsättningen. Men det är inte fallet här. Denna uppsättning förblir torr och lång. Användaren kan verkligen ge en liten höjdpunkt. Det har alla ingår, vad som behövs för att tillbringa en stor kväll med vänner.

Vad är leveransen?

Oftast leverans är ganska lätt och går för snabbt. Användaren kan ställa in uppsättningen och kommer att ha för mycket av det. Genom set, allt är bättre och leveransen är vanligtvis snabbt. Bör det finnas något fel, måste då detta rapporteras omedelbart. Användaren måste alltid se till att han också får en bra handelsvara, som han kan mycket väl använda. Men även med sådan en uppsättning av hög kvalitet, det kan hända när ett misstag. Då är det mer än viktigt att här allt rapporteras omedelbart. Det är också viktigt, eftersom detta naturliga trä har varit anställd att upprätthålla uppsättningen. Fläckar kan undvikas om glasunderlägg vidtas. Användaren är alltid glad när uppsättningen används. Uppsättningen är bra och gör för mycket glädje. Bara så, kan användaren gå också alltid se till att allt är perfekt på den privata terrassen. Denna uppsättning är mycket bra och är alltid gillade köparen. Han blir nöjd för att kunna göra upp uppsättningen och som bör vara fallet omedelbart efter leverans. I området i närheten finns det en stor uppsättning av trädgårdsmöbler som kan se perfekt på din privata terrass. Det är ett stort nöje att utnyttja uppsättningen och också bra att gå.

Slutsats

Efter en bra uppsättning av trädgård, kommer att ena eller det andra på sökandet stöta på denna designer pjäs. Detta är värt ett köp ändå och köparen gör alltid en tjänst så. Uppsättningen är perfekt och även tillräckligt stor. Det är mycket roligt och är också ofta används. Detta set är perfekt och blir alltid bra också på enskilda händelser. På denna uppsättning finns det utrymme för en liten familj. Men det finns alltid ett bra boende också för festivaler med sina egna vänner. Uppsättningen är bra och gör en massa roliga. Således är något firande en framgång.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below