De bästa recensioner 2017 / Peavey backstage amp testa

Peavey backstage amp testa

Tekniska egenskaper

Uteffekt 10 watts
kanaler 2
effekter Overdrive
högtalare 1 x 6,5″
vikt 4,5 kg
mått (HxBxD) 29,5 x 17,8 x 30,5 cm
tonkontrollerna 2-Band EQ
pedalen inte tillgängliga
FX Loop inte tillgängliga
högtalare ut inte tillgängliga
batteri inte tillgängliga
hörlurar anslutning tillgänglig
Aux ingång tillgänglig
special med overdrive och volymkontroll

Fördelar

  • bearbetning av Peavey backstage guitar amp
  • med många inställningsalternativ
  • lätt med endast 5 kg
  • mycket förmånliga inköpspriset för gitarrförstärkare

nackdelar

  • ljud av guitar amp

till en gitarrförstärkare som jag letade efter en mest rimligt pris. Modellen Peavey backstage hittade jag detta också gitarrförstärkare. Du kan se följande granska vilka upplevelser som jag har gjort med gitarrförstärkare och vilka fördelar och nackdelar jag hittade.

Köp av Peavey backstage amp

utöver priset för en ny gitarrförstärkare, andra faktorer var mycket viktiga mig. Dessa faktorer inkluderar olika inställningsalternativ, också ett bra ljud. Vad jag här gitarrförstärkare gillade speciellt på Peavey backstage var utgång för hörlurar, samt CD-ingång. Också, gitarrförstärkare när vikten har övertygat mig. Bara för att jag vill använda gitarrförstärkare för framträdanden, var om möjligt låg vikt mycket viktigt för mig. Väger bara 5 kg, kunde han inte också denna punkt övertygande. Helt och hållet dessa faktorer för den omtalade Peavey backstage amp.

Bearbetning av Peavey backstage amp

Peavey backstage amp är bland annat av trä. Så är fallet exempelvis i trä. När bearbetning, är det värt att nämna att den gitarr förstärkaren med fötter och också ett kantskydd är utrustad. Han är utrustad med en högtalare och kommer på en effekt på 10 watt. Gitarrförstärkare har två kanaler kan du växla. Förstärkaren har också en regulator för overdrive och volym, men även för en 2-bands Master EQ. En CD-ingång är tillgängliga för spel, till exempel i provet. Du kommer inte fullt ut spela ljudet, så detta är möjligt med gitarrförstärkare. För detta ändamål har ett uttag för hörlurar. Måtten på Peavey backstage är 33 x 32,8 x 21,6 cm gitarrförstärkare. Här kommer han väga ca 5 kg. Färg hålls i en svart nyans.

Drift av gitarrförstärkare Peavey backstage

drift fick Peavey backstage amp övertygad om. Respektive justeringen kan ses snabbt av tydliga ordningen av de enskilda kontrollerna. Dessutom finns det anslutning möjligheterna, till exempel en Jack av fördel. Resultatet kan höras direkt i prover. Och här också CD ingång betalar för sig, särskilt när en övar. Transporter görs enkelt med gitarrförstärkare. Här är kompakt form av gitarr förstärkare fördelen. Så detta är mycket praktiskt inte bara på grund av dess storlek, men används också för vikt endast till 5 kg. Portabilitet kommer att underlättas genom en gitarrförstärkare med bärhandtag. Detta ligger överst på förstärkaren. Som nämnts i tekniska data för gitarrförstärkare, har här ett kantskydd. Bara transport, detta är en mycket bra sak, eftersom denna Peavey backstage amp är skyddad.

Brist i tonen

en efterlängtade, sammantaget är jag gitarrförstärkare med Peavey backstage mycket nöjda. D och bara när det kommer till prestanda gränserna för gitarrförstärkare, du inser detta mycket på noterna. Så de börjar blanda, som naturligtvis inte är lika bra när det gäller ljudet. Också via handkontrollen kan du förbättra ljudkvaliteten. Här kunde behandlingen när det gäller ljudkvaliteten vara något bättre.

Slutsats

I en mycket kompakt konstruktion är gitarrförstärkare Peavey backstage. Gitarrförstärkare har många alternativ. Dessa inställningar inkluderar bland annat en volym och en OverDrive-kontroll. Han har också en CD-ingång och ett uttag för hörlurar. Ljudkvaliteten på Peavey backstage förstärkaren är övergripande mycket bra, även om det saknas också. Om utnyttjande av prestanda, kan det finnas här till förlust av ljudkvalitet. Ytterligare funktioner av gitarrförstärkare är två kanaler kan du växla som krävs. Peavey backstage amp kommer att väga bara 5 kg. Bara genom den låga vikten på 5 kg, kan du transportera gitarrförstärkare när som helst. Och utan större ansträngning. Av ett handtag, detta är på toppen av den gitarr förstärkaren, också mycket bra i handen. Min personliga slutsats att Peavey backstage är övergripande mycket bra gitarrförstärkare. Med undantag av ljudkvaliteten på full effekt övertygar han när det gäller pris och prestanda. Jag rekommenderar Peavey backstage amp.

Check Also

Clear stone Herakles 8 G Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Power 1 800 Watt fyller kvantitet 2 liter effektnivå 3 burk material plast ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *