Technische kenmerken

Uitgangsvermogen 150 Watt
luidspreker 2 x 12"
gewicht 28 kg
Afmetingen (HxBxD) 72 x 57.8 32,8 cm
voetschakelaar beschikbaar
FX Loop niet beschikbaar
Speaker Out niet beschikbaar
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding niet beschikbaar
Aux Input beschikbaar
speciale met CD- en MP3-speler aansluiting

Voordelen

  • vermogen: 150 watt
  • vele kanalen
  • spreker: 2 x 12"
  • hoge kwaliteit LED display

nadelen

  • vervoer vanwege het hoge gewicht (28 kg) iets moeilijker
de nieuwe Ibanez TBX150R Toon Blaster X gitaarversterker biedt een grote kwaliteit. Hij heeft een vermogen van 150 watt en maakt deel uit van de nieuwe generatie van Toon Blaser X versterkers. Hij voldoet aan alle eisen van een gitarist. Dit is vooral het gebruiksgemak en de vele kanalen. Dientengevolge, kunnen vele verschillende geluiden worden geproduceerd. Niet zonder reden Ibanez gitaarversterker in veel muzikanten zijn zo populair: ze zijn robuuste en resistente en kan overal gebruikt worden dus.

Eigenschappen van de Ibanez TBX150R Toon Blaster X

de Ibanez TBX150R Toon Blaster X gitaarversterker is ideaal voor studio-opnames, optredens en monsters. Het kan gemakkelijk worden aangepast en kan worden dankzij het compacte ontwerp worden overal geaccepteerd. Vanwege zijn hoge gewicht 28 kg, hij moet worden vervoerd met een tweede persoon. Met haar 150 watt is de versterker is zeer krachtig. De twee 12-inch speakers leveren een geweldig geluid en zijn strak geïntegreerd. Een kraken of lawaai is dat dit apparaat kan niet worden verwacht, omdat de luidsprekers zijn van zeer hoge kwaliteit. U doet niet vervormen van het geluid van de gitaar maar optimaal Markeer hem en daarom bieden een optimaal geluidsbeeld.

A krachtige Ibanez amp

voordeel van de zwarte Ibanez versterker is de zeer zichtbare LED-display. Hier, alle huidige instellingen van de kanalen, reverb, boost of Overdrive kunnen worden over het hoofd gezien. Het display is duidelijk gestructureerd. De versterker is vervaardigd in een typisch voorbeeld van Ibanez kwaliteit. Wegens het hoge volume kan het overal over gebeurtenissen worden gebruikt. Kanaal zijn winst, X-modus-schakelaar, Midden slotted, treble, middelste, volume en bas reverb niveau beschikbaar. Dit kanaal is voldoende voor vele toepassingen.

Functionaliteit van de versterker

de versterker is uitgerust met twee afzonderlijke kanalen. Ze hebben elk een 3-bands EQ en sommige para-cosmetische middentonen. Met de hulp van het tweede kanaal, kan het geluid flexibel worden ingesteld. Dientengevolge, kunnen mijn goede foto's worden gemaakt zonder problemen. Alle functies van het kanaal kunnen worden ontstoken via een besturingselement. Deze boost-modus kan op elk gewenst moment op de X worden geschakeld. Beide kanalen zijn individueel instelbaar via de volumeregeling. Een reverb wordt standaard geïnstalleerd. Een effect lus moet kan worden gebruikt. Voor dit doel, kunnen de stomp-vakken zonder problemen worden aangesloten. De Ibanez TBX150R Toon Blaster X is zeer eenvoudig te gebruiken. Het apparaat kan worden gebruikt met een schakelaar aan en uit te schakelen. Hij is niet gemaakt van metaal, maar een dikke plastic. Visueel, is het apparaat een eye-catcher. Een extra stimulans om te kopen is de eerlijke prijs voor veel muzikanten. In vergelijking met andere gitaarversterkers is de Ibanez TBX150R Toon Blaster X betaalbaar. Een groot voordeel is dat dit apparaat niet alleen door professionals kan worden gebruikt. Zelfs leek gaan snel. Een bijzonderheid van deze versterker is de hete kanaal. Hij biedt een vertekening, een indrukwekkend geluid.

A gitaarversterker voor elke gelegenheid

de Ibanez gitaarversterker is zeer veelzijdig en wordt gebruikt door vele professionele gitaristen. Met behulp van de nieuwe generatie van Toon Blaster X-serie van versterkers moet alle een gitarist. Door de medio-EQ kunt alle ben & ou ml; werknemers geluiden zijn snel gevonden. De exclusieve X modus biedt de mogelijkheid om te spelen een krachtige, krachtige geluid van iedere gitarist. Is aan de onderkant van het scheeftrekken dat elke gitaristen van de jazz geluid tot lichte rock ´ n roll geluid beschikbaar. De geluiden zijn duidelijk en overtuigend.

Conclusie

De fabrikanten Ibanez biedt een apparaat dat kan worden gebruikt om vele verschillende geluiden maken met deze gitaarversterker. Het is duidelijk aan het geluid van de versterker. Het apparaat heeft verwerkt, kwalitatief hoogwaardige en zeer robuust. De krachtige versterker kan overal worden aanvaard. Of voor de opnamestudio, zijn terwijl repeteren of het uitvoeren van-met deze gitaarversterker muzikanten altijd goed voorbereid. Door zijn zware gewicht, moet het apparaat altijd in paren worden vervoerd. Hij heeft de afmetingen 72 x 57.8 x 32,8 cm en vindt zijn plaats in elke repetitie. Poorten zijn input, CD/MP3-speler of voetschakelaar beschikbaar. Door de MID EQ is het mogelijk om snel te vinden alle geluiden. Dat is natuurlijk een groot voordeel op live-optredens. De Ibanez TBX150R Toon Blaster X gitaarversterker is zeer duurzaam bij juist gebruik.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below