Technische kenmerken

Installatie achter
bedrijfsspanning 12 V
werktemperatuur -10 ° C tot + 45 ° C
camerasysteem geen indicatie
cameraresolutie 640 x 480 pixels
kijkhoek 90 °
beeldsensor LCD
automatische witbalans niet beschikbaar
waterdichte beschikbaar
met monitor beschikbaar
speciale Automatische dag / nacht aanpassing, extra IR-verlichting, wireless

Voordelen

  • nacht visie functie
  • 4 spiegel functies
  • draadloze transmissie
  • goede beeldkwaliteit

nadelen

  • uitgebreide mount
  • waterkanon nietje niet bestand tegen trillingen
de omkering camera nu iedereen moet weten en ooit echt zag. De nieuwere auto's hebt geïnstalleerd dat bijna alle van de plant. Voor degenen die nog steeds geen rearview camera fabriek in haar auto hebt geïnstalleerd, zijn er externe omkering van camera's, de man zelf of voorzien door een gespecialiseerde workshop kan worden. De prijsklasse voor verschillende modellen is natuurlijk groot. Ik heb zelfs gekozen voor een iets goedkopere optie en ben nog in het algemeen tevreden. Ik kocht de Pro gebruiker 16228 RVC 3610 achteruitrijlicht camera ingesteld op en wilde nu mijn ervaring delen.

Bestellen en levering

deze achteraanzicht camera ik besteld op het Internet en moest wachten voor hen, niet erg lang. Ik heb betaald via bankoverschrijving en na vier tot vijf dagen, ze was al bij mij thuis. Perfect in orde! De volgende onderdelen zijn inbegrepen: - het achteraanzicht camera met beugel - een zender - monitor met montage en aansluiting kabel met mij kwam ongeveer volledig en ook te genezen. Het is nu dag-helaas niet langer natuurlijk. De onderdelen zijn veilig verpakt, zodat vervoer die eigenlijk niets breekt moet gaan, aangezien de pakket bezorger normaal omgaan met het pakket. Bestellen, ging betaling en levering zo zonder problemen.

Verbinding en first impressions

opgenomen, alles is inbegrepen te installeren wat je nodig hebt. De verbinding en de installatie worden over het algemeen vrij eenvoudig. Wie is nog steeds niet zeker hoe goed de camera te sluiten achteraan, kan natuurlijk nog steeds zoeken een specialist. Nadat ik alles zorgvuldig had uitgepakt, heb ik gekeken naar een beetje dichterbij verwerking en materiaal. Mijn eerste indruk was dat het materiaal goed en schoon verwerkt en de camera over het algemeen heel robuust is.

Gegevens en de uitrusting van de camera achteraanzicht

de weergavegrootte van het beeldscherm is 3,5 inch, dus ca. 9 cm scherm diagonaal met 320 x 240 pixels. Niet de grootste monitor, maar nog steeds perfect voldoende om alles wat duidelijk zichtbaar is. Ook de hoek afmetingen, die betrekking hebben op de camera. De camera 80° toont verticale en horizontale 110°. De transmissie afstand van de camera aan de monitor bereikt tot 15 meter en is dus voldoende voor bijna elk voertuig. De bedrijfstemperatuur heeft een bereik van-10 ° c tot maximaal 45 graden Celsius. De behuizing is natuurlijk waterdicht, zodat u de camera ook gebruiken kunt wanneer het meeste regen. Deze achteraanzicht camera heeft ook een nacht visie modus. Is dit gebruikt, automatisch 6 IR LEDs schakelen lampen, zodat alles in de omgeving goed is.

Functionaliteit en controle

alle componenten zijn werkzaamheden voor mij rechts af de vleermuis. Nadat ik de omkering camera een paar keer testte, was ik nog steeds overtuigd van het. Voor mij is het beeld van de overdracht was nooit altijd vloeibaar, meeste stotteren en alles was altijd goed om te zien - zelfs als het donker was. Om te werken, moet ik eigenlijk zeggen niet veel, omdat het zichzelf. Als de achteruitversnelling is ingevoegd, wordt de omkering camera automatisch wordt gestart en verzendt het live beeld direct. U moet veel meer eigenlijk niet bedienen naar de achteraanzicht camera. Wie is nog niet zeker, suc moet familieleden, kennissen, of ideaal voor professionals in verschillende workshops hulp en advies duivin. Na een kleine introductie begrijpt iedereen het veilig.

Conclusie

De prijs / prestatie-verhouding voor de achteraanzicht camera is perfect in orde. U echt heel weinig kost en biedt alles om een achteraanzicht camera. De levering is zeer snel en (in mijn geval) is compleet en zonder schade. De installatie en verbinding ontwerpen simpelweg zodat bijna iedereen kan de verbinding zelf, zonder te krijgen professionals te helpen nemen. Al met al er is niets wat ik heb om te klagen over en ben volledig tevreden voor de prijzen. Men kan echter niet de ultieme met 9-inch schermgrootte, of andere dingen verwachten. Voor het geld is het een top achterste camera, geen sprake! Door mij is er een absolute koop aanbeveling met beste geweten. Wie wil om een camera volledig adequaat achteraanzicht goedkoop of voor weinig geld, is deze camera aan het juiste adres.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below