Technische kenmerken

Uitgangsvermogen 5 watt
kanalen 1
preamp buizen 2 x 12AX7
effecten galm
gewicht 5 kg
Afmetingen (HxBxD) 22,2 x 16,5 x 15,5 cm
toonregeling 2-bands EQ
pedaal niet beschikbaar
FX Loop niet beschikbaar
Spreker uit beschikbare
accu niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
speciale Infinium technologie verlengt de levensduur van de buizen en monitoren de Functie van de buis van Eustachius

voordelen

  • robuuste
  • goed aanpassingsvermogen
  • briljante comfort
  • ideaal voor beginners

nadelen

  • intensieve prijs
  • alleen voor kleine sessies
te krijgen van de dagelijkse stress te herstellen tegens, iedere consument heeft een andere hobby. Sommige sporten zoals, anderen genieten, zelfs aan het lezen en de rest leest een boek. Deze hobby dan de perfecte oefening te kunnen, moeten de consumenten uitstekende apparatuur. Dit is bijvoorbeeld een versterker voor een gitaar. De T5 INFINIUM van BUGERA is een zeer mooie gitaarversterker. De reden is, omdat alleen kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt en alle onderdelen zijn afgestemd in detail.

Zithoek - een grote onderneming

als een gitaarversterker is niet rond de klok, een perfecte plek nodig, zodat de T5 INFINIUM van BUGERA versterker kunt genieten van de rustige periode. Het aannemen van de afmetingen van het product met 22,2 x 16,5 x 15,5 centimeter te beuken, dat is geen probleem. Het gewicht, dat 4,1 kg is, is ook niet een obstakel bij het selecteren van de locatie. Het tijdloze design en de combinatie van zwart en aluminium kleur meng heel goed met de andere meubels.

Beveiliging - zorgt voor een optimale

elke muziekliefhebber, die gebruik maakt van de T5 INFINIUM van BUGERA versterker, moet zich ongerust maken over de veiligheid. Schuld de vier geïntegreerde voeten hebben een. Deze versterker staat stevig op de grond en niet omvallen wanneer hij per ongeluk wordt geraakt. Bovendien is de gitaarversterker met een handvat is voorzien. Dit zorgt ervoor dat de consumenten het apparaat optimaal van A naar B. kunnen vervoeren Het handvat is ook iets meer verwerkt. Dit zorgt ervoor dat het handvat is niet op reis. Natuurlijk, krijgt de consument een garantie. In de buis, deze drie maanden en er is 5 jaar op het apparaat.

Voorzieningen - de mooiste

van T5 INFINIUM van BUGERA is een all-buis Guitar Amplifier Head. Dit betekent dat het apparaat is uitgerust met afzonderlijke buizen. Het grootste voordeel hiervan is dat de buizen met een defecte eenvoudig kunnen worden uitgewisseld. Wijten aan het feit dat de versterker met de Infinium technologie uitgerust, een defecte buis de absolute uitzondering is. De technologie verlengt de levensduur van de buizen en controleert de functie van de buis van Eustachius bovendien. Kan het leven van een buis tot 20 keer te verhogen. Technologie consumenten kunnen combineren verschillende buis typen. Terwijl de consument niet noodzakelijkerwijs afhankelijk gemaakt sets. De T5 INFINIUM van BUGERA is uitgerust gitaarversterker met een EL84- en een 12AX7. EL betekent dat er een macht-buis. De 12AX7-buis, is echter een voorversterker-buis. Een hoofdtelefoon-uitgang is ook geïntegreerd. De luidsprekeruitgang mislukt met ten minste 4 ohm te beuken. De algehele prestaties van deze versterker is 5 watt. Bovendien, dat de gitaarversterker met twee kanalen is uitgerust. De BUGERA versterker is voorzien van de functie macht verzwakker voldoen aan alle eisen van een gitarist. Dientengevolge, kan de consument de moederbord herunterregulier tot 0, 1 Watt nl. Dientengevolge, het potentieel is geen bijzondere waardevermindering heeft ondergaan, maar. Alleen voor gebruik van de ruimte is vermindering van het vermogen eenzaam bovenaan. Een geluidsoverlast worden in ieder geval uitgesloten. De robuuste metalen behuizing draagt daarnaast bij, de versterker is uit elkaar valt niet om te profiteren van tweemaal.

Flexibiliteit - geen probleem

de schoonheid van de versterker is dat de consument alle instellingen maken kan afzonderlijk. Dit betekent dat de consument de optie heeft voor het aanpassen van het volume, bass of de winst door een controller. Van 1 tot 10 niveaus zijn mogelijk. Zo kan de consument optimaal de voorwaarden aanpassen. Het hoogtepunt van de versterker is dat de consument alle gitaren kunt verbinden. Voor elke gitaar, is het geluid nog steeds duidelijk omschreven. Hoewel de gitaarversterker voor huishoudelijk gebruik passender is, kan dit aantonen dat zijn macht en prestaties in de bredere context.

Behandeling - geen probleem

met de INFINIUM van BUGERA T5 perfect te maken muziek gitaarversterker, de consument moet regelingen geen grote. Met andere woorden, moet de consument gewoon sluit het apparaat, druk op de power-knop en ga heel. Alle besturingselementen zijn daardoor gemakkelijk te bereiken.

Conclusie

De conclusie die de T5 INFINIUM van BUGERA versterker is eenvoudig. Door het feit dat het apparaat voor dagelijks gebruik ideaal is, kan slechts een koop aanbeveling worden uitgesproken. De prijs/kwaliteitverhouding is moeilijk te verslaan. Zelfs de sporen van gebruik worden grenzen, zelfs als het apparaat wordt dagelijks gebruikt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below