De bästa recensioner 2017 / Brown JB 5160 BK Blender testa

Brown JB 5160 BK Blender testa

Tekniska egenskaper

Power 1000 watt
kapacitet 1,6 liters
prestandanivåer 11
jar material glas
maxhastighet inga data
säkerhetsenhet glidande säkring
Kapslingsmaterial plast
kniv utförande rostfritt stål, wing blad
blad nummer 4 blad
vikt 4,5 kg
frekvens 50 Hz
BPA-fritt tillgängliga
med container tillgängliga
vridmoment nivå tillgänglig
is kross tillgängliga
löstagbara tillbehör tillgängliga
Funktionen 11 hastigheter med puls

Fördelar

  • praktiska
  • lätt att använda
  • flexibla
  • ljus församlingen

nackdelar

  • intensiv pris
  • ökade ljudnivån

i varje hushåll har minst en gång mixern används. Orsakerna är olika i naturen. Det är bara viktigt att mixern uppfyller alla behov för en konsument. Just för denna anledning, Braun JB var 5160 BK Blender utvecklats och förde till marknaden. Denna mixer har säkrat en permanent plats på marknaden, eftersom de produktion endast högkvalitativa material används. Dessutom koordineras delar harmoniskt. Denna mixer är perfekt för en större budget.

Läge – lätt att hitta

att Blender Braun har en neutral svart färg och tidlös design, den passar i alla moderna kök. Arbetsområdet kan hålla en vikt på 4,5 kg på lång sikt. På grund av den lilla storleken på produkten, som överstiger 30,5 x 20,3 x 40,6 cm, när du väljer platsen är inget hinder. Arbetsområdet bör vara för liten så att blandaren inte kan ständigt finns, detta kan rymmas optimalt i garderoben. På grund av längden på kabeln, vilket är 110 centimeter, kan strömkällan vara något avlägsen.

Leveransen – optimalt valt

alla konsumenter som har valt för Braun JB 5160 BK blandaren, kan njuta av på paketet. Detta beror på att inte bara mixern är i paketet. Dessutom, en bruksanvisning, behållaren och medföljande locket ligger nedanför. Således kan startas direkt efter leverans med mix.

Hantering – till komplicerade och snabb

att använda mixern, konsumenterna måste ta inga stora försiktighetsåtgärder. Det är, helt enkelt packa mixern och ställa in. Anslut sedan kabeln till en lämplig strömkälla. Infoga ingredienserna och tryck på knappen power. Till ett elektriskt uttag för 220V är mixern är bäst serveras. Med en vridande rörelse, alla delar kan utmärkt ihop och tas isär.

Faciliteter – perfekt och unik

utrustning av köksmaskinen är bara awesome. Detta innebär att enheten är utrustad med en kraftfull motor. Detta har en maxeffekt på 1000 watt. Detta också särskilt hårt ingredienser kan krossas helt. Dessutom, som råa och kokta ingredienser genom blandas lika. Med en kapacitet på 1,6 liter är behållaren tillräckligt stor för att krossa såsom frukt för två personer snabbt och enkelt. Kontrollpanelen på mixern ligger centralt på bostäder. Menar du där konsumenterna kan försätta enheten i drift. Strömbrytaren och växeln är bra och lättillgängligt. Dessutom har köksmaskinen med tre förinställda program. Dessa är program is krossning, Smoothie, soppa och puré. Skönheten i detta är att blandaren själv väljer hastighet som krävs för att göra så. Valet av tidpunkt sker också automatiskt. För att dessa program, bara Ställ vredet på karaktär och här går det. I tillägg finns det möjligheten som konsumenten upp till 11 olika hastigheter med puls nivåer kan ställa. Stimulering nivåer används för att uppnå ännu bättre och finare resultat. Således, till exempel första mat för ett barn kan förberedas helt. Behållaren är gjord av glas som tål temperaturer. Med andra ord, utgör heta ingredienser inga problem. Även en snabb ändra mellan varmt och kallt, drar glaset inte i drabbade. Genom den genomskinliga glaset, kan konsumenten följa exakt graden av krossning. Det är också trevligt att konsumenterna rostfria bladet är flyttbara. För att få bästa möjliga resultat från köksmaskinen, kniven i en högre position har använts. Behållaren är dessutom speciellt insvept. Denna kombination säkerställer en bättre cirkulation. Således, det skapar också ett optimalt flöde. För att undvika överfyllning reservoaren, tillhandahålls koppar med markeringar. Storleken på öppningen är tillräckligt stor för att placera en hel frukt.

Rengöring – snabbt

perfekt att rengöra delarna av köksmaskinen, dessa måste installeras enkelt isär. Genom Rotary tråden är detta ingen stor bedrift. Att kannan och locket är maskindisk, konsumenten måste placera delarna i diskmaskin. Även kniven kan i detta fall i maskinen. Helt enkelt lysande, men inte såra akta. Rengöra utsidan görs enkelt med en fuktig trasa.

Säkerhet – perfekt

varje konsument som 5160 BK Blender arbetar med Braun JB, oroa er säkerhet. För en, är enheten med ett säkerhetssystem utrustad. Däremot, har mixern en bred rak bas. Mixern kan inte upprörd och även halka. Dessutom kan kabeln vara förvaras säkert i foten.

Slutsats

Slutsatsen till Braun JB 5160 BK blandaren kan vara endast köp rekommendation. Detta beror på att mixern kan varje dag utan begränsning av den tid som används. Inga spår av användning är synliga genom år av användning. Därför är värdet för pengar inte att slå. Naturligtvis får varje konsument en garanti från tillverkaren. Ha kul att hugga.

Check Also

NutriBullet NBR Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Prestanda 600 Watt kapacitet 0,6 liter effektnivå 1 maxhastighet 10,000 rpm Blender burk ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *