Technische kenmerken

Vermogen 50 Watt
kanalen 4
effecten chorus, Phaser, Flanger, delay, reverb, vibrato, Octaver
luidspreker 1 x 12
gewicht 16,6 kg
Afmetingen (HxBxD) 49,4 x 51,8 27.8 cm
Toon controle 4 x 3-Band EQ
voetschakelaar beschikbaar
FX Loop beschikbaar
Spreker uit beschikbare
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
speciale alle parameters (behalve mastervolume) kunnen worden programmeren en opslaan met de optionele voetschakelaar voor "Stompware"

voordelen

  • vakmanschap van de gitaarversterker
  • met een hoog vermogen van 50 watt
  • functies vierkanaals
  • toonregeling is mogelijk

nadelen

  • met een gewicht van 35 kg
voor repetities en optredens ik was op zoek naar een krachtige gitaarversterker. De keuze is op de gitaarversterker van Marshall MG-50 CFX in dit gedaald. Waarom was deze gitaarversterker en welke ervaringen we hebben gemaakt, kunnen dit overzicht.

Aankoop besluit voor de gitaarversterker van Marshall MG-50 CFX

uw nieuwe gitaarversterker met name een zeer goede afwerking en de kwaliteit van het geluid was belangrijk voor me. Om deze reden heb ik besloten voor de gitaarversterker van Marshall MG-50 CFX. Deze gitaarversterker met name ook de helderheid van de individuele controle-elementen, naast de goede verwerking, ik vond. Ook heeft mij ervan overtuigd dat de efficiëntie en de verdeling van de klei kunnen worden uitgebreid. Dit is mogelijk via een extra aansluiting voor een spreker. Zeker, is de gitaarversterker van Marshall MG-50 CFX is niet het goedkoopste aanbod, hier maar gewoon de kwaliteit van de gitaarversterker heeft gesproken. Vooral als de gitaarversterker in een vergelijking met andere modellen, kon overtuigen.

Technische specificaties van de gitaarversterker

is de behuizing van de Marshall onder andere gemaakt van hout gitaarversterker MG-50 CFX. De versterker is een transistor. De prestaties van de versterker is gelegen op 50 watt. Het is uitgerust met vier kanalen, de impedantie is 4/8 ohm. De spreker vergadering met de gitaarversterker is gelegen op 1 x 12. De Einschleifung serie, is het ook uitgerust met een FX-processor. Daarnaast kunt u het instellen van het geluid, een geluidsschema dat bestaat. Al deze instellingen kunnen worden gemaakt met behulp van draaigrepen op de versterker. De Marshall MG-50 CFX gitaarversterker heeft ook een extra uitgang, kunt u op een externe speaker aansluiten. Kleur is de versterker in een zwarte schaduw. Hij komt tot een gewicht van 35 kg, een gevestigd op de bovenste handvat. Dit vergemakkelijkt het transport van de gitaarversterker van Marshall MG-50 CFX. Het ontwerp is nog steeds hervorzueben, zijn de randen voorzien van bescherming van de rand. Daarnaast heeft hij Gitarrenstärker over vier kleine voeten. De versterker is dus niet rechtstreeks op de grond.

Werking van de gitaarversterker van Marshall MG-50 CFX

de werking van de gitaarversterker van Marshall MG-50 CFX is zeer eenvoudig. Een control panel is gelegen aan de bovenkant van de gitaarversterker. Via dit Configuratiescherm kunt u alle instellingen of sluit bijvoorbeeld een extra luidspreker. Door deze regeling zijn alle opties instellen en verbinding gemakkelijk bereikbaar. De geluidskwaliteit van de versterker is zeer goed, hier heb ik om te bepalen van eventuele tekortkomingen. Hetzelfde geldt als men volledig voordeel met betrekking tot zijn prestatie van de Gitarrenverstäker neemt. Ook is de verzorging van de versterker niet te verwaarlozen. Door de gladde oppervlakken, annuleerteken u wisser de gitaarversterker met een doek zo nodig op elk moment.

Gewicht van de gitaar & aum l; versterker

zeker wat het gewicht van de Marshall MG-50 CFX gitaarversterker met 35 kg is bekend. Maar met 35 kg gewicht is hoe zwaar en omslachtig, u merkt alleen als het gebruikt. Net toen men vaak heeft om ze te verplaatsen, bijvoorbeeld omdat het gebruikt voor optredens, is het gewicht van 35 kg van nadeel.

Conclusie

Zeer goed verwerkt, is de versterker van Marshall MG-50 CFX. De versterker is op een zeer goede prestaties met 50 watt en vier kanalen. Hij heeft een goede spreker-regeling, een EQ en effecten, zoals in het volgende voorbeeld een effectenprocessor. Een bestaande uitvoer, kunt u een speaker. Alle instellingen kunnen worden uitgevoerd op de gitaarversterker, duidelijk boven zijn gerangschikt. Dus ook de werking van de versterker heel gemakkelijk. Via de handgrepen mag u ook de afzonderlijke instellingen maken. Het geluid is erg goed, zelfs met volledige gebruik van zijn prestaties. De gitaarversterker goed kan worden gehandhaafd, dit is te wijten aan de gladde oppervlakken. Hier is de verwerking van uitkering, zodat de randen met een rand bescherming worden geboden. De Marshall MG-50 CFX gitaarversterker komt op een gewicht van 35 kg. Dit is helaas nadeel op de gitaarversterker, vooral als u wilt deze vaak te verplaatsen. Hier, de gitaarversterker met 35 kg is iets te zwaar. Hoewel de transporteerbaarheid van de gitaarversterker wordt vergemakkelijkt door een greep aan de bovenkant iets. Dit is ook de enige tekortkoming die ik uit in de gitaarversterker maken kon. Over het algemeen ben ik MG-50 CFX gitaarversterker Marshall zeer tevreden en kan dit alleen maar aanbevelen. De versterker is heel goed in termen van prijs en prestaties.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below