De bästa recensioner 2017 / Klassiska cantabile flera amp X-11R gitarrförstärkare testa

Klassiska cantabile flera amp X-11R gitarrförstärkare testa

 

Tekniska egenskaper

Uteffekt 200 Watt
kanaler 5
effekter Overdrive, reverb, ECHO
högtalare 1 x 12″
vikt 18,5 kg
mått (HxBxD) 55 x 44 x 27 cm
Equalizer 3-Band EQ
fotreglage tillgängliga
FX Loop inte tillgängliga
högtalare ut inte tillgängliga
batteri inte tillgängliga
hörlurar anslutning tillgänglig
Aux ingång tillgänglig
särskild rengör och överväxel kanaler för gitarr

Fördelar

 • lättanvänd
 • perfekt för MP3-spelare
 • bra instruktioner
 • med olika effekter

nackdelar

 • billig enhet

Slutsats

Om du räknar med ett bra verktyg, som borde få det. Det är tyvärr fallet att köpare med den klassiska cantabile flera amp X-11R gitarrförstärkare inte är nöjd och möter många nackdelar. Så att det kan undvikas, är det viktigt att vara snabb och att svara. En köpare har säkerligen får systemet om han väljer rätt. Därför gör det alltid vettigt att kontrollera systemet innan det används.

specifikationer

power 300 Watt
fylla kvantitet 0.6 liter
prestandanivåer 1
maximala varvtal 23.000 rpm
Blender burk material plast
kniv utförande rostfritt stål
blad nummer 4 blad
vikt 1,44 kg
säkerhetsapparaten ingen information
typ Smoothie maker / Blender
frekvens 50 Hz
ansökan smoothies
ögonblick scenen inte tillgängliga.
Turbo-funktionen inte tillgänglig
Behållare med skala inte tillgängliga.
– Strömbrytare tillgänglig
BPA-fritt tillgängliga
Särskilda sug fötter för optimal stabilitet

Fördelar

 • praktiska
 • användarvänlighet
 • låg kostnad
 • flexibla

nackdelar

 • liten öppning
 • låg kapacitet
 • jar mycket smala
 • dåligt för langfädige ingredienser
 • geforene ingredienser, mycket lång blanda

på frukt och grönsaker till nästan alla konsumenter, att hitta sig själva med den aktuella menyn. Allt börjar med frukost, när konsumenten blandar ihop en smoothie. En perfekt Smoothiemaker krävs för att förbereda dem optimalt. Just av denna anledning PerfectMix SB2400 har blivit säkrade den AEG Smoothie maker en permanent plats på marknaden. Detta beror på att enheten består av material av hög kvalitet. Dessutom, att alla detaljer är perfekt matchade. Med detta Smoothiemaker, kan konsumenten godkänna hans Lieblingssmoothie när som helst.

Plats att blanda att

förbereda en perfekt Smoothie med Smoothiemaker, konsumenten krävs en lämplig plats. Detta måste ha minsta mått 40 x 13 x 13,5 cm. Dessutom måste det uthärda 789 gram totalt på lång sikt. Den tidlösa designen passar också i varje kök. Färgkombination av svart och silver bör också utgöra ett hinder när du väljer läge.

Idrifttagning – helt okomplicerad

konsumenter som vill laga en läcker smoothie med enheten måste göra någon stor ansträngning. Detta innebär att konsumenten packar Smoothiemaker och förbereder dem. Sedan bara Anslut kabeln till strömkällan och tryck på knappen power. Som kraftkälla räcker en kommersiellt tillgänglig. Ingen förlängningssladd i köket har, inte mycket långt bör stå maker från strömkällan.

Leveransen – optimalt sätta ihop

varje konsument, som är den AEG PerfectMix SB2400 Smoothie Maker kan skicka, kan knappt vänta ankomst. Detta beror på att paketet är inte bara Smoothiemaker, men också olika tillbehör. Detta inkluderar en handbok, en burk och lock. Konsumenten kan alltså börja omedelbart efter leverans med blandning.

