Technische kenmerken

maximale band lengte 187 mm
armband materiaal geen informatie
compatibiliteit met besturingssystemen iOS, Android
Batterijtype Lithium-ion
batterijleven 5 dagen
gewicht 29.6 g
weergavetype LCD
slaap opname slaap duur
waterdichte beschikbaar
kilometerteller beschikbaar
teller calorie beschikbaar
schredentellers beschikbaar
hartslagmeters beschikbaar
interfaces beschikbaar
Functie hartslagsensor

voordelen

  • waterdicht tot 50 meter
  • app zeer groot geheugen te verplaatsen
  • trilalarm

nadelen

  • zonder hartslag sensor
van de Garmin Vivosmart fitness Tracker. Meer en meer mensen zijn op hun gezondheid en fitness en willen uitoefenen. Dit is maar alleen met een goede hulp bij de hand. De Fitnesstracker is groot en perfect zal zijn. Het is beter zo. Iedereen kan nu ervan overtuigd. Dit apparaat is eenvoudig aan de armband bevestigd en ziet er echt geweldig. De Tracker zullen ook makkelijk te gebruiken zijn. Iedereen kan het apparaat aansluiten met zijn Smartphone, voorzover dit verenigbaar is. Dat moet worden gekeken maar nog meer op voorhand. Wat de Fitnesstracker kunnen alles en hoe betrouwbaar is het, nu kan worden gelezen en net ontdekte.

The Tracker zelf

de Tracker kwam veilig verpakt en goed functionerende. Het apparaat is niet groot en niet te moeilijk. De eerste opladen slaagt binnen een zeer korte tijd en dus wij ook al bent ingesteld. Iedereen moet nog steeds de app naar uw Smartphone downloaden en al gaan we met het tellen van stappen en vele andere functies.

De

test was over een lange werkdag. Het strekt zich uit meer dan negen uur en veel is gegaan en ook zat. Dus, heeft de Tracker waarschuwden ook de ene of de andere keer en animatie. De tracker kunt weergeven van de stappen en dus ook de geaccumuleerde afstand. Het is duidelijk veel gebruikers vaak, hoeveel zijn ze eigenlijk bewegen gedurende de dag. Op de test was dag ook het voertuig vrijgesteld, omdat alles moet worden gemeten. De fitness kan optimaal worden verbeterd.

Wat kan het apparaat doen?

De Tracker is eigenlijk een slimme band die de stappen tonen kan. Elke gebruiker kan zetten op voorhand al een doel van de dag en ook proberen dit te houden. Dan ook de calorieƫn kunnen worden weergegeven en de afstand. De datum en tijd worden ook getoond op druk. De Tracker biedt een Bluetooth-verbinding met uw Smartphone. Het is aansluitbaar op uw PC, maar ook via USB. De armband heeft tot zeven dagen, die is echt enorm. Dan is er ook de kennisgevingen. Dit is een speciale functie. De armband stuurt berichten naar de eigen Smartphone. Het heeft een trilalarm, die echt goed, is want het is voortaan niet langer slaperig. Ook de alarmfunctie is dus echt goed en kan overtuigen. De Fitnesstracker look zoals veel en ziet er modern. Hij zal veel vreugde te brengen in het dagelijks leven en alles een beetje losser maken. Alles is beter met de armband en de motivatie gaat elke dag op de nieuwe en daar moet blijven.

Waarom trillen?

Dit alarm is handig, want de Tracker altijd op het werk is en geen pauzes maakt. Eens, zou niet eens, dan het apparaat zal reageren en ook trillen. Dit is een mooie feature van de Vivosmart. Dit is in aanvulling op de versie v4. 0. Het werkt via Bluetooth.

Welk besturingssysteem moet de Smartphone?

De fitness-armband is volledig compatibel met iOS 7 en perfect hier kan worden gebruikt. Android is ook mogelijk. Want er ten minste moet versie 4.3. De Smartphone zal zijn best om de dag te beƫindigen en om Lees alles af te kunnen. Maar het kan ook worden aangesloten op de PC. Hier ook werkt Windows of Mac OS. Laat Maak jezelf perfect de evaluaties en de armband ook up-to-date is. De armband kan nog meer doen. Het heeft een leesbaar OLED-display. Hierdoor via touch bediening worden betekend. Het horloge heeft ook een swipe functie. Dit is geweldig en makkelijk te navigeren. Globaal, is dit een goede band.

Conclusie

Velen kunnen hebben een harde tijd met de sport en nauwelijks het. Er is altijd een motivatie boost, die nuttig zijn in alle mogelijke oefeningen. Deze armband is goed en past perfect. Het zal goed op je eigen pols en ook modieus ziet er chique. De armband is alle licht en is ook gemakkelijker met de hand. Het makkelijk te bedienen en treft andere alle mogelijke eisen die de gebruiker alleen kan bieden. Iedereen is ingegeven door de pols en zal zich beter voelt snel. De armband is een investering die de moeite waard zal zijn. Een fitness Tracker is nooit geweest dus duurzaam en handig. Natuurlijk iets meer geld moet worden voorzien, maar dat is niet slecht. Iedereen kan met deze riem iets goeds doen en hebben plezier in. De armband is echt geweldig en maakt te veel plezier. De armband is ook makkelijk te gebruiken en zal altijd een goede hulp. Het is altijd klaar voor gebruik en ook zal houden.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below