Technische kenmerken

Uitgangsvermogen 80 Watt
kanalen 2
effecten 16 effecten
Equalizer 3-band EQ
pedaal niet beschikbaar
FX Loop niet beschikbaar
Spreker uit niet beschikbaar
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
functie uitgerust met veel effecten

Voordelen

  • goede geluidskwaliteit
  • geschikt voor professionals en carrière wisselaars zowel
  • zeer rustig
  • geen feedback
  • robuuste
  • handige
  • veelzijdige

nadelen

  • intensieve prijs
  • slechts een effect kan worden geselecteerd, voor beide kanalen
omvatten muziek voor veel consumenten om de dagelijkse stroom. Het doet maakt niet uit of consumenten een muziekinstrument spelen, of gewoon een CD wordt afgespeeld. Als maar een muziekinstrument speelde zelf, moeten de consumenten de juiste apparatuur. Bijvoorbeeld, kunnen een versterker, een gitaar. De Laney-A1P is een van de beste gitaarversterker. Dit is omdat de versterker van kwalitatief hoogwaardige materialen is vervaardigd. Bovendien, zijn alle componenten zeer gedetailleerd overeenkomen.

Opslag - geen probleem

als consument van tijd tot tijd vereist een herstelperiode, de versterker ook kan genieten van een rustfase. Om te kunnen genieten van dit, de consument, moeten een plaats die kan bogen op ten minste de massa van 36,3 x 38,6 x 39.4 cm. Bovendien kan de cursus een gewicht 13 kg zonder enige zorgen weerstaan. De zwarte kleur en tijdloos design zijn geen obstakel bij het selecteren van de locatie.

Beveiliging - geen probleem

dat mooie Laney A1P is gitaarversterker die is uitgerust met vier poten. Deze zorgen ervoor dat de versterker in plaats wordt bewaard, zelfs als dit, van toezicht zal worden verdrongen. Bovendien, helpt de robuuste behuizing dat niets de versterker kunt uitnemen. Met andere woorden, zelfs een salto van een aanhangwagen gitaarversterker niet gelijk in alle items versplinteren de Laney-A1P. Vanwege de gitaar is versterker een apparaat dat ook tijd moet worden vervoerd van A naar B, dit is uitgerust met een handvat. Dit is sterk genoeg om te dragen gewicht, zonder enige problemen. Terwijl dit niet zelfs in de Palm van de consument knippen.

Sensationele faciliteiten

de Laney A1P gitaarversterker is een versterker voor akoestische gitaren. De maximale prestaties van de gitaarversterker omvat 80 watt. Bovendien, is de drie kanaalsversterker uitgerust. Deze omvatten een microfoon / Hi-Z ingang, het instrument ingang en een CD-zender. Daarnaast behoren een inkeping-filter, een compressor en een 4-bands equalizer tot het instrument input. Het kanaal van de CD is meestal hiervoor te spelen van een afspeellijst. Dus, de musicus van zijn stem kan instemmen met een pauze. De MIC / Hi-Z input is ook uitgerust met een 2-bands EQ. De sprekers van het amp is tien inch groot. Bovendien, het is uitgerust met een hoge frequentie tweeter. Jack en XLR ingangen of 16 effecten zijn ook aan boord. Dit zijn zelfs digitale. Een hoofdtelefoon-uitgang is ook geïntegreerd in de gitaarversterker. Maar dat is niet genoeg. De gitaarversterker Laney A1P wellicht ook een vak flens of op een FX loop toekomen. De aux-ingang is instelbaar. Zelfs over een fantoomvoeding van de consument kan tegemoet zien. Op de gitaar versterker de consument kan verbinding maken daarnaast op de dezelfde tijd twee gitaren, zonder complicaties optreden. Consumenten kunnen gemakkelijk geven een concert met de versterker, omdat het duidelijk en expressieve geluid in de verste hoek is te luisteren.

Usability - een kinder Speel

die wil werken of musiceren met de gitaarversterker door Laney, moet geen grote voorzorgsmaatregelen nemen. Dit betekent dat de consument net heeft Versterker aansluiten van de gitaar, druk op de power-knop en de vreugdevolle zang kan beginnen. Op basis van de kleine rode geïntegreerde lamp, de consument ziet of het apparaat wordt geabsorbeerd zijn werk. Het hoogtepunt is, alle akoestische gitaren kunnen worden verplaatst. Alle besturingselementen en knoppen zijn gemakkelijk bereikbaar. Dit, het is ook niet relevant of de handen van de musicus al doorweekt.

Trouble - Nee bedankt

is bijzonder mooi in de gitaarversterker dat de muzikanten alle instellingen, jezelf en correctie aanpassen kunnen. Wil zeggen, als het gebied dat toelaat, het volume eenmaal kan worden omgezet naar het niveau van de tien. Ook op de bas en Treblestufen kiest de consument tussen één tot tien. Door middel van de afzonderlijke instellingen behoort het probleem met de huurder zeker tot het verleden. De geluidskwaliteit en het geluid dat het bij elke instelling wordt gegeten. Met andere woorden, geen kwestie hoeveel keer de consument worden de instellingen gewijzigd, is het geluid duidelijk omschreven.

Conclusie

De conclusie die de Laney A1P gitaarversterker kunnen alleen kopen aanbeveling. Dit is omdat de versterker voor dagelijks gebruik geschikt. Zelfs met dagelijks gebruik houden de grenswaarden voor slijtage. Dientengevolge heeft deze gitaarversterker een waarde voor geld, dat is zo snel, niet te verslaan.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below