De bästa recensioner 2017 / SpeedRunner 5000 löpband test

SpeedRunner 5000 löpband test

Tekniska egenskaper

max vikt 150 Kg
trampa bredd 50 cm
Kör surface längd 130 cm
max effekt 6,5 HP
max hastighet 22 km/h
Maximal lutning 15%
puls hand puls sensorer
antal program 99
vikt 92 Kg
mått (LxBxH) 185 x 85 x 134 cm
passar Avancerat
hjul tillgängliga
Snabbstart tillgängliga
LCD Display tillgänglig
Säkerhetsnyckel för bandet stopp tillgängliga
kaloriförbrukning visas inte tillgängliga
hopfällbar tillgängliga
puls visas inte tillgängliga
speciella justerbar lutningsvinkeln i 22 nivåer

fördelar

  • varierade kör på grund av enkel Justerbar hastighet och lutning
  • stort urval av program som körs
  • bra utförande

nackdelar

  • utan pausknappen

SpeedRunner 5000 löpbandet ger många verktyg och är särskilt stark i prestanda. Flera tester bekräftar att i kategorin på löpband. Särskilt pris-prestanda-förhållande kan ses.

Värt att köpa

är att köpa ett löpband, som syftar till att ge varierad utbildningsenheter, övertygad om löpbandet SpeedRunner 5000 på rätt nivå. Denna modell utmärker sig i prestanda och användarvänlighet. Så, till exempel 99 vorprogrammiete program kan hittas i operationen. Användarens vikt, vilket anges med 150 kilo är också en fördel. Fördelar när du köper SpeedRunner 5000 löpbandet sett fortfarande på

  • den tyska drift och monteringsanvisningar
  • säkerhetsnyckeln
  • den tydliga 7 tums LCD och
  • på toppen av 6,5 HP (3,0 HP kontinuerlig).

idrifttagning, data, fakta och prestanda

löpbandet kan anslutas till någon standard väggfäste, eftersom den kan tecknas med 230 voltsdrift. Bruksanvisningen är dessutom mycket tydligt utformade så att även nybörjare ingen har problem. Monteringsanvisningarna är tydligt utformade och lätta att genomföra. Ingenting i vägen är alltså en snabb inrättande. Det är också imponerande att löpbandet kan vara helt enkelt upp och viks så att den också utmärker sig i det lilla utrymmet som behövs. SpeedRunner 5000 löpbandet med en 3 hk motor, vilket garanterar upp till 22 km/h en hastighet är utrustad. Eftersom kapaciteten är 150 kilo, är löpbandet för tunga personer perfekt. Längden på löpbandet mäter 133 centimeter och därför gott om utrymme. Visade också möter det test som är bara snabbt startknapp fördel och det mer än de mest grundläggande krav. Alltid visar fullt ut använda löpbandet på långsamma promenader, samt Sprint eller jogga. Medan toppeffekten på upp till 6,5 hk är möjligt, men det är korta sträckor. Detta resultat kan inte underhållas på obestämd tid.

Tekniken att avslöja 5000

hastighet kan väljas med detta löpband från 1 till 22 km/h. Prestandan är justerbar i sammanlagt 22 stadier. De har en lutningsvinkel av upp till 15 procent. Denna modell ger även en mätning av kroppsfett och en hand pulse sensor, vilket gör enheten ännu mer intressant. Den så kallade Fafety nyckeln ger den nödvändiga säkerheten. Om säkerhetsnyckeln när du kör släpps, att löpbandet sluta omedelbart. Denna funktion har varit ausprogiert i tester, och det kan bekräftas att löpbandet omedelbart kommer att avstanna. Löpbandet befintliga dämpning är absolut tillräckligt. 99 program erbjuder varje användare en varierad träning. SpeedRunner 5000 löpbandet har ett pulsband för pulsmätning. Men det kan också vara distraktioner medan du kör, som användare ser allt på skärmen, att hjärtfrekvensen Enz att kontrollera.

Drift och hantering av löpbandet

löpbandet är SpeedRunner 5000 självförklarande i flest poäng. Naturligtvis skadar det inte om kastat en blick i manualen också före första start. Naturligtvis, formuleras detta i det tyska språket. Den 7-tumsskärmen är blå upplysta och glatt stora. På detta sätt kan användaren hålla underbara spår. Efter tillryggalagda distans visas tid, träningsprogrammet och också kalorier. Knapparna är dessutom stor nog så att en användning är alltid mycket praktisk. Men med detta löpband, alla värden anges till “0”, om ett stopp görs. Löpbandet detta övertygade lätt väger 92 kg. Den är robust och fast för användning. Behandlingen är fri från defekter och är därför höga. Även den utspelas och fällbara bara går och innebär ingen utmaning. Med trappsteg av 133 centimeter, är det optimalt storlek. Användaren måste således inte uppmärksamhet till egen steglängd. En stor fördel är den maximala vikten 150 kg. Något tyngre personer kan således enkelt använda denna modell. En upplevelse för hela familjen.

Översikt över funktioner och tjänster

SpeedRunner 5000 löpbandet gör en solid intryck i alla provpunkter och övertygade även under hög stress motorn med ett bra resultat. Det är möjligt att konvertera programmen även medan du kör efterfrågan av användaren. Medan det känns varken ett ryck, men körs floden avtar. Full prestanda visas även i startfasen av löpbandet. Knappen säkerhet reagerar omedelbart och därmed är bästa säkerhet med detta löpband. Kunden får en två-års garanti från tillverkaren. Detta kommer naturligtvis endast beviljas om hanteringen görs på rätt sätt. Tillverkaren garanterar inte att ömtåliga delar. En tjänst är också möjligt. Dessa bör överenskommas emellertid av telefon i förväg.

Slutsats

SpeedRunner 5000 löpbandet slår bra i alla tester, eftersom behandlingen av löpbandet är av högsta kvalitet. När du använder, visar det inga obehagliga buller – tvärtom. Det är mycket tyst och användningen är så kul. Också för tillräcklig säkerhet säkerställs genom knappen säkerhet. Beröm är också befintliga bältet som redan ingår i leveransen. Han är ansvarig för mätning av hjärtfrekvens. En paus switch skulle ha varit trevligt- men krävs inte. I testet övertygad om löpbandet SpeedRunner 5000, eftersom det är utmärkt inte bara för nybörjare. Även proffs kommer med denna modell på deras bekostnad. Hög kvalitet utförande talar för sig själv. Träningen är varierad och värde för pengarna-oslagbar. SpeedRunner 5000 rekommenderas.

Check Also

NutriBullet NBR Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Prestanda 600 Watt kapacitet 0,6 liter effektnivå 1 maxhastighet 10,000 rpm Blender burk ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *