De bästa recensioner 2017 / Clear stone Herakles 8 G Smoothie maker testa

Clear stone Herakles 8 G Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper

Power 1 800 Watt
fyller kvantitet 2 liter
effektnivå 3
burk material plast
maxhastighet 38 000 rpm
säkerhetsapparaten halkskydd, överhettas skydd
Kapslingsmaterial plast
kniv utförande rostfritt stål
blad nummer 6 blad
vikt 5,7 kg
frekvens 50 Hz
BPA-fritt tillgängliga
med container tillgängliga
vridmoment nivå tillgänglig
is kross finns
löstagbara tillbehör tillgängliga
funktionen med timer

fördelar

 • överhettningsskydd
 • enkel rengöring
 • hög mångsidighet
 • tre hastighetsinställningar
 • 7 program
 • integrerad timer
 • LCD-Display
 • stor kapacitet
 • bra mix resultat

nackdelar

 • ingen sladd förvaringsfack
 • Snabbguide
 • kniv bara stål, inte rostfritt stål

är en professionell köksmaskinen som skapar maximal 38.000 varvtal per minut och har en effekt på 1 800 watt. Tydlig stenen Herakles det är 8 G läge maker sex blad av rostfritt stål och finns i 2 liters kapacitet. Kannan är tillverkad av BPA fri plast och är stabil. Det finns sammanlagt sju program och inkluderar program för spannmål, kött, såser och smoothies. Den professionella köksmaskinen kan göra hjärtan att slå snabbare för kreativa kockar och kockar. 1800 watt motorn är kraftfull, och bladen används med antalet varv per minut på flytten. Fyra knappen, driften av enheten kan vara mycket bekvämt. Generösa displayen ger en nödvändig överblick över enheten. Enheten, en timer är tillgängliga och det finns också tre nivåer av hastighet. Det finns 7 förinställda program för enheten och smoothies kan distribueras till hands.

Vad måste observeras om läge maker?

Bisphenol A är en industrikemikalie som används för tillverkning av polykarbonatplaster. Frångås om användningen av BPA, vilket är viktigt för hälsa och för miljön. Andra föroreningar förekommer inte i produkten. Enheten, finns i många olika fördelar och inte bara kraften i 1800 watt eller LCD-skärmen, men även överhettningsskydd och den beröringskänsliga knappen. Tydlig stenen Herakles, det finns 8 G läge maker den gummerade Grytlapp, stabil tanken, robust gummi locket, icke-slip handtag och två liter är tillgängliga. Den integrerar en timer, det är funktionen pulse, rusade tre nivåer och det finns 7 förinställningar för de olika livsmedel. 50/60 Hz eller 220-240 volt passar den aktuella enheten. Enheten och även en bruksanvisning ingår. Dimensionerna av anordningen är 22 centimeter brett tid 46 centimeter höjd gånger 23,5 centimeter djupa. Längden av kabeln är 140 centimeter och den läge maker väger cirka 5,7 kilo.

Den viktigaste informationen om enheten

Herakles 5 G är lillebror av de 8 G står mixer. Nu kommer det till den powerhouse, som är en maskin. 8 G modellen väger nästan 2 kilo mer och att få fyrana kraftfulla ben, som är här på gummerade fötter. Se till att fötterna och enheten kan inte skaka den. Maskinen står orörlig dar, som om det skulle slås samman med pentry. Herakles är redan för en fullständig utveckling av strömmen enheten och detta är verkligen bra. I alla fall är Smoothie maker av plain sten således stadig och stabil. Burken kan enkelt tas med dess gummerade handtag från basstationen och den kan användas igen bara på den. Även när en stor & s g; eren firande 2 liter räcker normalt. Gummilocket tas enkelt bort för fyllning och en kolv, placera av flingan i inredningen kan vara korrekt. Järn växlarna är på plats ordentligt på bas och tillbringare. Skärmen är tryckkänslig och således mixern är aktiverat. Timern kommer att slå mycket lätt och även sju fräsning program kan börja. På sex blad, två ner skapades och jämfört med lillebror det är mer igen 300 watt. Enheten är därför en högpresterande idrottsman. Det är därför en bra kandidat för svårt beredning av de gröna Smoothies, som den klassiska mixern är för svaga. De nedersta bladen kan hjälpa så att materialet bättre fångas.

Slutsats

Det är en professionell köksmaskinen, som har en kapacitet på 1800 watt. Sex knivarna är tillverkade av rostfritt stål och per minut, enheten skapar maximalt 38 000 rpm. Det finns en hög kapacitet och en tillbringare av ultra stabil. LCD-displayen är generös och knapparna är beröring-känslig för operationen. Hur lite en ytterligare kök apparaten kan stå stand mixer kärlek prestanda och effektivitet. Med rekordfart, kan maskinen krossa isbitar, spannmål, grönsaker och frukt. Med enheten lyckas hälsosamma smoothies och även krossad is och välsmakande såser. Via 4 nycklar kan manövreras bekvämt och generösa displayen ger en nödvändig överblick. Smoothies kan tillagas enkelt till hands med enheten. Enheten är lämplig för användning i mag – och lämnar inget övrigt att önska. Enheten genom stabilitet och robust design lämplig för krävande användning. Rätt design är i köket en anrikning.

Check Also

NutriBullet NBR Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Prestanda 600 Watt kapacitet 0,6 liter effektnivå 1 maxhastighet 10,000 rpm Blender burk ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *