Technische kenmerken

Output power 100 watt
kanalen 1
effecten amp modeling, koor, vertraging, Rotary, reverb, Flanger, reverb, Phaser
luidspreker 1 x 12"
gewicht 16,3 kg
Afmetingen (HxBxD) 45,1 x 52,1 27.3 cm
Equalizer 3-Band EQ
voetschakelaar beschikbaar
FX Loop beschikbaar
Speaker Out niet beschikbaar
batterij niet beschikbaar
koptelefoon verbinding beschikbaar
Aux Input beschikbaar
speciale modellering combo, 17 Amp modellen

voordelen

  • vermogen: 100 Watt
  • impedantie: 8 ohm
  • 100 vooraf geïnstalleerde voorinstellingen
  • 18 verschillende amp modellen

nadelen

  • display is niet de kwaliteit
van de Mustang III V2 modeling Gitaarcombo heeft een vermogen van 100 w en een impedantie van 8 ohm. Het is een zeer robuust en compact apparaat. Het is vervaardigd in hoge kwaliteit en biedt haar diensten in het juiste gebruik vele jaren. De versterker kan worden door zijn relatief licht gewicht 15 kg worden overal geaccepteerd.

Eigenschappen van de fender Mustang III V2

van de fender Mustang II is V2 met een Celestion G12T-100 speaker gemonteerd. Met hem is een kanaal met meer dan 100 presets beschikbaar. Veel muzikanten kiezen voor dit model, want het is makkelijk te gebruiken. Eenvoudigweg wat controle worden geserveerd te fine-tunen. Volume, treble, bass, reverb, master of winst kan afzonderlijk worden ingesteld. Voor de selectie van de versterker kunt u zachte belangrijkste knoppen.

Tal van verbindingsmogelijkheden

de fender gitaarversterker is uitgerust met een luidspreker-geëmuleerd USB-uitgang en een dubbele voetschakelaar. Het is bijzonder voordelige die reeds de Downloadlizensen met de aankoop van de versterker. Natuurlijk, hiervoor is internettoegang vereist. De Ableton Live Lite 8 fender Edition direct beschikbaar. Het is compatibel met USB-Recordingoutput Mustang en de AmpliTube fender LE Edition met de fender FUSEeditor / librarian software voor PC en Mac. Omdat de versterker zonder problemen kan worden gecombineerd met de PC, zijn er vele voordelen. Vele varianten van de Mustang verschillen door het aantal (mono-stereo) of de macht van de geïnstalleerde luidsprekers en het aantal gesimuleerde effecten, versterkers en microfoons. Met deze Fender gitaarversterker zijn meegeleverde gitaristen rondom met effecten.

Een kwalitatief hoogwaardige versterkers

van fender naar verwachting ook dit model op een hoog niveau werd gemaakt. Het leer is schoon. Alle besturingselementen en knoppen bieden een hoog niveau van comfort van de exploitant. Vooral de verschillende amp is belangrijk bij de keuze van de versterker tekens veel muzikanten. Deze fender biedt model zelfs gelijk aan 18 amp. De versterker geeft een goed geluid en is verkozen door vele gitaristen. Model amp is de versterker kundig voor allerlei combinatie van grond effect apparatuur, microfoons, versterkers en rack effecten te simuleren. Aangezien de effect-apparaten en versterkers meer instelling apparatuur bieden, kunnen onbeperkt nieuwe goede foto's voor de elektrische gitaar worden ingesteld. Deze geluiden kunnen worden opgeslagen, natuurlijk en permanent gebruikt. Indien nodig, kunt u de diverse goede foto's ophalen. Standaard zijn reeds 100 presets beschikbaar, met nog meer informatie over de fender Gemeenschap kan worden verkregen.

Dat veel instellingen zijn mogelijk

de zwarte versterker kan worden gebruikt voor voorstellingen, monsters en in de Studio. Hij is uitgerust met een stevige greep boven, waardoor het gemakkelijk te vervoeren. Veel stomp - modulatie, reverb of Delayeffekte kan worden gebruikt. Algemene effecten zijn 9 manieren om vertraging: vertraging, stereo Mono Echo filter, Mono Echo filter, Ping Pong Delay, ducking vertraging, multitap vertraging, omgekeerde vertraging, vertraging stereo tape en tape vertraging. Het enige nadeel van het amp & een UML; rkers is dat het display niet hoge kwaliteit gemonteerd was. Daarnaast, is alleen een kleine klink beschikbaar voor de aansluiting van uw hoofdtelefoon. Anders, de versterker biedt alles wat die u nodig heeft voor een perfect geluid. Hij is zeer krachtig en met alle plezier.

Eenvoudig afspelen van nummers

de fender Amlitube is een iets uitgeklede versie van de amplitude. Een download en registratie is vereist voor dit systeem. Door de amplitude, kan de eigen gitaar rechtstreeks vanuit de audio interface worden gecombineerd met de PC. Hier, kan de Mustang worden gebruikt als een gewone luidspreker. Met Ableton Live, kunnen liedjes volledig worden gespeeld. De individuele instrumenten zijn gemakkelijk opgenomen op verschillende tracks. De amplitude is een hernieuwde spelen een is niet nodig. Het systeem detecteert het ingangssignaal en het gecombineerd met de zojuist gemaakte geluid. Dit biedt een groot voordeel.

Conclusie

Fender heeft gebracht met het model tegen een goede prijs in de markt een hoge kwaliteit gitaarversterker Mustang III V2. De versterker heeft een gewicht van 15 kg en kan worden gebruikt voor studio-opnames of voorstellingen. Door zijn compacte afmetingen (62 x 62 x 37,5 cm) kan hij worden overal geaccepteerd. De versterker kan met veel knoppen en besturingselementen worden aangepast. Hij heeft een geweldig geluid en kan worden aangesloten op een PC of Mac zonder veel inspanning. Daarom is de software Ableton Live Lite 8 fender Edition beschikbaar. De software is voor de aankoop van de versterker met inbegrip van net als een praktische voetschakelaar. Met deze versterker, heeft Fender een apparaat ontwikkeld die individueel als gevolg van de talrijke gevolgen die kunnen worden gebruikt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below