Technische kenmerken

Output 3000 watt
Capaciteit waterreservoir 1.7 liter
huisvesting materiaal roestvast staal en glas
brouwen temperatuur 70-100 ° C
pompdruk geen informatie
gewicht 1,8 kg
voltage 220-240 V
frequentie 50 Hz
bedieningselementen drukknoppen
brouwen tijd geen details
hoogte 23 cm
breedte 21 cm
diepte 14 cm
automatische schoonmaak programma niet beschikbaar
snelle koken functie beschikbaar
temperatuur selectie beschikbare
functie exterieur waterniveau-indicator

voordelen

  • roestvrij staal thee filter inclusief
  • een knop openen dekking van de veiligheid
  • 360 ° roterende aansluiting

nadelen

  • niet automatische
omdat mijn oude thee brak, ik nodig vervanging. Mijn keuze is gedaald na de implementatie van een nederzetting op de professionele kok PC WKS 1020 G thee machine. U kunt het lezen van de redenen waarom er is dit model van professionele kok nu en die ik tot nu toe hebben verzameld ervaringen met deze thee zetter, in dit verslag.

1020 G thee machine waren de motivaties voor de professionele kok PC WKS

voordat ik een thee zetter kocht, mij zijn troep opwaarts verschillende criteria van de aankoop voor mij. Deze aankoop criteria hebben onder meer een goede afwerking, maar ook het ontwerp rolde een gespeeld. De theefaciliteiten moeten natuurlijk ook een goede capaciteit, die ten slotte is niet constant wil de thee nieuwe kook. Natuurlijk was de prijs van de thee niet te verwaarlozen. Om te zoeken naar een thee zetter welke beste voldoet aan hebben deze eisen, nu ik zoals gezegd gedaan een vergelijking. Het apparaat dat hier, beste heeft afgesneden werd de professionele kok PC WKS 1020 G thee machine. Tot nu toe, de maker van de thee van een professionele kok in bijna dagelijks gebruik heeft mij ervan overtuigd.

Technische details over de professionele kok thee machine

uit roestvrij staal en kunststof verwerkt is de maker van de thee van de professionele kok. Het koffiezetapparaat is gemaakt van roestvrij staal met een verborgen verwarmingselement. Dit een 240 volt-aansluiting is nodig voor de werking van de thee zetter, thee zetter komt hier op een uitvoering van maximaal 3000 watt. Een afhankelijk van de aanvraag op de juiste wijze de temperatuur regelen de professionele kok PC WKS kan 1020 G thee machine. Nadruk wordt gelegd op de professionele kok is thee zetter nog steeds de functie van de warmte, zodat u warm zelfs langere tijd zijn thee blijven kunt. De thee zetter is maar ook uitgerust met een liftbaar en Anni RVS theefilter in een kruik van glas, glas is hittebestendig glas. De glazen kan met de professionele kok thee machine komt op een hoeveelheid van maximaal 1,7 liter. De afmetingen van de professionele kok PC WKS 1020 G thee machine is 21 x 21 x 23 cm, met een gewicht van 1,4 kg. Is de maker van de thee van een professionele kok in een gemengde kleur in roestvrij staal en zwarte design.

Beschermende functies op de professionele kok PC WKS 1020 G thee zetter

wil de professionele kok PC WKS 1020 G thee machine zijn de diverse functies van de bescherming, die als gezegd waren heel belangrijk voor mij. Omdat de verschillende beschermende functies bij de thee machine, kunt uitvoeren u via deze zonder constante supervisie tijden. Dus, de maker van de thee van professionele kok met een afzonderlijk geïsoleerde verwarmingselement en een droog-running bescherming is uitgerust.

Behandeling van het koffiezetapparaat

de behandeling, operatie is niet te verwaarlozen natuurlijk op een theevoorzieningen. De werking van de thee zetter is zeer eenvoudig. Deze eenvoud maakt het mogelijk de reeds vermelde functies en beveiligingen. Dus, bijvoorbeeld, wanneer de thee te brouwen, kunt u instellen de temperatuur. Kan de temperatuur in de thee maker autoriteite 70 en 100 graden stel van chen of gebruik de snelle functie van de Starter. Maar niet alleen voor het BROUWSEL kunt u de temperatuur voor de thee, maar ook wanneer de keep warm functie. Hier kunt u kiezen tussen 70 en 90 graden in verschillende temperatuurniveaus. Om te behandelen, is de pot dus de thee faciliteiten zeer goed in de hand. Om te beschermen dat men kan de theepot uit de hand vallen, de greep van de theepot is rubberized en dus niet-wegglijdende. Het goede gevoel is ook het geval indien de volledige capaciteit van 1.7 liter. Totale thee machine is zeer compact met de afmetingen en vanwege het zeer lage gewicht 1,7 kg. Deze compactheid van de thee zetter loont, waarin ze wegneemt ruimte in de keuken. Dit is een groot voordeel, temeer daar de keuken is niet zo groot. Ook het volume van de thee zetter is positief, zodat dit wanneer werkt het BROUWSEL thee zeer rustig. Ook wanneer u de functie keep warm, is het niet beïnvloed door lawaai of iets dergelijks. Natuurlijk, speelt 1020 G thee machine een belangrijke rol in de professionele kok PC WKS ook zorg. Maar dit is relatief eenvoudig, er is dus dat de theepot van het station kunt verwijderen, krijgen goed op de binnenwerkingen van de thee zetter en kan dus eenvoudig schoonmaken. Hetzelfde geldt ook voor de theepot, hier kun je de roestvrijstalen theefilter en wassen. Indien u oppassen is de theepot niet vaatwasser-proof. Op de theepot, er is ook een klein nadeel, dit geldt voor het glas, maar hieronder meer.

Deficiëntie in de thee zetter professionele kok

na bijna dagelijks gebruik de professionele kok PC WKS ik gebrekkig bleek 1020 G thee machine, en deze tekortkoming heeft betrekking op het glas. De glazen thee machine maakt de beste indruk, het is erg dun. Tot op heden is er geen schade op het glas, maar de problemen zijn er. Hier zou de fabrikant moeten herstellen en versterken van de glazen thee machine.

Conclusie

Professional Cook PC WKS 1020 G thee machine is gemaakt van roestvrij staal en kunststof. De thee zetter is uitgerust met een hoge capaciteit van maximaal 3000 watt. Het is uitgerust met verschillende functies en instellingen, bijvoorbeeld een kook-droge bescherming, maar ook de temperatuur regelt. Bovendien is de thee maker van professionele kok met een houd-warm-functie uitgerust, zodat de thee niet langer koud is. Zelfs wanneer de keep warm functie, zijn er verschillende instellingen. De professionele kok PC WKS 1020 G thee zetter is uitgerust met een glazen kan met ingebouwde theefilter. Het glas van de kruik van glas is hittebestendig, het is ook uitgerust met een gummieten en anti-slip grip. De hoeveelheid van de vulling voor de kruik bedraagt 1,7 liter. De maker van de thee van professionele kok verschijnt in een zeer compact design en wegneemt dienovereenkomstig niet veel ruimte in de keuken. In het gebruik ik uitgeschakeld maar heeft ook een klein nadeel, een beveiligingslek. En dat geldt voor het glas van de glazen kan van thee machine. Dit is dun en dus er is nogal een duurzaam gebruik en duurzaamheid zorgen. Dit is ook het enige minpunt dat ik uit in de professionele kok PC WKS 1020 G thee machine maken kon. Over het geheel genomen is de prijs en prestatie verhouding zeer goede thee machine van professionele kok. Om deze reden, zou ik adviseren thee machine op elk gewenst moment de professionele kok.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below