Utrustning – bättre inte gå

till frukt och grönsaker perfekt för att strimla, enheten har en 0,4-PS-power motor. Detta har en effekt på 300 watt. Maximal rotation per minut slår på 23000 revolutioner till bokträdet. Som ett resultat, kan en god Smoothie tillagas i några sekunder. Den fragmentering tar över en 4-bladig rostfri kniv. Skåpet är också gjord av borstat rostfritt stål. Smoothiemaker är således mycket robust och resistenta. Kapaciteten i en mixerskål innehåller 0,6 liter. Eftersom detta kan användas samtidigt som en flaska vatten, består denna av Tritan. Detta är break-resistenta och BPA-fria. Detta innebär att flaskan innehåller inga spår av giftiga plast, inga Phialate och är utan bisfenol. Mycket trevligt är att flaskan är värme – och köldtålig. Det innebär temperaturer mellan minus 40 och plus 80 grader är inte ett problem. Tritanglas är också reptålig. Flaskan är dessutom luktfri och smaklös. Utbildning och huvudbrytare är centrerad på lägre bostäder. Således kan konsumenten uppnå optimalt. Diametern på fylla hamnen är 0.6 centimeter. Således kan det hända att större stycken behöver krossas först. Dryckeskärl kan dessutom utrustas med lock. Det har också en dricka Cap. För att hålla en vattenflaska, också måste inte en bodybuilder konsumenten. Detta beror på att vikten på 0,13 kg till bokträdet antyder. Alla delar kan kopplas ihop via gängan. Trots detta är det måste placeras på huvudet, läcker ingen vätska. Knappen som tillverkaren måste hållas så länge tills önskad konsistens uppnås. Även vispad grädde beat är barnlek. I 30 sekunder får konsumenten en krämig grädde utan att dessa måste letas upp. När fyllning, är det viktigt att uppmärksamma ordningen ingredienser. Det faktum att Blender är omvänd. För att optimalt frysa burken, bara något nedåt och vrid medurs. När du tar bort skålen bara genomgå en liten högersväng och vänd, färdiga.

Säkerhet – inte en fråga

alla konsumenter som blandas med Smoothiemaker av AEGEN, måste oroa dig för säkerheten. Detta beror på att den är utrustad med fyra sug fötter. Dessa garanterar att företaget och unverrutschbar är på skrivbordet. Således, tippning är också uteslutna.

Rengöring – snabb och enkel

extern rengöring görs snabbt med en fuktig trasa. Diskmaskinen för konsumenten förutsätter rengöring av vattenflaskan och locket. Att dessa delar är diskmaskin-bevis, konsumenten måste oroa dig inte, att de bli ogenomskinlig.

Slutsats

Slutsatsen att AEG PerfectMix SB2400 Smoothie maker är unik. Det faktum att enheten kan användas dagligen i ett litet hushåll, Köp rekommendation är viktigt. Spår är ingen, inte ens om upprepad användning på dagen. Sålunda, pris-prestanda-förhållande är oslagbar.

Tekniska egenskaper

Uteffekt 200 Watt
kanaler 5
effekter Overdrive, reverb, ECHO
högtalare 1 x 12″
vikt 18,5 kg
mått (HxBxD) 55 x 44 x 27 cm
Equalizer 3-Band EQ
fotreglage tillgängliga
FX Loop inte tillgängliga
högtalare ut inte tillgängliga
batteri inte tillgängliga
hörlurar anslutning tillgänglig
Aux ingång tillgänglig
särskild rengör och överväxel kanaler för gitarr

Fördelar

 • lättanvänd
 • perfekt för MP3-spelare
 • bra instruktioner
 • med olika effekter

nackdelar

 • billig enhet

Slutsats

Om du räknar med ett bra verktyg, som borde få det. Det är tyvärr fallet att köpare med den klassiska cantabile flera amp X-11R gitarrförstärkare inte är nöjd och möter många nackdelar. Så att det kan undvikas, är det viktigt att vara snabb och att svara.
En köpare har säkerligen får systemet om han väljer rätt. Därför gör det alltid vettigt att kontrollera systemet innan det används.

Check Also

NutriBullet NBR Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Prestanda 600 Watt kapacitet 0,6 liter effektnivå 1 maxhastighet 10,000 rpm Blender burk ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *