De bästa recensioner 2017 / BRAD metall 60 vagn test

BRAD metall 60 vagn test

Tekniska egenskaper

Connector diameter 1/2 tums och 3/4 tums
material slangvinda stål rör och stål blad
högsta möjliga slang längd 60 meter
vikt 3.72 kg
antal hjul 2 hjul
trumma i färdriktningen tillgängliga
med veven inte tillgängliga
specialfunktion med roterande slutet slang anslutning förhindrar vridning och således Knöl bildning

Fördelar

  • enklare och mindre komplicerad att bygga
  • högsta möjliga Schaluchlänge av 60 meter

nackdelar

  • stabilitet lämnar för att önska

byggandet när slangrullen av Brad är stabil och säker metall. Detta slangvinda är mycket lättare arbete i trädgården och är dessutom mer än bara stabil att främja också slangen detta slangvinda. Slangen hjul har fastställts som namnet antyder redan, tillverkad av metall. Vagnen gör nästan oumbärlig för många användare och därför han kommer att vara perfekt användbara.
Slang vagnen ser bra ut och gör ett mycket starkt intryck. Det kommer att bli besviken detta intryck kan senast efter leverans vara tydlig. Slangrullen kan laddas med en slang till en längd på 60 meter. Denna slang bör ta 1/2 tum i diameter. Vagnen har naturligtvis vissa egenskaper som nu varje köpare också övertyga kan kvitta. Eftersom detta är ingen enkel slang bil, som kommer att vara bra där.

Egenskaper av slangen i vagnen metall

slang om detta slangvinda åtgärder sammanlagt 215 mm krona. Detta är enorma fixar slangen ordentligt på det och detta upprepade gånger helt enkelt och man börjar rulla. Vagnen har en stabil ram, som består av galvaniserade stålrör. Således, särskilt i utomhus på vagnen kommer att vara oumbärlig. Eftersom han också är väderbeständig. Vagnen har en stor trumma. Den är tillverkad av galvaniserad stålplåt. Detta är också väderbeständig och säkert. Slangrullen är fantastiska och trädgårdsarbete särskilt när det gäller gjutning mycket lättare. Vagnen är riktigt bra kul och ser mycket bra. Han är inte gjord av plast, och detta är en viktig anledning till många köpare. Om plast ute förblir längre, tenderar det tyvärr igen och igen, att det blir poröst. Av denna anledning besluta många köpare mot en sådan vagn.

Anslutningarna och så vidare…

Anslutningarna för slangrullen kan hittas inuti. En invändig gänga finns att röret möjliggör en 3/4. Utanför finns är också en tråd. Detta är för slangar med en diameter på 1/2 tum. Detta slangvinda är försedd med en snabb slanganslutningar på utsidan. En bit av slangen att ansluta detta slang så det är tillgänglig. Slang hylsan är ganska bred och diametern på hjulet är helt rimliga. Allt är bättre på detta slangvinda och användaren kan flytta den enkelt. Detta är allt mycket bättre och kommer också att vara användbara. Vagnen är säkert.

Slutsats

Med slangrullen av metall är allt bättre och säkrare. Slangrullen är bra och ser bra ut. Han är alltid betydligt underlätta trädgårdsarbete. Med hjälp av en sådan en slang vagn är mycket lättare och lättare för hand. Vagnen är att låta en stor slang. Användaren kan fästa här också flera slangar och ansluta dem med en koppling. Vagnen är att behärska allt väl. Han kan byggas lätt ihop och är sedan lika enkelt att rita. Slangrullen är bra och gör henne mer och mer. Han är billigt och alltid perfekt.

Check Also

NutriBullet NBR Smoothie maker testa

Tekniska egenskaper Prestanda 600 Watt kapacitet 0,6 liter effektnivå 1 maxhastighet 10,000 rpm Blender burk ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *