Technische kenmerken

Vermogen 20 Watt
kanaal 1
preamp buizen 1 x 12AX7
effecten reverb, delay, Flanger, chorus, Phaser, tremolo, compressor, Overdrive, distortion
luidspreker 1 x 8"
gewicht 7,3 kg
Afmetingen (HxBxD) 41 x 22,5 x 34.7 cm
Equalizer 3-Band EQ
voetschakelaar beschikbaar
FX Loop niet beschikbaar
Speaker Out niet beschikbaar
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
Functie uiterst van krachtige DSP voor een schitterende geluid

voordelen

  • premie geluidskwaliteit
  • goed verfijnde totaalconcept
  • /Toon kamer software Mac / PC
  • met hoofdtelefoonuitgang

nadelen

  • de Toon kamer software is alleen beschikbaar voor mobiele apparaten zoals iOS versie
met de nieuwe combo versterker VOX VT20 X elektrische gitaar, Vox versterkt de succesvolle Valvetronix serie. Het amp een klassiek ontwerp van de Vox heeft vele nieuwe functies, met name wat betreft de modeling-engine. De afmetingen van de VOX VT20 X bedroeg 410 x 225 x 347 mm. Met de 7,3 kilo is de Vox VT20X erg handig. Het kenmerk van de voorklep van Vox maakt het amp optische aan de echte klassieker, waar de verwerking is zeer solide, en ervan overtuigd ook de Tolex die betrekking hebben op de regel.

Kenmerken van de VT20 X

binnen de 20 Watt versterker biedt een 8 "speaker voor een goede conversie. Rug die geen verdere terminals of aansluitingen bevinden zich op de voeding gekoppeld en bijpassende huidige donor is opgenomen. In prepress functies is de VT20 X een multi-stage buis circuit en een 12 AX 7 precursoren buis. Dankzij het algoritme, zijn de ten dele zeer complexe circuits van de gemodelleerde amp trouw gemodelleerd als rekenmodel, met betrekking tot ook de toonregelingen en de interacties van de afzonderlijke instellingen. De sonde bias verschuiving, die rechts van de ventilatieopeningen ligt, bepaalt de rustige stroom van de buis. Klasse toont u de werking van de versterker. Als de bias shift toets niet oplichten doet, wat luide helder geluid volgens de fabrikant maakt en geeft hem die meer ondersteunen is standaard zwakke stroom en dit verlaagt de koude instelling. De rustige stroom hete instellen wordt opgeheven, zodat de vervormd geluid moet worden toegekend dynamischer.

Breed scala van effect

van VOX VT20 X heeft een flink aantal klassieke effecten, die verspreid over de schakelaar pedaal 1 en pedaal 2 en reverb. 1 pedaal geëxploiteerd compressor, chorus, Overdrive en vervorming. Pedaal 2 is verantwoordelijk voor de Flanger, Phaser, tremolo en vertraging. De reverb-sectie bevat hal, kamer, plaat en het voorjaar. De vertraging van de VT20 X kan worden gegenereerd ten aanzien van de herhalingen met behulp van de sleutel van de kraan, die dan in de respectieve tempo verlicht. Ook wordt de knop activeert de functie van de stem en geboden om alle effecten te omzeilen, de trigger gehouden langer dan één seconde. De potten gemarkeerd waarde 1 en waarde 2 zijn toegewezen aan elk ander effect-parameters. Deze waarde 1 voor koor zorgt voor, bijvoorbeeld, de modulatie snelheid en waarde 2 voor de Modulatiediepte. Op de vervorming, de twee potentiometers bewerken de Toon en functies krijgen. Waarde 1 regelt ook de lawaai-poort, die kan afzonderlijk worden ingesteld voor elk programma.

Talrijke verbindingsopties

de aux-in en koptelefoon aansluiting met 3.5 mm jack versie, elk zijn bestemd voor de aansluiting van het audio-apparaten of hoofdtelefoons of stereo line-out kabel. De VT20-X biedt de mogelijkheid om op te slaan van alle parameters tot het totale volume, met deze beschikbaar twee banken van vier kanalen, die op het scherm met de knoppen Bank en CH1 aan CH4 kunnen worden verkregen. Vox biedt bovendien dat een overeenkomende voetschakelaar kan optioneel worden gekocht.

Met USB-poort

een USB-poort voor de VT20 X rekenen op met de maakt onder de geheugenpennen r worden aangesloten kan, te beheren en bewerken van de virtuele effecten en versterkers met behulp van de editor/librarian software. De software kan worden gedownload op de website van Vox. Er is de mogelijkheid tot het aansluiten van de VT20 X over de Apple USB-camera-adapter op een iPad of iPhone. De VT20 X heeft een verscheidenheid van verschillende effecten die worden gekenmerkt door de uitstekende geluidskwaliteit en via die de sound design kan worden gemaakt zeer uitgebreide en flexibele.

Conclusie

De VT20 X maakt indruk met zijn eersteklas geluid en goede afwerking. Naast de eerlijke prijs/kwaliteitverhouding bieden de talrijke functies en effecten enthousiasme. De software van de zeer succesvolle Toon-kamer kunt kostenloos downloaden vanaf de website van de fabrikant waar de bewerking mislukt ongecompliceerd en intuïtief en de software de VT20 X uit te breiden naar meerdere effecten en versterkers.

Compacte kwaliteit die over de ganse lijn overtuigt

De klassieke Vox ontwerp, laag gewicht en de compacte afmetingen maken het kwalitatief hoogwaardige amp een betrouwbare metgezel op het podium, thuis en in de repetitieruimte. Hier komt kwaliteit flexibiliteit en een goed doordacht totaalconcept op een eerlijke prijs. De VT20 X is voor echte gitaar professionals ook voor beginners en beginners. De vele functies en de mogelijkheid om te koppelen van het amp met de machines zijn niet alleen tijdig, maar stel geheel nieuwe standaarden.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below