Tekniska egenskaper

Skärmstorlek 24 tum
max upplösning 1920 x 1080 pixel
svarstid 2 ms
skärminställningar inga data
HDMI-ingångar 1
strömförbrukning 22 Watt
vikt 4,1 kg
VESA-standard 100 x 100
pixel pitch 0,277 mm
kompatibilitet Windows Vista, Windows 7
passar Office-program, PC-spel, PS3, videoredigering
Panel teknik TN
justerbar tillgängliga
väggmontering tillgängliga
USB-laddning funktion inte tillgängliga
Strömbrytaren finns
Speciell funktion Intern strömförsörjning

Fördelar

  • behaglig bildkvalitet
  • stabilare bas
  • producerar mindre värmeförluster

nackdelar

  • skärmen måste vaktmästaren konfigurerat en gång
den BenQ 24 tums bildskärm har en bra kvalitet. Det erbjuder många fördelar jämfört med andra modeller och är tillgänglig till ett rimligt pris. Bildskärmen har en skärm storleken 16:9 widescreen format och ger en bra look.

Fördelarna med monitorn BenQ GL2450HM

-LED Full HD skärm är perfekt för arbete och lek. Trots sitt låga pris är bildskärmen i många test rapporter bästa anteckningar. Det är denna BenQ modell en topp gaming monitor. Under namnet GL2450 leder BenQ några modeller som har olika funktioner (H, HM, HT). GL2450HM bildskärmen är en responstid på 5 ms och är utrustad med en VGA, DVI och HDMI-anslutning.

Egenskaperna för övervakaren

bildskärmens inbyggda högtalare ger ett bra ljud. Dock ytterligare högtalare kan anslutas till denna kvalitet räcker inte ut. BenQ har över 2 x 2 Watt högtalare och ge en tillräcklig ljud för de flesta tillämpningar. Skärmen kan justeras efter behov. Bildens skärpa, ljusstyrka, kontrast eller färg kan ställas in utan problem. Eftersom denna skärm är en gaming skärm, har det många funktioner. Pixlar är 1920 x 1080 maximal upplösning. Särskilt väl överlägsen respons tid fördelarna med den här skärmen. Spel kan avgöras av problemfri svarstiden för sig själva.

Av enhetens funktioner

jämfört med andra spel övervakar BenQ nedskärningarna av bildskärmen GL2450HM väl. Flimmerfria bilder och videor som visar poängen för många användare. Snygg kontrast 1000: 1 och 76 Hertz uppdateringsfrekvensen är också mycket positivt. Frekvensen är högre kvalitet modeller på 144 Hertz, men 76 Hertz är helt adekvat för många tillämpningar. Ingår med monitorn kabel innehåller en tvådelad stå, en handbok, en CD med drivrutiner och en VGA. Om den HDMI- eller DVI-övervaka om du vill vara ansluten, bör sedan en motsvarande kabel direkt beställas.

Alla viktiga data i korthet

modell / serie: GL2450HM vikt: 4,1 kg färg: svart skärmstorlek: 24 tums skärmupplösning: 1920 x 1080 pixlar antal VGA-gränssnitt: 1 antalet HDMI-gränssnitt: 1 Watt: 42 Watt skärmlägen: 6

en högkvalitativ bildskärm

BenQ bildskärmens erbjuder allt du behöver som spelare. En bra bild av en perfekt ljud och en snabb svarstid. Bildskärmen klarar dessutom väl. Han har 6 förinställda lägen som sRGB-standarden, spel, film, foto eller eco. Färgen är mycket nära verkligheten. Eftersom bildskärmen princip flimmerfri, en längre arbeta eller spela på skärmen är inga problem. Ögonen är helt bevarad. Vad är speciellt med skärmen som är dess enkla och moderna utseende. Mycket tunn mörk skärm kanten tillåter att flera skärmar kan användas utan som uppstår mellan de två bilderna. Kontrollerna är beläget på den högra kanten av skärmen. Detta förenklar driften och om nödvändigt är en snabb r och enklare åtkomst till menyn överskådligt ordnade.

I praktiken

många testa med BenQ skärmen konstaterades, att bildskärmen är mycket praktisk och slitstark. Redan, är montering av bildskärmen utformad som en mycket enkel. I montern kommer klippas med några steg i botten av enheten. Han skjuts sedan in i displayen. Denna konstruktion håller så att bildskärmen inte skakar. Efter inställning av displayen är ansluten till datorn. Denna anslutning kan användas till exempel DVI. Anslutningen görs via drivrutin CD eller med kontakt- och -spela system. Monitorn kan användas direkt efter komplett anslutningen. Om det behövs kan det kopplas till bildskärmen på väggen. För detta, kan du använda de övervaka anslutningar pekande neråt.

Slutsats

24-tums bildskärmen har inte bara en vacker och modern look, men det kan byggas upp snabbt och enkelt. Många inställningar är förinställda. Från menyn, alla inställningar såsom kontrast, kan ljusstyrka eller färg ändras individuellt. Bildskärmen är att föredra av många spelare. Det finns inget flimmer, så att ögonen även på de längsta matcherna kommer att skyddas. Den snabba reaktionstiden för bildskärmen erbjuder en stor fördel för alla spelare. Spännande spel kan vara beslutat detta för sig själva. Dessutom att bilden gör ett gott intryck. Bilden är mycket skarp och kontrasterna är väl representerade. Färgåtergivningen har också en bra nivå, så att de spel och arbete på datorn är mycket roligt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below