Technische kenmerken

Diameter 65 cm
kleur groen
materiaal Flexton Silpower
maximale belasting 400 Kg
gewicht 0,5 kg
latexvrije beschikbaar
functie met tutorial

Voordelen

  • met inbegrip van schroefdraad valve voor fietspomp of balg voet pomp
  • latex vrij
  • Aanbevolen door artsen en gezondheid

nadelen

  • alleen beschikbaar in felle kleuren

productinformatie

de bal van de oefening is een originele Pezzi® gymnastische Standart, het bedrijf Ledragomma uit Italië. De bal is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en duurzame elastische kunststof. Het is beschikbaar van 42 cm tot 75 cm en vier verschillende kleuren, in vier verschillende formaten, zodat u van de bal die is afgestemd op de lichaamsgrootte van het eigen kopen kunt. Een luchtpomp wordt geleverd. De bal van de stoel is compatibel met de Europese standaard 93/42 EEG "medisch hulpmiddel". De bal kan worden geladen met maximaal 400 kg.

Voordelen

- Product de Pezzi ballen zijn gemaakt in Italië - zeer duurzaam - versatile - zeer goedkope fitness apparatuur

toepassingen

zowel als zetel ballen evenals oefening ballen kan worden gebruikt. Als u op zoek bent voor een veelzijdige fitnessapparatuur, is de bal Pezzi precies het juiste product. Hier kunt u de verschillende kracht uitoefent, de bal voor het uitrekken van oefeningen, ontspanningsoefeningen, houding Oefeningen of als een tijdelijke vervanging van de stoel maken. De bal wordt zeer vaak gebruikt in de revalidatie.

Gebruik als een vergadering bal

rechte die terug pijn lijden, bieden een superieure Pezzi bal moet worden. Zittend, permanent de positie wijzigen en de spieren te houden moeten mobiliseren. Het zit bijna automatisch onderhouden en niet kan vallen in een ongezonde houding van Skåne. Om deze reden, wordt de bal vaak aanbevolen door artsen of fysiotherapeuten. Algemeen moet niet langer dan 30-90 minuten per dag voor het gebruik van de bal, vaak het standpunt wijzigen terwijl arbeids- en staand werk zelfs indien mogelijk.

Kies de juiste grootte

zodat de bal kan correct worden gebruikt, de juiste maat is van cruciaal belang. Zittend moet bovenste en onderste benen ongeveer in een hoek van 90-100 graden aan elkaar. Te kleine of te grote ballen, het gevaar van schade of slechte houding.

Juiste inflatie van

de oefening bal moet op kamertemperatuur voordat het oppompen. Nieuwe ballen zijn aanvankelijk nog enigszins stijf en wil na een paar dagen weer worden gepompt. De bal moet worden opgepompt tot nu toe op het eerste, totdat hij ongeveer 90% van de diameter van de afgedrukte bereikt. Na 24 uur kan de Pezzi bal worden opgeblazen en gebruikt tot zijn maximale diameter. Overschrijd niet de maximale diameter, die wordt afgedrukt op de bal. Afgewerkt gepompt de bal diameter moet overeenkomen met de afgedrukte diameter.

Beveiliging

de Pezzi bal is zeer veilig om te gebruiken. Een package-burst is vrijwel uitgesloten van mogelijk. Het is waarschijnlijker dat de bal lucht langzaam verliest. Het kan worden beschadigd door scherpe of puntige voorwerpen, evenals door chemische stoffen. De bal mag niet worden gebruikt als het is opgeslagen in een zeer warme of zeer koude kamer.

Conclusie

Wie zijn wil om te verblijven in vorm thuis, meestal veel verschillende fitnessapparatuur, ter dekking van verschillende gebieden moet aanschaffen. Dit kan kostbaar zijn. Als u ervoor de Pezzi bal kiest, hebt u een fitness-apparaat, hetgeen veelzijdig gebruik zijn kan. Daarnaast zijn de gezondheid geven eigenschappen van de bal een groot pluspunt. Op het Internet u vinden van een breed scala aan oefeningen en kunt direct beginnen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below