Technische kenmerken

Uitgangsvermogen 15 Watt
kanalen 2
preamp buizen 1 x 12AX7
power versterker buizen 2 x 6V6
effecten amp modeling, Overdrive, fuzz, vertraging, Wah, chorus, Flanger, vibrato, ring Modutator, Phaser, pitch shifter, tremolo
gewicht 8,4 kg
Afmetingen (HxBxD) 20,3 x 44,5 x 21.6 cm
Equalizer 3-Band EQ
voetschakelaar beschikbaar
FX Loop beschikbaar
Spreker uit niet beschikbaar
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
AUX-ingang beschikbaar
Speciale opnemen en "Zekering" software-ondersteuning voor het bewerken van de DSP-parameters

Voordelen

  • makkelijk te gebruiken
  • Overall concept
  • lichtgewicht
  • eerlijke prijs

nadelen

  • zware geluiden (vervaldatum)

fender Super Champ X 2 HD gitaarversterker in de video

Conclusie

De fender Super Champ X 2 HD met zijn vele functies en zijn rijke scoren kan geluid. Verwerking, alsmede de werking ervan te overtuigen over de ganse lijn. Het geluid van de versterker en effecten is ruim boven het gemiddelde. Een ander voordeel is het geringe gewicht. De fender Super Champ X 2 HD maakt een goed figuur op elke fase en wordt aanbevolen voor elke sessie. De eerlijke prijs-prestatie verhouding vervolledigt perfect het totaalpakket. De veelzijdige versterker geschikt voor fase professionals en beginners en combineert een hoog niveau van geluidskwaliteit met uitstekende bruikbaarheid en een geweldige uitstraling.

Buis gaat USB

Dankzij de USB maakt interface een eenvoudige integratie in het computersysteem kan worden en gemakkelijk realiseren dat een spreker geƫmuleerd digitale opnamen in zeer goede kwaliteit. De fender fuse van de vereiste software voor de Super Champ X 2 kan gratis gedownload worden online en is met Windows (Windows XP en hoger) en compatibel is met Macintosh (OS X versie 10.5 of hoger). De Super Champ X 2 is ontworpen voor gebruik in de Studio, alsmede de monsters thuis. De kwalitatief hoogwaardige versterker doet een eersteklas werk onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, en met name door het gebruik van de fender fuse software.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below