Technische kenmerken

Uitgangsvermogen 35 Watt
kanalen 2
effecten galm
luidspreker 1 x 10"
gewicht 11 kg
Afmetingen (HxBxD) 40 x 44 x 23 cm
Equalizer 3-Band EQ
voetschakelaar niet beschikbaar
FX Loop beschikbaar
Speaker Out niet beschikbaar
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
bijzonderheid met een geïntegreerde chromatische Tuner

Voordelen

  • handige
  • goede prijs/kwaliteitverhouding
  • helder en goed geluid
  • alle nodige "potten" huidige
  • kwalitatief hoogwaardige verwerking

nadelen

  • ontwerp dat iets aardigs misschien
de Orange Crush 35 RT gitaarversterker vervaardigd door het Britse bedrijf Orange Music electronic company. Maar, deze fabrikant is bekend voor de meeste gebruikers op "Oranje". Het bedrijf werd opgericht in 1968 en in eerste instantie vervaardigd alleen eindversterker. De producten van "Oranje" worden gekenmerkt door hun vinyl covers. Bovendien, produceert het bedrijf ook sprekers voor gitaar en basgitaar. Voor de vermelding van de gitaar, met name de verbrijzeling-serie biedt. Er is een breed scala van modellen van transistor versterkers. De oranje gitaarversterkers "Orange Crush 35 RT" weegt ongeveer 12 kg en heeft afmetingen van 44 x 40 x 23 cm. Hij is een vanwege zijn grootte eerder de handelbaarder versterkers. Het heeft 35 Watt en een schone en een winst-kanaal. De ingebouwde hoofdtelefoon-uitgang kan worden gebruikt als een opname-Out. De versterker is voorzien van een digitale reverb en een tuner en een 10 inch luidspreker in de behuizing zit. De verwerking is van zeer hoge kwaliteit. Er zijn geen residuen van lijm residu of andere verwerkingsfouten. Er zijn geen onregelmatigheden bij de oranje stof vinyl bekleding. De hoeken van de versterker zijn verder verbeterd door zwarte metalen delen en beschermd. Op een hoger niveau, te geen ruis horen. De versterker kan zeer goed vangen van de geluiden en spelen. De behuizing nauwelijks trilt, hierdoor op zijn beurt een helder en onvervormd geluid.

Operatie

operatie die deze gitaarversterker iets anders dan in de "standaard versterkers is". De rangschikking van de operationele elementen onderscheiden een beetje. De power-knop is op de achterkant van de versterker. De verbrijzeling 35 RT heeft alle nodige aansluitingen om muziek te maken. Maar met name ook de Stille gitaarspel. De drie belangrijkste besturingselementen - voor winst, schone en vuile - als drie belangrijke besturingselementen zijn zichtbaar en gemakkelijk te ontdekken. De controller kunt verplaatsen goed zonder weerstand. De instrument-ingang bevindt zich aan de rechterkant van de versterker. Het schone kanaal ligt direct naast het. De gain control is verantwoordelijk voor het niveau van consumptie en klopt ook ernaast. Het vuile besturingselement bevindt zich achter de drie-band EQ Het vuile besturingselement heet meester-control. De drie kanalen kunnen worden ingesteld via een mini schakelaar. Er is bovendien een verbinding voor een voetschakelaar aan de achterzijde. De versterker is uitgerust met een 3.5 mm AUX ingang en een hoofdtelefoon input frequentie-gecorrigeerd. De auxiliary ingang kunt u afspelen in een weergave. Zo kan worden gespeeld perfect afspelen nummers. Het geluid van het geluid via de koptelefoon is niet veel ook, zoals de "originele" geluid. De seriële effecten lus geen geluiden vervormd en is overtuigend. Storingen kan worden voorkomen bij het gebruik van kortere en beter afgeschermde kabels. Een tuner is ook beschikbaar. Het maximale volume is zeer acceptabel

geluid

. Vooral wanneer de grootte van de versterker in aanmerking. Vooral in kleine ruimtes alleen een versterker voldoende zijn. Bij grotere kamers, wordt meerdere versterker aanbevolen gebruik. Het schone kanaal produceert een kristal heldere en natuurlijke geluid en extra volume aan het geluid wordt gemaakt door de digitale Hall. De helder geluid is warm en met een onopvallend bas Stichting. Bij het bereiken van het maximale volume van de versterker aan de tonen begint iets te vervalsen. Dit geluidsniveau is echter ook veel meer dan alleen volume. Om te bereiken deze zeer hoog niveau, blijft het geluid helder en gitaar waar. In de Gainkanal zijn de geluiden dynamisch. De boventonen worden weergegeven precies zonder problemen. Een drie-band EQ kunt de tinten in een verscheidenheid aan richtingen en voldoende functies bijsnijden. De versterker werkt met analoge transistor technologie. In het algemeen is de versterker in de schone zeer luid maar ook in de Gainkanal. In het gebied hobby is dit voldoende. Want banden met drummers of een tweede gitarist van Orange Crush 35 RT gitaarversterker komt maar aan de grenzen.

Conclusie

De gitaarversterker crush is een absoluut goede praktijken amp 35 RT. Het geluid en de apparatuur is perfect geschikt. De verbrijzeling gitaarversterker prima overweg met haar voordelen 35 RT beste tijdens het beoefenen van. De kwaliteit van de afwerking is voorbeeldig en de optica er is niets te klagen. De versterker kan worden gebruikt als versterker van de fase in het juiste gebruik en positionering. De Orange Crush 35 RT weerspiegelt zowel rustige geluiden en harde geluiden in goed geluid. Het amp is zeer dynamisch. De gitaarversterker Orange Crush 35 RT maakt een zeer goede indruk. De warme toon en de gedempte klanken van de bas zijn zeer aantrekkelijk en overtuigend.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below