De bästa recensioner 2017 / Castle guard 116 30 hänglås testa

Castle guard 116 30 hänglås testa

Tekniska egenskaper

Egenskaper av järn stål järn, härdade
material mässing
mått 52 x 30 x 15 mm
Korrosionsskyddad tillgängliga
dubbla lås tillgänglig
Automatisk låsning inte tillgängliga
speciella av solid mässing, steely fäste, dubbelt låst. Precision nära rörelse.

Fördelar

  • produktionen av hänglås mässing
  • uppfyller säkerhetskraven för omfattande
  • lätt att använda
  • billigare Kaufpeis hänglås

nackdelar

  • storleken på nyckeln

ett lås av min kedja för cykeln, jag behövde nya hänglås. På grund av användning av hänglås var många punkter, såsom exempelvis en väder mycket viktigt för mig. Mitt val på köpet fallit 30 hänglås på slottet vakten 116. Detta kan hittas efter denna översyn.

Detta har lett guardian 116 30 hänglås för inköp av slottet

som redan nämnts, jag behöver ett hänglås som har också en motståndskraft mot vittring. Naturligtvis andra punkter var viktiga, mig när du köper så inkluderar bearbetning och säkerhet. Här var det viktigt att hänglåset uppfyller höga säkerhetskrav. Fortfarande en annan punkt var också mig hantering viktigt, nämligen. Detta bör vara så enkelt som möjligt. Slutligen jag matchande på grund av en av modellerna på Castle guard 116 30 hänglås uppmärksamhet. Utöver dessa punkter lyckades hänglås från slottet övertyga vakterna också av priset.

Teknisk information om Castle guard 116 30 hänglås

kroppen när hänglås av Castle guard är robust tillverkad av mässing. Detta gäller även till inre av slottet. En hög kvalitet nära arbete ingår, att förmyndaren är templet av slottet. Robust, templet på hänglåset är tillverkad av stål. Han har styrkan här ca 5 mm. Bredd på fästet är 30 cm, där den fria bredden är 16 mm och höjd 17,5 mm. 65R/L är den centrala profilen. Till följd av fästet är en dubbel spärr. Eftersom den materiella rekvisitan av mässing och bearbetning, slottet vakten kan användas 116 30 utomhus. Så detta är resistent mot korrosion, gäller detsamma det interna arbetet av slottet. Vikten och storleken är hänglåset på 100 gram och måtten på 5,2 x 3 x 1,5 cm.

leverans av slottet vakten 116 30 hänglås

på slottet vakten 116 30 hänglås är ingår också nyckeln. Specifikt, levereras bildskärmar till hänglås från slottet två nycklar.

Drift av Castle guard 116 30 hänglås

genom fästet kan du stänga helst hänglås, du behöver ingen nyckel. Öppningen är också mycket enkel, nyckeln är detta mycket enkelt i slottet. I driften av hänglås av slottet vakter som jag har kan bestämma en nackdel, detta gäller nyckeln. I grund och botten, stängning och öppning med nyckel fungerar mycket bra. Men nyckeln är lite liten, detta bara att öppna är svårt när du bär handskar till exempel. Här, vore det önskvärt om nycklarna till hänglåsen var något större. På grund av vikten, det är bara 100 gram, hänglåset är mycket lätt. Bara transport, detta är fördelaktigt.

Slutsats

Mycket robust processer, slottets guard 116 30 hänglås. Det är nästan helt gjord i mässing och har en stor hängare, detta är också gjord av stål. Här kommer han på en tjocklek på ca 5 mm. Han är utrustad med en avslutande rörelse, som tar upp fästet. Detta är en dubbel låsmekanism. D IE öppna via två nycklar som ingår. Nyckeln är på en 65R/L nyckel profil. Materialen som används i bearbetningen av hänglås, är detta resistenta mot korrosion. Hantering och drift av hänglåset är mycket lätt. Så det kan stängas när som helst på hänglåset utan nyckel. Bara för att öppna, behöver du en nyckel. Öppna enkelt principen, där jag har hittat en liten nackdel här. Denna nackdel är storleken på knapparna, kan detta vara något större. Med en vikt på endast 100 gram är hänglåset också mycket lätt. Med Castle guard 116 30 hänglås jag är nöjd och skulle rekommendera det till följd av min test slutsats, också detta.

Check Also

NutriBullet NBR Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Prestanda 600 Watt kapacitet 0,6 liter effektnivå 1 maxhastighet 10,000 rpm Blender burk ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *