Technische kenmerken

Uitgangsvermogen 5 watt
kanalen 1
speaker 2 x 4"
gewicht 2,5 kg
Afmetingen (HxBxD) 17,7 x 28 x 10,8 cm
EQ Ja
voetschakelaar niet beschikbaar
FX Loop niet beschikbaar
Speaker Out niet beschikbaar
batterij beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
speciale met versterkersimulatie

Voordelen

  • handig
  • licht
  • Compact
  • ruige
  • goede comfort
  • zeer goede geluidskwaliteit

nadelen

  • niet geschikt voor podiumkunsten
voor de muziek. Professionele apparatuur is vereist dan perfect oefenen deze hobby. De Roland 406850E99 is zeer vooruit met gitaarversterker, zelfs als het is gewoon een versterker voor het kleinere frame. Schuld die de kwalitatief hoogwaardige materialen en de fijne details tuning hebben. Met deze versterker is een verjaardagsfeestje een groot succes.

Zithoek - geen probleem

een ruimte is zoals ook een amp keer op een pauze recht, nodig, waar de versterker kunt trekken. De afmetingen van het product moet het een gemakkelijke onderneming. Met de massa's van 10,8 x 28 x 17.7 cm, zijn ze uiterst kleine het. Ook is het totale gewicht nauwelijks vermeldenswaard. Dit is slechts 454 gram. De neutrale zwarte kleur en tijdloos design zijn geen obstakel bij het selecteren van de locatie ook. Alle andere meubels zich zeer goed opschieten met de Roland 406850E99 gitaarversterker.

Ingebruiknemings - gemakkelijk

door het feit dat de gitaarversterker met batterij de muzikant moet eenvoudig invoegen in het compartiment voorzien van dit doel. Sluit aan op de versterker op de gitaar, duw de knoop van de macht en daar ga je. Belangrijk, 6 AA-batterijen worden vereist voor werking. Zelfs als de batterijen een lange levensduur hebben, kan geen een voorraad kwaad. Dus, een onderbreking van de zitting van de muziek wordt voorkomen.

Faciliteiten - awesome

die de Roland gitaarversterker is uitgerust met een hoofdtelefoonhefboom. Daarnaast vindt de muzikant in de gitaarversterker twee sprekers. Deze maken de goede macht. De muzikant kunt daarom ook individueel de instelling aanpassen. Bovendien twee AUX-IN-aansluitingen en twee RCA-connectoren lid worden van zichzelf. Dit kan worden gebruikt om verbinding te maken met een MP3-speler of een drummachine. Daarnaast zijn twee Jack-aansluitingen geïntegreerd. Zelfs een microfoon behoort tot de basisuitrusting. De prestaties van de Roland 406850E99 verslaat gitaarversterker met vijf watt te beuken. De prestaties in twee keer 2,5 watt is verdeeld. Zelfs als dat is niet veel macht, deze gitaarversterker meer dan voldoende. Ook is een equalizer verheugd voor zitten kundig voor steun van de instellingen voor de muzikanten. Het hoogtepunt van de versterker is dat zij flexibel kan worden gebruikt. Dat wil zeggen, ongeacht of een akoestische gitaar of een elektrische gitaar klinken moet, is alles mogelijk. Het geluid hier is uniek. Zelfs de sluiting van een Smartphone is een geen-brainer-nr. Dus de nummers geluid alsof een professionele zingen live kijken.

Vervoer - een non-issue

voor het vervoer van de versterker, een schouderband is geïntegreerd. Dit kan ook worden gebruikt als de schouderband. Door het feit dat de gordel is zeer stabiel, hij perfect bestand tegen het gewicht van de versterker. Dit zorgt ervoor dat de gitaarversterker kan worden vervoerd van A naar B perfect.

Beveiliging - zorgt voor een optimale

dat de voetafdruk van de versterker zeer ruim is, de muzikant niet bang moet zijn dat het omslaan van de versterker. De standruimte weerstaan perfect zelfs een login Naam. Al deze eigenschappen zijn uitstekend, dat de versterker voor het mobiel gebruik perfect is. Het is door de robuuste verwerking geen probleem, wanneer de versterker van Roland 406850E99 keer van bestelwagens valt. De muzikant vond niet alle items. Bovendien krijgt wordt, is afgerond van de hoeken en randen van het apparaat, dus de consument geen kneuzingen, zelfs als hij wordt uitgevoerd met volle kracht als tegen. De hoofdtelefoon zijn verborgen achter een grille, zodat een headset kan niet per ongeluk worden ingedrukt.

Gebruiksgemak van - zeer eenvoudig

ongeacht of carrière wisselaars of professionals, alle muzikanten kan de versterker optimaal bedienen. Dit is omdat de besturingselementen en knoppen zijn handig en gemakkelijk te hanteren. Door eenvoudige rotaties, kan de muziek fan de juiste instelling uitgevoerd. Het maakt niet uit of de bas, het geluid of het volume moet worden geregeld. Door het feit dat veel knoppen hierboven op de versterker zijn, zijn dit zeer gemakkelijk te bereiken. Zelfs als de handen al zweten, de muzikant niet off van de regulator glijden doet.

Conclusie

De conclusie van de Roland 406850E99 gitaarversterker kunnen alleen kopen aanbeveling. Schuld is omdat de versterker voor dagelijks gebruik absoluut geschikt is. Daarnaast houden de grenswaarden voor slijtage. Dus een waarde zoals in deze versterker niet zo snel weer bestaat. Door samen te werken met dit apparaat, is een hobby-muzikant nog steeds naar de professional.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below