Technische kenmerken

Output Van 70 Watt
kanalen 2
effecten chorus, Flanger, Phaser, tremolo, delay & reverb
spreker geen informatie
gewicht 14.2 kg
Afmetingen (HxBxD) 58,5 x 51.5 x 29,5 cm
EQ geen informatie
beschikbaar voetschakelaar
FX Loop beschikbaar
Spreker uit beschikbare
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
speciale versterker heeft een ingebouwde CD poort

voordelen

 • eenvoudige intuïtieve
 • beste digitale geluidsweergave en versterking
 • hoge selectie van super tonen
 • zeer flexibele functies
 • uiterst betrouwbaar en robuust
 • beste optica en zeer rustig, zwart vinyl bekleed en zwarte bekleding
 • gebruiksvriendelijk draaiknoppen
 • 70 Watt output
 • zeer goede seriële apparatuur met overdrive en niveau controle

nadelen

 • vereist altijd elektriciteit
 • vervoer zware
 • schade aan de bodemplaat zijn gemakkelijk mogelijk
de Kinsman KG70FX gitaarversterker bleek zijn uitstekende producteigenschappen in een praktijktest. Kinsmann staat bekend als een fabrikant voor zijn goede en nog zeer eenvoudige gebouwde gitaarversterker. Dit merk is ontwerp vanwege hun combo en dus ons TestTeam vond een model dat niet alleen door middel van haar merk een naam gemaakt voor zichzelf heeft, maar overtuigd van de uitstekende eigenschappen bekend. Het model Kinsman KG70FX is getest in de test en dit model is zeer populair bij vele recreatieve muzikanten, maar ook in professionele toepassingen.

Zeer flexibele functies en gebruiksgemak van de Kinsman KG70FX gitaarversterker in detest

de gitaar versterker test verwijst naar de kwaliteiten dat deze Kinsman KG70FX gitaarversterker de gebruiker biedt. Hoe gemakkelijk het is om het gebruik van deze gitaarversterker en wat geluid geeft u de kwaliteiten van de klanten waren dat de kwesties die een belangrijke rol gespeeld in de test. Het viel het TestTeam, dat het ontwerp zeer compact is en daardoor deze versterker ideaal voor het vervoer is. Komen we nogmaals heeft voor gebruiksgemak, iedere muzikant gewoon omdat het kan bijna intuïtief te gebruiken hebt u een voeding die dicht bij deze versterker. De selectie van geluiden is zeer variabel, maar dat betekent niet dat tonen zijn gewoon scheef, maar alleen versterkt. Elke halte op de gitaar blijkt dus, krachtig en helder. Het maakt een geweldig scala aan geluid die worden bereikt door de flexibele functies geïdentificeerd in de test in het samenspel van de mix.

Hoe professioneel het gebruik van de gitaarversterker Kinsman KG70FX worden?

Onze test verwees met name gebruik van eigenschappen die brengt deze versterker voor gitaar. Muzikanten dus alleen kunnen uitoefenen over een vrije tijd of kan het zelfs zijn dat het met deze Kinsman KG70FX gitaar versterker publiek kan optreden? Volgens onze test is team zeer professioneel gebruik, omdat het gemeten geluid hebben is gewoon overtuigend kwaliteiten in de test. Kulisek tonen dat echt inspirerend werk en verschijnen als geluid is niet goedkoop.

De faciliteiten en het uiterlijk van de Kinsman KG70FX gitaarversterker in de test

als de versterker werkt visueel, dat was een vraag die ons team bezig. Gitaarversterker moet niet visueel opvallend, maar specifiek verbeteren de tonen, de gitarist produceert. Hier met een zwart vinyl coating verscheen als vervaardigde zoals een gitarist ons gitaarversterker in de test van de KG70FX van deze Kinsman als zeer redelijk verwachten zou en dus. Technisch en optisch is deze gitaarversterker overeenkomstig en dat onze subjectieve goede indruk van de Kinsman KG70FX gitaarversterker. Deze klassiek ontwerp en vakmanschap toont dat deze fabrikant kent zijn vak en met 70 Watt prestaties, gitarist hier biedt een zeer goed apparaat, dat Overdrive kanaalLautstärken-, vorm en niveau controle is zeer evenwichtig. Ook een kanaalselectie is eenvoudig en ongecompliceerd en het gaat verder met de niveau controle kan ook intuïtief worden bediend. De gitaarversterker Kinsman KG70FX beschikt ook over digitale effecten zoals Flanger, chorus, tremolo en Phaser en tremolo. Alles eromheen is zeer zwaar gebouwd en zo robuust, de hoeken zijn beschermd met roestvrijstalen metalen beschermkap en daardoor deze versterker toont zeer geschikt. Echt, onze goede indruk van de test heeft bevestigd in de optica en de kwaliteit van de eisen.

Conclusie

De conclusie die de binnenkomende functionele test van de KG70FX Kinsman daalt zeer goed gitaarversterker, omdat deze gitaarversterker een zeer evenwichtige verhouding tussen prijs en prestatie biedt. Gitarist echt serieus op zoek naar een goede versterker met middellange-power gitaarversterkers goed bij de Kinsman KG70FX geserveerd. Dat is tenminste onze subjectieve indruk en de kwaliteit van welke Kinsman als fabrikant de klanten in vele details bevestigd biedt. Wat je vraagt, dat is ook een kwestie die moet worden geconfronteerd als een potentiële koper. Er zijn natuurlijk krachtiger gitaarversterker, maar men moet ook denken aan het doel van gebruik. Onze conclusie uit de test blijkt ook dit product is evenwichtig, omdat veel potentiële kopers zijn onmiddellijk door de eenvoudige en betrouwbare werking. De verbindingen zijn zeer robuust, omdat iedereen weet hoe moeilijk een vervoer kan zijn en wat deze versterkers dus moeten weren. Dus een zeer overtuigende totaalbeeld voor deze KG70FX Kinsman is gitaarversterker, de klanten brengt echt veel plezier op een paar kleine nadelen. Krijg je een zeer geavanceerde model hier, dat een fabrikant werd gemaakt door, wie zijn ambacht in dit beroep weet. Als een resultaat en sluiting ontstaat een zeer goede aanbeveling om te kopen voor de KG70FX Kinsman gitaarversterker.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

 1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below