De beste beoordelingen 2017 / Kraan ultrasone luchtbevochtigers drop Blau-test white

Kraan ultrasone luchtbevochtigers drop Blau-test white

Technische kenmerken

Prestaties 45 Watt
kamer in m ² 23 m²
lawaai stille
machtsniveaus voortdurend
filtersysteem met water
tank 3.4 liter
afmeting 25 x 25 x 36 cm
gewicht 2,2 kg
automatische beschikbaar
functie er alleen koud stoom is geproduceerd, dus er geen risico van brandwonden is

Voordelen

 • tijdloos en gewoon neerzetten ontwerp
 • moet een filter niet noodzakelijkerwijs
 • relatief goedkoop
 • genoeg mist uitvoer
 • auto-uitschakelen
 • nacht licht functie
 • zeer rustig, stil op het laagste niveau

nadelen

 • hoorbaar operationele lawaai op middellange en hoog niveau
 • bevochtigd beddengoed, behang enz op hoogste niveau

discreet en elegant luchtbevochtiger

hulp bij snurken partners, verkoudheid, astma en allergieën: luchtbevochtiger. Branden verwarming van de lucht, huid, slijmvliezen en het haar uitdrogen ook bij gezonde mensen en ademhaling is moeilijker dan normaal. Ons lichaam geeft de voorkeur aan een vochtigheidsgraad van 40% en 60% bij een omgevingstemperatuur van 18 tot 20 graden. Er zijn de gemeenschappelijke Ultrasone luchtbevochtiger in vele modellen en maten. Ik heb de luchtbevochtiger in Teardrop getest door crane, over een periode van vijf dagen en nachten, uitgebreide voor u.

Verpakking en levering

aangekomen na drie dagen levertijd van de luchtbevochtiger “Drop” door de fabrikant van de kraan voor mij. Het karton voor herverpakking is neutraal. De verpakking van het product is daarin voorwaarde met illustraties van de luchtbevochtiger, aan de ene kant, u ook zien kunt dat het beschikbaar is het apparaat niet alleen in blauw en wit, maar ook unikleurige in wit, roze, groenachtig geel. Binnen is de luchtbevochtiger veilig met kartonnen segmenten in het midden van karton verpakt beschermd en verpakt in cling film.

Zijn in het pakket:

Een ultrasone LuftbefeuchterEin lader AdapterEine handleiding in het Duits

garantie:

kraan op de Ultrasone luchtbevochtiger “Drop” een garantie van twee jaar vanaf de datum van aankoop.

Prijs:

Met op dit moment minder dan 60 euro (in November 2016) is de luchtbevochtiger een zeer goedkoop apparaat, omdat Ultrasone luchtbevochtiger kan tot 300 euro kosten.

de luchtbevochtiger “Drop” heeft, volgens de fabrikant, na specificaties:

 • 3.4 liter gedurende ten minste 24 uur operationele
 • prestaties van de verdamper van de 8,7 liter in 24 uur
 • 8 liter waterverbruik bij 24 uur werking

 • Automatische uitschakeling als de tank leeg is
 • bereik is voldoende voor ruimten tot 23 m ²
 • 360 graden roterend mondstuk
 • nominale spanning 230 v
 • 50 Hz
 • 38 w
 • geluidsniveau: 35 (dB) A
 • 34 cm hoog en heeft een omtrek van 69 cm

bestaat uit de luchtbevochtiger :

 • De basiseenheid op de voorkant van de scheider schakelaar en het LED-display voor aangesloten zijn, met inbegrip van de kabeluitgang en de techniek is
 • het waterreservoir met mist outlet kanaal en handvat
 • een reservoir met water niveau sensor, de opener van de klep, verstuiver, kamer spuiten, fan
 • het water tank deksel met de verstrekking van de mist “slots”

droge lucht binnenshuis is te verrijken

de luchtbevochtiger functies

de luchtbevochtiger kraan tot een grootte van 23 m² met vocht. Dit is voor het verlichten van ademhalingsproblemen door middel van koude vaporisierter lucht evenals over het beschermen van de huid en het haar tegen uitdrogen. Het apparaat heeft een automatische uitschakeling, wanneer het water niveau een kritische regio bereikt. Binnenkant, een LED-verlichting alleen rode, groen dan tijdens en vlak voor het rood weer. Als de “drop” in de slaapkamer gebruikt, kan hij tegelijkertijd fungeren als een klein nachtlampje.

Optica en verwerking van “drop”

de luchtbevochtiger kijkt met zijn eenvoudige druppel vormige, zeer modern en discreet past in elke ruimte. De verwerking is schoon en zeer stabiel.

