De beste beoordelingen 2017 / Honeywell HH950E luchtbevochtiger test

Honeywell HH950E luchtbevochtiger test

Technische kenmerken

Prestaties 365 Watts
kamer in m ² 25 m ²
lawaai 40 dB
energieniveau 2
filtersysteem filter
waterreservoir van 4 Liter
afmeting 31 x 32 x 19 cm
gewicht 2,3 kg
automatische beschikbaar
functie bespaart dure filter vervangen filter,

Voordelen

 

  • met een waterreservoir, het toestel maximaal 12 uur continu bewerking kunt uitvoeren
  • wanneer het waterreservoir leeg is, het toestel automatisch uit te schakelen
  • de luchtbevochtiger elimineert 96% van de water-gefokt kiemen
  • het komen tot geen follow-up kosten enerzijds omdat deze luchtbevochtiger filterless geëxploiteerd

nadelen

  • zijn er geen nadelen

als groot is de Honeywell HH950E luchtbevochtiger?

365 watt sterke luchtbevochtiger van bedrijf Honeywell heeft de afmetingen 31 x 19 x 32 cm. Met een gewicht van 2,3 kg is de luchtbevochtiger een echte lichtgewicht.

Hoeveel stappen doet dit bijzondere bedrijf Honeywell luchtbevochtiger?

Het apparaat heeft twee niveaus van de vochtigheid.

Hoe groot is het waterreservoir in de luchtbevochtiger?

De Honeywelll HH950E luchtbevochtiger heeft een waterreservoir van 4 liter, dat gemakkelijk geschikt voor continu gebruik 12 uur is.

Luchtbevochtiger werkt zoals de Honeywell HH950E?

De Honeywell HH950E is een zogenaamde warme stoom-luchtbevochtiger, die stoom in de eenheid produceert, de toegenomen in een dosis wordt verhandeld voor het milieu van de kamer en op deze manier de luchtvochtigheid. Omdat de stoom die in het apparaat erg warm is en het gevaar voor broeien, zelfs een speciaal cryogeen is kamer in het apparaat geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat de uitgestoten stoom niet te warm is.

Functies die deze speciale luchtbevochtiger?

Deze speciale luchtbevochtiger van Honeywell bedrijf heeft een display allereerst op het waterreservoir, zodat u altijd bij eerste blik zien kunt, hoeveel water zit nog in de tank of die vergemakkelijkt de invordering van de watertank meerdere malen. Bijzonder opmerkelijk is ook de aparte container waarin u kunt pour bijvoorbeeld, geuren, evenals medische toebehoren. Een groot pluspunt van deze luchtbevochtiger is ook het ontwerp waarmee snel en eenvoudig te reinigen. De extra container is zelfs vaatwasser-proof, dus kun je hem ook veilig in de vaatwasser. Een ander hoogtepunt van het apparaat is dat het automatisch uitgeschakeld wanneer het minimale waterniveau is bereikt. Omdat er slechts een kleine Kogge met twee fasen op het apparaat, de werking van deze bijzondere luchtbevochtiger is eenvoudig en vooral een echte wind wordt aanbevolen als je

conclusie

kan als u, met name in het koude seizoen, de vochtigheid problemen, niets verkeerd van een luchtbevochtiger. Echter, als men op zoek is na een speciale luchtbevochtiger, die ook beschikt over extra’s, zoals, bijvoorbeeld, een speciale container voor parfums, de Honeywell HH950E kan worden aanbevolen luchtbevochtigers in het bijzonder de. Met zijn lage consumptie, evenals het waterreservoir van 4 liter, kunt zonder herbevolking uitvoeren 12 uur continue werking zonder problemen. Met de meter van de watertank is de herbevolking van het water een fluitje van een cent. Met de extra containers voor parfums en medische toebehoren, zet zijn kamer tot een ware paradijs van geur en te verlichten zijn ongemak met het ademhalingsstelsel op deze manier. Hoewel de Honeywell HH950E luchtbevochtiger slechts 2,3 kg weegt, is hij een echte krachtpatser. Als gevolg van de gebruikte materialen, de luchtbevochtiger is ook zeer robuust en krachtig, zodat u ook niet dus moet zorgen dat eenmaal vermindert de prestaties van het hulpmiddel en reinigen van de lucht van minder. Als u si CH voor deze bijzondere luchtbevochtiger beslist, zal er zijn vreugde in de lucht gezuiverd van het apparaat, alsmede de vochtigheid gegenereerd gedurende vele jaren.

Check Also

Kraan ultrasone luchtbevochtigers aap testen

Technische kenmerken Prestaties 45 Watt kamer in m ² 23 m² lawaai 37 dB niveaus ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *