Technische kenmerken

Uitgangsvermogen Van 2 Watt
preamp buizen 1 x ECC83
macht versterker buizen 1 x ECC82
effecten galm
luidspreker 1 x 8"
gewicht 10 kg
Afmetingen (HxBxD) 34 x 38 x 25,5 cm
Equalizer 3-Band EQ
voetschakelaar niet beschikbaar
FX Loop niet beschikbaar
Speaker Out niet beschikbaar
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding niet beschikbaar
Aux Input beschikbaar
speciale Celestion Super 8 luidsprekers type

voordelen

  • compacte
  • handige
  • gebruiksgemak
  • ook perfect voor carrière wisselaars
  • robuuste

nadelen

  • ontworpen niet voor de etappe-wereld
  • intens prijs
om zich van de dagelijkse stress te herstellen van de nadelen, iedere consument heeft een hobby. Degene die als een boek te lezen leuk, anderen gaan mountainbiken en de rest stopt of maakt muziek gewoon zelf. Vervolgens van redelijke te oefenen de hobby, perfecte muziekinstrumenten zoals een gitaarversterker vereist. De Hayden LMOFO2C118 is precies om deze reden die Lil MoFo gitaarversterker op de markt gebracht. Deze versterker is zo perfect, omdat alleen de hoogste kwaliteitsmaterialen worden gebruikt. Alle details zijn bovendien zeer harmonieus gecoördineerd.

Usability - een kinderspel

een muzikant die wil spice up van haar muziek gitaarversterker met de Hayden LMOFO2C118 Lil MoFo, geen voorzorgsmaatregelen moeten voldoen. Dit is omdat de consument moet gewoon de gitaar verbinden met de versterker en de power-knop om te beginnen. Ook kunnen carrière wisselaars musiceren zonder enig probleem met de versterker. De easy-to-use-knoppen zijn verantwoordelijk voor dit.

Zithoek - niet een probleem

omdat elke muzikant zelfs trakteert zichzelf op een adempauze, de gitaarversterker door Hayden krijgt een fase van rust. Om te genieten van deze fase dan zonder aarzeling, een ruimte nodig, die ten minste de massa van 38,1 x 25,4 x 34 centimeter heeft verstrekt. Bovendien moet de metro een totaal gewicht van 9 kg. De zwarte kleur en tijdloos design zijn geen obstakel bij het selecteren van de locatie ook.

Veiligheid, deze gitaarversterker - geen probleem

iedere consument die muziek maakt met de Hayden LMOFO2C118 Lil MoFo gitaarversterker, maak je zorgen over veiligheid. Dit is een reden omdat de versterker op vier voeten staat. Door het feit dat deze zijn juist gepositioneerd op de vier hoeken, het apparaat van de versterker niet wiebelen, als de consument voor dit maakt. Bovendien, zijn de randen afgerond en gemaakt van metaal. Deze voorwaarde mede dat verbrijzelt de versterker niet in alle items, is als hij zelfs van de vervoerder valt. Bovendien, is de gitaarversterker met een stevig handvat voorzien. Door het feit dat het is gemaakt van leer, is het handvat bijzonder stabiel. Als gevolg van de breedte van de handgreep, kan de versterker perfect gedragen worden van A naar B zonder dat de consument gelijk aan blaasjes op de handen krijgt.

Zeer goed voorzieningen

de Hayden LMOFO2C118 Lil MoFo gitaarversterker is een buizenversterker, waarmee consumenten macht netjes in de vier muren van het huis brengen kunnen. Schuld heeft de wattage. Dit mislukt met 2 watt te beuken. De buizenversterker is uitgerust met een kanaal. Daarnaast beschikt het apparaat over een luidspreker. In dit geval is het soort luidspreker een Hayden aangepaste spreker. Dientengevolge, genereert de versterker een helder geluid. Ook zijn de bass perfect gemarkeerd met de versterker. De consument kan niet te sterk om de huurder te kwellen, individueel verschillende instellingen maken. Met andere woorden, kunt via een geïntegreerde controle van de muzikanten aanpassen perfect de dieptepunten, Mid en highs. Via een eenvoudige rotatie van de regelgevende instanties, kan de consument de perfecte setting regelen. Accommodatie erständlich, de Hayden gitaarversterker is voorzien van een aux ingang. Elke versterker door Hayden is uitgerust met een oversized krachtige transformator. Dit zorgt ervoor dat de versterker altijd zijn werk voert, zelfs als het uur wordt overgenomen. De versterker is uitgerust met een 1 x 12AX7 pre sterke buis en een EM84 'Magic Eye' indicator buis. Deze buizen staan om ervoor te zorgen dat op elk gewenst moment een perfecte geluidskwaliteit ervaring is. De versterker voor alle gitaren is geschikt. Natuurlijk heeft de Hayden LMOFO2C118 Lil MoFo EQ controles, die verantwoordelijk voor treble- en middelste gitaarversterker zijn. De muzikanten een zeer warme traditionele klanken, evenals de klassieke plexi-achtige geluiden kunnen toveren met deze versterker. Écht rock tonen zijn geen grote prestatie voor de versterker. De combinatie van hout, metaal en kunststof draagt bovendien bij aan de robuustheid van de versterker.

Conclusie

Op de Hayden LMOFO2C118 Lil MoFo gitaarversterker, kan maar één conclusie worden getrokken. Dit is duidelijk aankoop aanbeveling. Dit is omdat de versterker voor dagelijks gebruik geschikt. Daarom heeft de versterker een onklopbare prijs/prestatie verhouding. Hoewel de regelgever voortdurend met de vingers van de musicus in contact, geen overmatige slijtage zijn zichtbaar. Met de Hayden LMOFO2C118 Lil MoFo, gitaarversterker elke muzikant om rockster te worden. Veel plezier met de versterker.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below