Schoonmaken van de luchtbevochtiger

omdat ze alleen koud schoon water zonder enige additieven in het apparaat kunnen gebruiken, zou je denken dat het moet niet zo vaak worden schoongemaakt. Helaas het is niet, want u kunt bacteriën in een vochtige omgeving voelen en voer de lucht die we inademen. Ten minste het water moet worden veranderd elke dag, hebt u de luchtbevochtiger in werking. Eenmaal per week, de fabrikant raadt aan dat de eenheid worden gereinigd met water, dat wordt gecompenseerd met een theelepel chloor (bleekwater). Hier nemen het toestel uit te schakelen, verwijder de tank en vul het tot het maximale laden vullen mark. Het geheel aan weken voor 20 minuten en schud krachtig aan het begin, na 10 minuten, en aan het eind. Nadat het chloor water is ingevuld, spoel een paar keer met frisse, heldere water, totdat de chloor geur verdwenen is. De rest van de eenheid kan worden afgeveegd met een minimale vochtige doek alleen. Beveelt aan de kraan gebruiken liever gedestilleerd water met zeer hard water, voor operationele en schoonmaken.

De praktijk test

een innerlijke leidde nadat het apparaat is ingeschakeld, lights up kort rood, voordat het wordt weergegeven met groene licht dat de hoeveelheid water voldoende is. Vrijwel direct koude nevel komen uit de opening in de top van de druppel. Precies, omdat ze kunnen worden gedraaid, kunt u instellen welke richting de stoom te ontsnappen. Blijkt alleen mist ook op het hoogste niveau, waar het wordt gezocht. Op vele andere apparaten, mist zal ook elders net als van op volle sterkte. Het licht dat continu tijdens de operatie wordt uitgevoerd, kunnen een geweldige avond licht. Het hinderde ons iets, dus we moeten iets daarvoor. De functie van de luchtbevochtiger was niet beperkt echter sinds de opening van de mist komt uit, top is aangesloten op het apparaat. Vóór de proef bedroeg de vochtigheid als gevolg van de verwarming lucht 35% bij kamertemperatuur constant 18 graden. 18 graden en ongeveer 50% relatieve vochtigheid worden aanbevolen in de regel. Een luchtbevochtiger kan dus bij ons thuis een waardevolle aankoop voor het stookseizoen. De test’s nachts op volle kracht: de operationele lawaai komen overeen met een fluisterstille thats waarneembaar, maar draaglijk. In de ochtend was alles vochtig en de huid koud en klam. Hoewel geen Plas, maar een vochtige film, als op was alle andere meubels ook de eenheid. Op de deelvensters was alles vochtig. Het hoogste niveau in een kamer die ongeveer 15 vierkante meter is, wordt daarom niet aangeraden. Na bijna 12 uur was het waterreservoir leeg. De luchtvochtigheid was extreem ochtend 85%. Ademhaling (we waren een gezond en een proefpersoon erkältete) was het gemakkelijker, maar vanwege de vochtigheid, hadden we om iets goeds aan niet het gevoel van onze gezondheid doen. De test’s nachts op de middellange r niveau: de slaapkamer van de test op hoogste niveau werd gedroogd na drie dagen weer. Het operationele lawaai is nauwelijks voelbaar. Ademhaling was gemakkelijker, de huid was alleen iets vochtig en ook de platen en de muren waren niet zo vochtig is, als ook nog een beetje ongemakkelijk. De haren waren nat, als weer draaglijk. De vochtigheid in de ochtend bedroeg bijna 70%. De test’s nachts op het laagste niveau: nu hoor je wanneer één de luchtbevochtiger niet direct naast het bed, niets meer heeft geplaatst. De slaapkamer, welke twee dagen nadat de vorige test was uitgedroogd, was droog in de ochtend. Niets was vochtige of zelfs natte of vochtige en vochtigheid was ideaal 55%. Ademhaling gemakkelijker zonder luchtbevochtiger viel de erkälteten test persoon. Daarom dit niveau gedurende onze slaapkamers en alle kamers is geschikt voor maximaal 15 m².

Conclusie

De “Drop” door kraan luchtbevochtiger heeft een mooi ontwerp in de vorm van druppels en kan discreet worden geplaatst. Op het laagste niveau, het bereiken van optimale vochtigheidsgraad in verwarmde kamers tot 15 m². De subtiele verlichting kan worden gebruikt als een nachtlampje en het geluid zijn niet hoorbaar op het laagste niveau. Ik merkte op zwakke punten in de vorm van te veel vocht en lawaai in een whisper alleen op middellange en hoog niveau. Op het laagste niveau zijn er geen negatieve punten en de luchtbevochtiger “Drop” kunnen worden aanbevolen voor het stookseizoen hier zonder beperking.

Check Also

Kraan ultrasone luchtbevochtigers aap testen

Technische kenmerken Prestaties 45 Watt kamer in m ² 23 m² lawaai 37 dB niveaus ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *