Technische kenmerken

Gewicht 50 kg
macht 2100 Watt
drogen door zinvolle hitte
drogende effect A
reiniging effect A
programmaduur 195 min
standaard breedte 60 cm
energie-efficiëntieklasse een ++
waterverbruik 6 liter
stroomverbruik 0.92 kWh
spoel temperaturen 4
aantal wassen cycli 5
maximale geluidsniveau 42 dB
standaarddiepte 57 cm
Constructie gebouwd-onder
spoelen gebreken beschikbaar
fuse beschikbaar
verstelbare bovenste korf beschikbaar
functie zeer rustig uit slechts 39 dB(A) in de nacht wassen

voordelen

  • PowerClean functie verwijdert de meeste deposito's zonder prewash
  • Optie MultiZone (aparte boven- of ondergrens mand spoelen)
  • ProTouch - speciaal behandelde roestvast stalen oppervlak voorkomt snelle herstart haar

nadelen

  • wat hoge gewicht

eindelijk een nieuwe keuken

nadat ik vele jaren had opgeslagen op een nieuwe keukenkan ik veroorloven tot slot de model van mijn keuze, echter zonder elektrische apparaten. Dit wou ik zelfs te kiezen en te kopen, want ik was niet overtuigd door apparaten die werden geleverd door de installateur. Waarschijnlijk ook omdat ik heb slechte ervaringen het. Ik zocht een vaatwasser dus, die was in staat om me te overtuigen. Gevonden dat ik had de vaatwasser Bauknecht GSU 81454 onder kabinet. Hij keek niet alleen in mijn idee van de prijs, maar tevreden al mijn behoeften volgens beschrijving.

Het ontwerp

een paar dagen later die de 43 kg colossus werd mij thuis geleverd. Alle onderdelen dat noodzakelijk is voor de installatie en de instructies, die ik had kunnen afzien, werden opgenomen omdat ik had vele vaatwasser en ik laat de professionals verbinden. Hij had echter een bijzonder voordeel voor mij. Het ontwerp. Omdat mijn keuken ook de nieuwste modieuze trend was, wilde ik toegang als gevolg van de hoogglans fronten op een klassieke witte vaatwasser. Wat ik had in de vaatwasser GSU 81454 Bauknecht onder kabinet gevonden. Haar top-kwaliteit RVS finish en de hoogglans ingevoegd paneel met de voorkant van het scherm zeer goed in mijn keuken.

De technische eigenschappen

zelfs als ik heb niet veel idee van technologie, dus ik kan nog steeds zeggen dat de vaatwasser GSU 81454 Bauknecht onder kabinet een high-tech apparaat in zijn klasse is. Niet alleen de energie-efficiëntieklasse een ++ is op de staat, maar ook haar programma's. Ik kan met de vaatwasser GSU Bauknecht 81454 onder kabinet de operationele bar selecteren uit zes wassen-programma's. Daarnaast heb ik alleen wassen kan de gerechten of gewoon droog. Bovendien, dat de vaatwasser in het standaard programma is soms slechts 6 liter per wasbeurt. Dit is te wijten aan haar erkenning laden. Met dit, kan de vaatwasser in het programma van passende sensor eerder analyseren hoe volledig hij geladen en regelen ook het verbruik van water en de temperatuur van het geselecteerde programma. Daarnaast is er een resterende looptijd op de display. Dientengevolge, weet ik precies hoe lang mijn vaatwasser is nog steeds actief.

De langdurige blootstelling

als de technische gegevens klonk aanvankelijk indrukwekkend, ik wilde ook om me te overtuigen in een lange tijd van zijn prestaties. Ik was niet teleurgesteld. De vaatwasser GSU 81454 Bauknecht onder kabinet zorgt voor meer dan een jaar een zeer goede service en geen macht heeft verloren. Zeer interessant vind ik de manden van de bestek gehecht aan de voorzijde, zodat het bestek kan worden gespoeld zo gelijkmatig als al het andere ook. Voor de eerste keer heb ik nu zelfs op h een vaatwasser, ygienische normen wordt uitgelijnd. Hij bezit een stoom-technologie. Dat niet alleen om te drogen de gerechten serveert, maar draagt ook bij tot de kiem-vrije reiniging. Dankzij de stoom kunnen mogelijke ziekteverwekkers en bacteriën worden gedood, die kan hebben gevonden een perfecte fokken plaats op versleten planken of oppervlakken. De stoom optie kan worden gebruikt buiten een regelmatige wasprogramma en bijdragen aan lang niet gebruikt gerechten worden gemaakt zelfs een keer goed steriel. Het volume van het apparaat is ook zeer aangenaam. Het apparaat echt als het rustig is beloofd, en als ik naar bed gaan 's nachts de vaatwasser draait, ik kan niet zeggen dat ik hem zou horen.

Schoonmaken en onderhoud

in deze naslaginformatie, ik heb geen nadelen ontdekt. Alle onderdelen kunnen worden zeer gemakkelijk uit de vaatwasser en schoon. Bovendien, is de motor beschermd door het gebruik van stoom tijdens het wassen. Dankzij het duidelijke display zie ik helemaal tijden wanneer zout of spoelen steun moeten worden aangevuld.

Conclusie

Ik zou de Bauknecht GSU 81454 onder kabinet vaatwasser weer kopen als dit zou zelfs breken. Hij is zeer geschikt voor alle verontreinigende stoffen en is altijd een goed resultaat. De bediening is zeer eenvoudig en de werking ervan beschermt niet alleen de portemonnee snaren, maar ook de gerechten. Het drogen met stoom, die helpt dat bacteriën geen kans hebben is bijzonder overtuigend. Daarnaast overtuigt hij met een modern en elegant Design.Mit de Bauknecht GSU 81454 onderbouw vaatwasser dat elke gebruiker krijgt de perfecte waarde voor geld voor zijn keuken.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below