Technische kenmerken

Uitgangsvermogen 35 Watt
kanalen 2
effecten reverb, chorus
speaker 2 x 6, 5
gewicht 11.4 kg
Afmetingen (HxBxD) 35 x 44,6 x 31.7 cm
egalisatie 4 Band EQ
voetschakelaar niet beschikbaar
FX Loop niet beschikbaar
Spreker uit niet beschikbaar
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
speciale verstelbare chorus effect, AntiFeedback circuit

Voordelen

  • klein en compact
  • lichtgewicht
  • meerdere verbindingsopties
  • thuis en kan worden gebruikt voor kleine optredens

nadelen

die een akoestische gitaarversterker met een vermogen van 35 watt is tegens
  • schuim surround op beide spreker
van de Laney-LA35C. 31.7 x 44,6 x 35 cm groot, deze versterker is ontworpen zeer compact en dus past in elke hoek, of is klein, zo onopvallend, dat hij plaats op een klein podium vindt.

Optica en controle

geproduceerd de lens de versterker die Laney LA35C is ingericht in de kleur bruin. Wanneer hij op het podium wordt weerspiegeld het licht en de gevolgen van de behuizing. Anders als moderne apparatuur, heeft deze versterker nog knop, dat alle effecten worden gereguleerd. De optiek heeft daarom een beetje iets traditionele en zeker ook deels werpt een vleugje nostalgie in veel gitaar spelers. De knop kan worden enigszins maar onmoderne. Een eenvoudige greep en de reeks die de gewenste effecten echter zijn zorgen. De zaal wordt het gemakkelijk door op te drukken of uitgeschakeld. Het koor effect kunnen ook worden gecontroleerd door duw van een knoop. Snelheid en mix worden aangepast via twee controle. De voorzijde van de metalen gaas is zeer stevig ingebouwd in de behuizing van deze versterker en elk bedrag om deze reden weerstaan.

De techniek

van de versterker Laney LA35C heeft een 5-bands equalizer waarmee goed rond glad van akoestische gitarist aan het geluid. Dankzij de aux-ingang is het mogelijk op deze versterker ook een CD-speler of een MP3-speler aansluiten. Op deze manier is weergave mogelijk, die via de luidsprekers kan klinken. Wie liever live performer met de akoestische gitaar, waarvoor de belangrijkste knop voor instelling is is het zeker de frequentie filter. Hiermee voorkomt u dat een zenuw einde feedback zelfs op hoog volume. De Laney LA35C heeft ook een Microfoneingang. Dit is instelbaar via een volumeknop. Out komt een geluid dat is zeer bevredigend voor een dergelijk apparaat dat nogal wat is in de jaren gekomen en de techniek is niet precies op de hoogte. De besmette gitaar geluiden maar minder "kunstmatige" dan veel moderne apparaten van dit type. Dit komt doordat in bijzonder de 3-band EQ sound elektronica geïnstalleerd in deze versterker.

Luidsprekers en andere functies

wordt de behuizing van deze versterker is kantelbaar en daarom ook ideaal te gebruiken als monitor. En zodat het geluid ooit doordringt naar buiten, de Laney LA35C heeft twee 6,5 'coaxiaal luidsprekers. Dit zijn voldoende zijn om de klankkleur te veranderen in de sportzaal of een kleine screening kamer. De spreker is gelegen achter het front van de metalen gaas.

Klein, compact en zeer draagbare

dankzij de geringe grootte en de Laney LA35C met name het gewicht slechts 11 kg is zeer gemakkelijk te dragen. Dit betaalt vooral, als slechts een klein voertuig met kleine last of ruimte beperkt naar de manier om het optreden ter beschikking is. Deze versterker past in een kleine niche van de kofferbak

met behulp van

de Laney LA35C is met zijn prestaties, hoewel geen versterker, die kan worden gebruikt voor de grotere concerten of langere reizen, waar verschillende platformen beschikbaar. De versterker is maar uitermate geschikt voor NET voor het oefenen in de kelder, de garage of waar ooit de trainingsruimte huis ligt. Bovendien kan deze versterker goed, worden genomen bij het in een kroeg of op een beurs, waar een klein podium is ingesteld. De versterker voldoende ook voor een Karnevalsveranstaltung van een niet zo grote club in een sportschool. Deze versterker is aangesloten via XLR en via een jack-plug. Deze verbindingen moet daarom altijd aanwezig zijn.

Conclusie

Voor al diegenen die spelen met de akoestische gitaar op nostalgie, de Laney-LA35C van versterkt is bij uitstek geschikt voor. Voor de werking en de instelling van de geluidseffecten, namelijk zijn knoppen en knoppen op deze versterker voor akoestische gitaren. Vele gebruikers, echter zeggen dat net deze handmatige instelling of het vinden van de juiste houding die gitaar spelen alleen maakt. Vele gebruikers van het uiterlijk van een moderne apparaat prefereren ook de optica van deze versterker. De behuizing van deze versterker heeft een verhaal, terwijl het uiterlijk van de nieuwere modellen gewoon "koud" te vertellen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below