Technische kenmerken

Sampling technologie infrarood
scanner procédé optische
interface USB
maximale bemonstering nauwkeurigheid 7.000 DPI
aantal sleutels 12
compatibele besturingssystemen Mac OS X, Windows
kabel lengte 180 cm
Scroll wiel functie 2-weg scrollfunctie
voeding usbkabel
gamer functie geïntegreerd geheugen
maximale acceleratie 20 G
gewicht 90 gram
verlichting beschikbaar
Wireless gebruiken niet beschikbaar
Paginaknoppen beschikbaar
DPI schakelen beschikbaar
functie ROCCAT gemakkelijk-shift [+]™ duplicator technologie

voordelen

  • zeer handig en overtuigende verwerking
  • software als accessoire
  • verschillende kleurinstellingen voor gemakkelijke identificatie van profielen
  • praktische herziene knoppen smart cast
  • past goed in de hand

nadelen

  • slecht toewijzing de functie dubbelklikken
de Roccat Kova pure prestaties gaming muis overtuigde me door haar zeer aantrekkelijk ontwerp. Deshalbhat maakte me het artikel gewoon nieuwsgierig. Ik wilde weten of alleen het uiterlijk zo consequent is en of de muis van het gokken een echte prestaties kan brengen. Ik was echt aangenaam verrast. De snelheid is heel goed. Om dit te doen die ik van een volledige voorstelling spreken kan. Mijn aankoop is nu zeven maanden en ik werk elke dag met dit artikel. Aangezien ik afhankelijk van mijn PC ben, is natuurlijk een betrouwbare muis van groot belang. Naast de normale typen ben schrijven met Word, ik een begerige speler van verschillende spellen. Een snelle muis is daarom bijzonder belangrijk. In dit opzicht is het pure prestaties gaming op de muis van Roccat Kova aan een waardevolle aankoop. De dynamische vorm niet alleen mooi kijkt. Het geeft mij de nodige kracht en ligt perfect in de hand. Dus kan niet ik klagen zelfs wanneer enkele uren werken. Het is een heel aangenaam gevoel gegarandeerd. Het komt voor mij alsof ik echte macht in je hand had. Een beetje doet me denken aan mijn Roccat Kova pure prestaties gaming muis op een trendy sportwagen. Ik ben snel en nauwkeurig werk. Dit is zeer nuttig vooral voor mijn spellen. Op deze manier die ik kan verbeteren gericht voortdurend acteren en mijn niveau. Het grote verlichtingssysteem voor zijn collega's. Geen enkel ander vergelijkbaar product heeft mij overtuigd. Zelfs de zeer goede prijs bieden, moet ik constateren. Hier perfect combineren de optica, het nut en de doeltreffendheid. Ik kan bevestigen dat het gebruiksgemak op elk gewenst moment. Bovendien, kan deze gaming muis worden gebruikt door rechtshandige mensen en linker-handers. Het is zeer flexibel te gebruiken.

Een overzicht van de kenmerken van de muis van het gokken van Razer Kova pure prestaties

- 7000 dpi Pro optische sensor R6 - 16,8 miljoen Mulitcolour verlichting - 12 muis knoppen voor programmeren - vormen geschikt voor linkshandig en rechtshandig ook - bieden een intuïtieve bedieningsknoppen voor de dubbele muisklik van de systeem - grote lichteffecten met alien FX en praten FX - duplicator technologie is beschikbaar - 32-bits en on-board geheugen - nieuwe generatie bestuurders met ROCCAT swarm

Grote optica en overtuigende gebruik van de pure prestaties gaming muis van Roccat Kova

ik spreek over dit apparaat zoals een futuristisch design. De LED strips en een schitterende fiets, de muis-speler krijgt een speciale look. Het is niet alleen een mooi exterieur detail. Uiteraard deze kleine extra lang en hard gewerkt mijn kinderen. Het unieke licht getoverd zelfs een gloed in de ogen van mijn kleine lievelingen. Maar het praktische gebruik is uiteraard niet te ontkennen. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat gemakkelijker van de profielen. Dit is dus een bepaalde re erkenning waarde. Dit maakt het hanteren gemakkelijker en laat een professionele editing. Het oppervlak van de muis f & uu ml; graven zijn erg prettig. Ook, het artikel is absoluut niet-wegglijdende in de hand. Dit geeft veiligheid en is uiteraard comfortabel op het werk of spelen. Het muiswiel heeft mij ervan overtuigd onmiddellijk. Het werkt erg glad. Dat wil zeggen dat u een lichte weerstand voelt wanneer u schuift. Er zijn geen vervelende rammelaars of andere onaangename geluiden op de gaming muis van Roccat Kova pure prestaties. Dit zeker het gebruiksgemak is primordiaal. Voor huishoudelijk gebruik is het ook geschikt voor het gebruik op kantoor. Alle activiteiten kunnen worden uitgeoefend, snel en precies. Ondanks de zeer handige versie heeft deze gaming muis echte macht. De verwerking is kwaliteit en duurt lang. Tot nu toe, kon ik geen storende gebreken lijst. De robuuste faciliteiten is ideaal voor dagelijks gebruik.

Goed contact en bevoegde dienst

voor vragen, onduidelijkheden of aanvullende nuttige informatie kunnen natuurlijk bevoegde klantenservice. Hij is snel en vriendelijk informatie over het onderwerp van de gaming muis van Roccat Kova pure prestaties. Zo kunt u er altijd zeker, om een sterke partner aan onze zijde. De levering was om mijn volledige tevredenheid, en de mededeling was zeer aangenaam. Onmiddellijk worden alle aanvragen verwerkt door vriendelijk personeel.

Conclusie

Ik ben al met al zeer tevreden met mijn aankoop. In dit artikel te koop met een gerust geweten kan ik aanbevelen. Voor deze investering krijgt u een betrouwbare en nauwkeurige gaming muis. Het is geschikt voor rechts- als linkshandigen. Het model past perfect in de hand en heeft een fijne afhandeling. De verschillende profielen kunnen onmiddellijk gedetecteerd kleurinstelling. Al aan de buitenkant is deze optische muis een echte eye-catcher. U werkt zeer betrouwbaar en niet rammelen of veroorzaakt geen storende geluiden. Ook is lange werk gemakkelijk haalbaar is met dit apparaat. De stevige apparatuur belooft een lange levensduur.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below