De bästa recensioner 2017 / NutriBullet NBR Smoothie maker testa

NutriBullet NBR Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper

Prestanda 600 Watt
kapacitet 0,6 liter
effektnivå 1
maxhastighet 10,000 rpm
Blender burk material plast
kniv utförande rostfritt stål, korsa klinga och platt blad fastsättning
bladet nummer 4 blad
vikt 3,6 kg
säkerhetsfunktion halkfria fötter
typ Smoothie Maker
frekvens 50 Hz
ansökan smoothies, shakes, dressing, soppa, efterrätt
ögonblick scenen inte tillgängliga
turbofunktion inte tillgängliga
behållare med skala inte tillgängliga
– strömbrytare inte tillgängliga
BPA-fritt tillgängliga
funktionen med kryss blad och platt blad

fördelar

  • användarvänlighet
  • mycket mjuka
  • flexibla
  • kompakta
  • resistenta

nackdelar

  • pris-intensiv
  • ingrediens ingång, när motorn igång svåra
  • kabel, kan rullas

numera varje sekund av världens befolkning vill mata friskare. Därför lita fler och fler konsumenter på en hälsosam kost. Detta inkluderar också en smoothie. För att skapa denna perfekt, är grundkravet ett perfekt Smoothiemaker. Just av denna anledning väckte den NutriBullet NBR Smoothie maker på marknaden. Denna mixer är så unik, eftersom endast material av högsta kvalitet används. Dessutom är alla detaljer perfekt matchade. Med detta NutriBullet NBR Smoothie maker är en hälsosam och varierad kost inte längre ett problem.

Pitch – helt okomplicerad

eftersom den NutriBullet NBR en tidlös design och neutrala färger Smoothie maker har, det kommer att passa någon köksutrustning. Färgkombinationen är i svart och silver. Tillverkaren har dessutom låg produktdimensioner. Med massa 43,2 x 28,2 x 20 centimeter, finner han en permanent plats på varje pentry maker. Vikt, vilket är 3,5 kg till bokträdet, är det inte också ett hinder. En liten fördel vore, om det finns ett eluttag i närheten av tillverkaren.

Idrifttagning – en no-brainer

att ta Smoothie maker, den NutriBullet NBR i drift, behövs inga stora insatser. Detta innebär att konsumenten uppackning enheten, lägga den på din arbetsyta och ansluter enheten till en strömkälla. För att få ut maximal prestanda ur enheten, är en strömkälla en 230 Volt. Tryck helt enkelt på knappen power och smoothie maker tar upp hans arbete.

Leveransen – mycket väl sätta ihop

alla konsumenter som låter sig skickar den NutriBullet NBR Smoothie maker, kan vänta till brevbäraren ringarna. Detta beror på att paketet är fylld. I paketet är han inte bara maker själv. Konsumenten får dessutom en hög kopp, en liten kopp med ett handtag, en comfort drink ring och en bruksanvisning. Dessutom en comfort drink ring med handtag och två färska hålla Cap medföljer. Till komplett hela saken är en platta och ett kors blade stall i paketet. Konsumenten är dessutom fortfarande en kost rådgivare. Alla förfrågningar kan därför genomföras omedelbart till handling.

Säkerhet – perfekt

för säkerheten för den NutriBullet NBR Smoothie maker måste konsumenternas oro. Detta beror på att enheten när slutförandet kontrolleras ständigt. Han är också en maker på fyra ben. Dessa garanterar att han inte ens störta maker om han drabbas av misstag. Enheten kommer dessutom helst vara från den nedre delen.

Sparsamhet – högsta prioritet på maker

med smoothie Maker en konsument kan förbereda inte bara en smoothie om dagen. Låga strömförbrukning är att skylla för detta. Av den omständigheten att tillverkaren av den energi klassen A är utmärkt, stiger den Energierrechnung inte. En fest med många Smoothie kan således också få utan konsumenten är dålig.

Faciliteter – awesome

utrustningen av smoothie Maker kan inte vara bättre. Klandra kraftfulla motorn har. Det har en kapacitet på 600 watt. Denna prestanda krossade inte bara grönsaker, frukt och nötter. Det speciella med maker är att det ger inte bara saften från frukt, men direkt för att filtrera bort näringsämnen innanför skalet. För detta ansvarar över bladet. Dessa mycket fint krossad frukt. Således kan kroppen av konsumenten ta upp perfekt alla. Konsumenten anger tillverkaren i drift, den frukt eller grönsaker med ett torn av 20000 per minut är bearbetade. Höjdpunkten är att bladet aldrig justerar sin tjänst. Med andra ord, måste dessa aldrig vara slipas. Platta blad bilagan är det idealiska valet för fräsning. Cross blade kvarstad bör användas bättre att extrahera. Via transparent kupa, kan konsumenten se exakt fragmenteringsprocessen. Även om den smoothie maker består av plast, är den robust och stabil. Svårt det kommer att smälta, om konsumenten vill blanda heta ingredienser, att plast kan vara, också. Dessutom att smoothie maker snabbare och mer effektivt krossad frukt, som en Coktailmixer. Även grädde kan slå stel i bara några minuter av konsumenten. Konsumenten kan dessutom perfekt Rengör alla delar i diskmaskinen.

Slutsats

För den NutriBullet NBR Smoothie maker kan enda slutsats dras. Detta är ett köp rekommendation. Detta beror på att tillverkaren till vardags är idealisk. Även med en konstant ansökan visar enheten inga onödigt slitage. Därför är värdet för pengar inte att slå. Smoothie maker är en enhet som är perfekt för varje hem. Naturligtvis får varje konsument en garanti från tillverkaren. Med NutriBullet NBR Smoothie Maker blir konsumenterna hälsosamma NutriBlasts när som helst. Mycket nöje.

Check Also

Clear stone Herakles 8 G Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Power 1 800 Watt fyller kvantitet 2 liter effektnivå 3 burk material plast ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *