De bästa recensioner 2017 / Ednet 87000 VR glasögon testa

Ednet 87000 VR glasögon testa

Tekniska egenskaper

Passar Smartphones från 4,7 till 6 inches
material plast
färg svart
vikt 300 g
mått 17 x 12 x 10,5 cm
tillgängliga kortsynthet lämplig
ventilation öppna inte tillgängliga
foam kuddar tillgängliga
fokusering hjulet finns
tillgängliga lämplig översynthet
funktionen enkel användning och med justerbart sikte

Fördelar

  • mycket lätt
  • användarvänlighet och installationen
  • mycket prisvärd
  • flexibla
  • hållbart och motståndskraftigt

nackdelar

  • endast för enheter upp till sex inches

eftersom fler och fler konsumenter till den virtuella världen att fördjupa glasögon på uppgång är den virtuella verkligheten. Detta är också anledningen till att är de ednet 87000 VR-glasögon har säkrat en permanent plats på marknaden. Detta beror på att glasen består av material av hög kvalitet. Också se till att alla detaljer är perfekt matchade. Med detta VR uppleva Glasögon, karriär växlare och yrkesverksamma lika väl den virtuella världen. Oavsett huruvida konsumentanvändning VR goggles för spel, 3D-filmer eller delad skärm spel, är alla bilderna knivskarpa.

Omfattning av leverans – optimalt valt

alla konsumenter som skickar 87000 VR-glasögon får EdNet, kan vänta till brevbäraren ringarna. Detta beror inte bara på VR-glasögon i paketet ligger. Konsumenten får dessutom i sig. Detta är en kort guide till installationen. Dessutom ligger en rengöringsduk i paketet. Således kan vara nedsänkt direkt efter leverans i den virtuella världen. Det finns också en bit av skum i paketet. Detta kan skära konsumenten att individuellt. Således, nycklarna till de VR-glasögon kan utlösa ingen oönskad reaktion.

Läge – inte ett problem

eftersom konsumenterna kan kontakt inte bara med den virtuella världen, ett utrymme som behövs för lagring. Faktum att VR glasögon till nuvarande låga produktdimensioner, en plats hittas snabbt. Så de ednet 87000 VR-glasögon rimligen känna sig bekväma, platsen bör åtminstone ha massa 17,0 x 12,0 x 10,5 cm. Vikt, som är 300 gram, spelar en mindre roll. Den färgkombinationen av vitt, svart och silver är inget hinder när du väljer läge. Den tidlösa designen har inga problem med andra objekt, som ligger i närheten.

Idrifttagning – en no-brainer

att ta 87000 VR glasögon i drift, ednet inga försiktighetsåtgärder är nödvändiga. Detta innebär att konsumenten packar de VR-glasögon. Därefter in batterierna i kupén för detta ändamål. Nästa steg bör vara att hämta lämplig app. Infoga sedan din Smartphone och du är redo att gå. Hela proceduren tar bara några minuter. Awesome för konsumenter som inte har tålamod.

Säkerhet – perfekt

alla konsumenter som vill använda VR glasögon från EdNet, oroa er säkerhet. Detta beror på att hela glasögonen finns ingen kratrar. Menar du konsumenten inte kan skadas på huvudet. Alla hörn och kanter är perfekt polerad.

Faciliteter – perfekt, handlar inte om

faciliteterna på de ednet 87000 VR-glasögon verkligen på varje liten sak är utformade. Dvs, även om de VR-glasögon till hundra procent är gjord av plast, konsumenten samtidigt bär, får ingen huvudvärk. Detta beror på att inga kemiska lukten härrör från glasen. Dessutom har glasen med ett justerbart band. Det har dessutom en kardborreknäppning. Detta garanterar att varje konsument så kan justera glasögonen, som den passar till huvudet. Dessutom, Glasögon VR med en skum som stoppning är utrustad. Detta förhindrar att konsumenten får inga tryckpunkter på huvudet. Även när du bär glasögon i timmar. Bomull-minne skum tekniken är komforten Dessutom ökat. Alla enheter som har en storlek från 4,7 till 6.0 tum, passar perfekt i de VR-glasögon av ednet. Integrerad fjädermekanism garanterar att utrustningen är då perfekt passform. VR 3D-glasögon är dessutom polariserade och asfäriska. Konsumenterna kan dessutom individuellt ställa in synlighet. Eftersom pupillerna är olika för varje konsument, är pupillerna också justerbar. Glasögon utan glasögon kan således se skarpa bilder. Maximal räckvidd för de VR-glasögonen är oslagbar. Dessutom, är stämm av glasen så placerade att de är optimalt tillgängliga. Även för konsumenter som har lite större händer, är operationen barnlek. 3D-därför att marknaden är över 300 olika appar för Android och iOS enheter tillgängliga, unga människor, vuxna eller barn kan uppleva underhållning dygnet runt. Även om den konsumenten mycket kör runt och hoppa, Smartphone från fästet faller. Det är också mycket trevligt, att alla ihopparade enheter måste installeras endast en gång.

Slutsats

För ednet kan 87000 VR-glasögon dras endast en slutsats. Detta är ett köp rekommendation. Detta beror på att de VR-glasögon kan användas 365 dagar 24 timmar. Även med konstant användning bär konsumenter som söker överdriven förgäves. Ednet har således ett utmärkt värde för pengarna glasögon 87000 VR. Alla konsumenter som redan använder VR glasögon, har ingen anledning att klaga.

Check Also

Clear stone Herakles 8 G Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Power 1 800 Watt fyller kvantitet 2 liter effektnivå 3 burk material plast ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *